Erkek İnfertilitesi Kızlar eşinin sperm sorunundan dolayı hamile kalamayanlar ne kullandıda hamile kaldı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
48
Bolu
kızlar slm..birçok konuya dahilim bu sitede.ama size ricam şu ; lütfen hamile kalamayıpta eşinin sperm değerlerinden dolayı hangi vitaminleri veya kürleri kullandınız da hamile kaldınız.sizden ricam sadece hamile kalanlar ve kullandıklarını yazsınlar.herkes için daha sağlıklı olur.örnek veriyorum bu siteden duduklarım şöyle;

1- l cartinie , zinco ,pharmaton yani muhteşem 3lü hamile kalan var
2- zeytinyağına incir kürü yapıp hamile kalan var.

örneğin şöyle paylaşım yapalım; EŞİMİN SPERM SAYISI DÜŞÜK 20 MLY. MUHTEŞEM 3LÜ KULLANDIK 1 AY VE HAMİLE KALDIM..

yazmanız yeterli. aynı şeyleri kullananlarda yazabilir. ama önemli olan ;
1-sorun neydi
2-kaç yıldır olmuyo bebek
3-ne kullanıldı ve nasıl kullanıldı ve ne kadar süre kullanıldı

paylaşımlarınızı bekliyorum.birbirimize net cevaplarla yardımcı olalım lütfen.vitamin ve kürleri detaylı isimleriyle yazalım.şimdiden herkese tşkler. link falan atmayın ben biliyorum.kısa ve öz bilgi verici olsun lütfen..

Bende kk.dan okudum ve 1 aydır kullanıyor esim biz 1 senedir uğraşıyoruz 2 aşılama tutmadı sadece sperm hareketliligi az bu vitaminleri deniyoruz umarım ters tepki vermez bu ay eşim test yaptircak bakalım ne olcak

Çakşır suyu günde 3 kere bir fincan kadar.
keçi boynuzu kürü
E vitamini
pharmaton
zinco
folik asit
selenyum
ve dualar , Kun Fe Yekun (OL DER VE OLUR)

varikosel ve amaeliyat öncesi değerler(12 milyon toplam sperm,%2 morfoloji)ileri hızlı yüzde sfırıdı

Son düzenleme:

Cnm sonuç? Hamile kaldın mi Naptiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kk.dan okudum ve 1 aydır kullanıyor esim biz 1 senedir uğraşıyoruz 2 aşılama tutmadı sadece sperm hareketliligi az bu vitaminleri deniyoruz umarım ters tepki vermez bu ay eşim test yaptircak bakalım ne olcak

Cnm bizde başladık muhteşem 3lu deme? Yan etkisi olmaz sanmıyorum vitamin bunlar çünkü

Cnm sonuç? Hamile kaldın mi Naptiniz

ameliyattan sonraki 4.ay testinde değerlerimiz 35 milyona yükseldi,yüzde sıfır olan ileri hareketli %15 oldu morfoloji hala %2 idi.
rahim filmi çektirdim,7 ayda hamile kaldım.şuan 6 haftalık hamileyim.2 yıllık bir süreçti bir düşüğüm olmuştu.

ALLAH herkeze versin inşallah şükürler olsun.

Hanimlar uzun zamandır araştırma icerisindeyim. Proxeed ve zinco kullandik. Dunnitibari ile CoQ10 e basladik.bi arastirin derim.bayag sayisi ve bizi artan olmuş.hatta muhteşem 3lu topiginib ilerleyen sayfalarında da bahsetmişlerdir bu ilaçtan.pharmaton alacaktim vazgectim

Kızlar yok mu başka eşinin sperm sorunu yüzünden hamile kalamayıp bişeyler kullanıpta hamile kalannn? ?????

kızlar bi cvp yaa... 200 kişi okumuş ama cvp yok yane..sonuca varamıyoruz..illaha bişeyler kullanıpta hamile kalan vardır.forumlarda hal hatır muhabbetleri yapılmış binlerce sayfa oku oku bitmez..hiç anlamıyorum..birbirimize faydalı olalım özet olsun die açtım..tecrübeler lütfen!!!

coQ10 kaç mg cnm biz fayda görmedik. 1 ay kullandı belki sayı ve hızda artış olmuştur baktırmadık ama bebekte olmadı..hayırlısı..

rahim filmini çektirdikten 7 ay sonramı hamile kaldın
bende çarşamba günü çektirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…