• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar düşüncelerinizi bekliyorumm...

lalem12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
118
Ankara
Arkadaşlar merhaba öncelilkle hepinize.benim derdim iş arkadaşım.Beni okadar kıskınıyoki anlatamam...Bi okadarda densiz.sevgilim var diye kısknaçlıktan napcağını bilemiyor.çok rahat herkesle yatan kalkan bir tip.daha sevgilimi görmeden bna sevgilini benim yerımede op dedı o an kızdım amacın ne falan dedım ama iş icabı konuşmak durumundayım..ve aynı yerde oturduğum için serviste yoldada birliteyiz..bu kıza nasl davranmalıymm?

çüüüüşşşşş
muhattap olma onunla, iş yerınde zaruri koulada konususun sadece, hiç yüz verme. edepsizzzz ıyyhhh

sacını basını yol bence terbıyesıze bak :27:
tavrını koy yanı erkek arkadasım hakkınmda bu tarz konusulmasından hoslanmam bn de
yarın bıgun sevgılın ısyerıne gelır gıder bu askıntı olmayada kalkar ben sana soyleyeyım dıkkatlı ol

sacını basını yol bence terbıyesıze bak :27:
tavrını koy yanı erkek arkadasım hakkınmda bu tarz konusulmasından hoslanmam bn de
yarın bıgun sevgılın ısyerıne gelır gıder bu askıntı olmayada kalkar ben sana soyleyeyım dıkkatlı ol

:46::46:
bende olsam yolarım saçını başını :23:

evet işte yarın öbürgün almaya gelince karşılaşacaklar illaki tam ruh hastası kız

Bencede uzak dur Canım İş dışında konusma Birlikte bile yürüme
Bu tiplerden herşey beklenir
Benim Bir arkadaşım vardı Kız önüne gelenle gezerdi herkes uzak dur derdi bana bende bana zararı yok derdim
Sonra Ozaman cıktıgım cocukla beni aldattıklarını ögrendim Tabi ikisinide hayatımda cıkardım Ama o zaman canım Cok yanmıştı
Benim Farkım İkisininde adi olmasıydı Uzakdur canım Sana Zarar veriri Böylesi:19:

evet işte yarın öbürgün almaya gelince karşılaşacaklar illaki tam ruh hastası kız

canım bak onceden onlemını al bu kızla dıyalogunu kes yoksa basın cok agrır
ben boyle seylerı hıc sevmem dha dun sevgılımle kavga ettım bu yuzden

Bu tarz muhabbetlerden hoşlanmadığını açıkça söyle bence. Bu tip insanlar tüm erkeklerin ilgisinin sadece kendisinde olmasını isterler. Ayrıca is ortamında mesafeli ol. Serviste de kulaklığını tak müzik dinle veya kitap oku.

Bu tarz muhabbetlerden hoşlanmadığını açıkça söyle bence. Bu tip insanlar tüm erkeklerin ilgisinin sadece kendisinde olmasını isterler. Ayrıca is ortamında mesafeli ol. Serviste de kulaklığını tak müzik dinle veya kitap oku.

ıyı fıkır valla:7:

haklısınız kızlar mesafeli olup sert bir şekilde uyarcam...ama nasl sinirim bozuldu anlataamam..

Arkadaşlar merhaba öncelilkle hepinize.benim derdim iş arkadaşım.Beni okadar kıskınıyoki anlatamam...Bi okadarda densiz.sevgilim var diye kısknaçlıktan napcağını bilemiyor.çok rahat herkesle yatan kalkan bir tip.daha sevgilimi görmeden bna sevgilini benim yerımede op dedı o an kızdım amacın ne falan dedım ama iş icabı konuşmak durumundayım..ve aynı yerde oturduğum için serviste yoldada birliteyiz..bu kıza nasl davranmalıymm?

Bence mesafe koy araya . sadece işle ilgili konuları konuş. hoşlanmadığın konulara girerse , lafı değiştir cevap verme. İş dışındaki sorulara da mümkün olduğunca kısa cevaplar ver . örn: erkek arkadaşınla mı buluşacaksın ? diye sordu diyelim...
cevap olarak: yoo, deyip uzaklaşabilirsiniz. ya da neden sordun diye soru ile karşılık verin sorularına.

Yok artıkkk :53: Nasıl insanlar var hey allahım.Ben olsam o kızın ağzının payını epeyce verip,bir daha yüzüne bakmam.Muhatap olmam asla..

tööbe yarabbim
sanki erkek arkadaşın küçük çocuk
sevgilini benim yerımede op diyor
o nedemek yaa
ne tuhaf rahat insanlar var
rahatsız olduğunu bu sözlerinden hoşlanmadığını belli et mutlaka

Benim için öp mü :53:
Dediği anda onun ağzını dağıtırdım densize bak ne alaka ya.
İşin dışında iletişime geçme erkek arkadaşınla da asla tanıştırma

Back
X