• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doktorumuz Evolvia önerdi bebeğine bu mamayı kullanan var mı?

KADINCA

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
213
204
303
İzmir
Kızlar selam doktorumuz bugün kontrolde sütüm yetmediği için Evolvia önerdi ben aynı zamanda hem emzirip hemde mama takviyesi yapacağım Evolvia yı kullananlar yoruma gelebilirmi?

Canım biz yaklaşık iki aydır kullanıyoruz oğlumda gerçekten çok iyi geldi özellikle gaz olayında çok rahat ettik diyebilirim o kadar rahatladı ki geceleri bile fark etti.

Canım biz yaklaşık iki aydır kullanıyoruz oğlumda gerçekten çok iyi geldi özellikle gaz olayında çok rahat ettik diyebilirim o kadar rahatladı ki geceleri bile fark etti.
Gaz olayı bizde ana sorun resmen her beslenmeden sonra kıvranıyor ondan korkuyorum en çok

Gaz olayı bizde ana sorun resmen her beslenmeden sonra kıvranıyor ondan korkuyorum en çok
Aynı durumdaydık valla ilk mama hiç uymamıştı kabızlık gaz şişkinlik hepsi vardı evolvia ile düzeldi kakası da daha düzenli oldu hiç kabızlık yapmadı

kızım çok seçici bir bebekti bazı mamaları direk reddediyordu ama evolvia’yı şaşırtıcı şekilde sevdi resmen içiyor tadını mı sevdi ne bilmiyorum ama hiç zorlamıyoruz artık ben mamayı trendyol'dan aldım yorumları inceledim valla herkes tadı için güzel yorumlar yazmış bizde memnunuz.

Biz de uzun zamandır evolvia kullanıyoruz kızımın kilosu yavaş gidiyordu ama bu mamayla toparladı gibi geldi bana doktorumuz da memnun kaldı gelişimine

Biz de uzun zamandır evolvia kullanıyoruz kızımın kilosu yavaş gidiyordu ama bu mamayla toparladı gibi geldi bana doktorumuz da memnun kaldı gelişimine
Kilo konusu bizde de sıkıntı biraz geriden geliyor hep belki iyi gelir gerçekten zaten biraz da ondan mama önerisi yaptı doktorumuz

Kilo konusu bizde de sıkıntı biraz geriden geliyor hep belki iyi gelir gerçekten zaten biraz da ondan mama önerisi yaptı doktorumuz
Bence denemeye değer çünkü biz de kilo için ekstra doktora danışmıştık çok şükür düzelmeye başladı
Bir de içerik olarak temiz olduğunu söylemişti doktorumuz o yüzden içim daha rahattı

Ben yeğenim için biliyorum ablam yıllardır değişiklik yapmadı hep evolvia aldı çünkü hem gaz yapmıyor hem bebek seviyor.

Bizde mama değiştirince kabız olmuştu evolvia’da kabızlık hiç yaşamadık sindirimi hafif belli yani

Ya çok teşekkür ederim herkese o kadar kararsızdım ki yorumlarınız beni aşırı rahatlattı bugün çıkıp alacağım büyük ihtimalle

Aynen yazmayı unutma sen de memnun kalırsan güzel bir döngü olur burada başlıklara çok yardımcı oluyor böyle deneyimler

Back
X