kizlar eşim beni kandiriyor

AdenNur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
118
38
43
eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar

Neden birşey yapamıyorsun onu anlamadım? Yanında oturup izliyor musun oldu olacak birde akıl ver tavlama teknikleri falan.... Canım neden çekiyorsun gerçekten bi sonuca varamadım:KK14:

neyyy. yatak odanızda yan yana yatarken kızlarla konuşuyor sen hiç bir şey yapamıyorsun öyle mi ?
ya he he .

Internete kota koydurun, en azından sabahlara kadar konusmamis olur:KK70:

Ben fake diyorum ve herkese hayirli geceler diyip cekiliyorum...

eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar
Ne kadarlık evlisin?
Çocuk var mı?
Yaş kaç?
Çalışıyor musun?

eşiniz yanınızda kızlarla konuşuyor ve siz hiçbirşey yapmıyorsunuz öylemi?oldu olacak kız tavlama teknikleri öğretin.

arkadaşlar konu fake mi bilemem ama yakın bi arkadaşımın eşi bunu yapıyor , kadın artık yaşadığı sorunlardan adamın yaptıklarına ne halin varsa gör diyor, adam her b..ku kullanıyor içiyor içeceğini bakıyor keyfine, evde elektrik kesik , su kesik, doğalgaz kesik umrunda değil , evde 1 eş 3 çocuk hayat adama güzel, böyle şeyler var yani arkadaşım bana anlattığında şok oldum hatta daha fenası eşinden ..iş bekliyor kadın istemiyorum deyincede ağzına ne gelirse sayıyor ve şuursuzca şeyler yapıyor offfffffffffff yine moralim bozuldu aklıma geldi, ne hayatlar var

hangi kadın buna katlanır ki..kadın olduğunuza eminmisiniz...yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun..:KK20:

X