- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Çakşır suyu günde 3 kere bir fincan kadar.
keçi boynuzu kürü
E vitamini
pharmaton
zinco
folik asit
selenyum
ve dualar , Kun Fe Yekun (OL DER VE OLUR)
varikosel ve amaeliyat öncesi değerler(12 milyon toplam sperm,%2 morfoloji)ileri hızlı yüzde sfırıdı
Bende kk.dan okudum ve 1 aydır kullanıyor esim biz 1 senedir uğraşıyoruz 2 aşılama tutmadı sadece sperm hareketliligi az bu vitaminleri deniyoruz umarım ters tepki vermez bu ay eşim test yaptircak bakalım ne olcak
Cnm sonuç? Hamile kaldın mi Naptiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bizde başladık muhteşem 3lu deme? Yan etkisi olmaz sanmıyorum vitamin bunlar çünkü
muhteşem üçlü dedikleri şunlar mı
PHARMATON
ZİNCO
SIVI L-CARNITIN ŞURUP
:44::44:
Evet
Hanimlar uzun zamandır araştırma icerisindeyim. Proxeed ve zinco kullandik. Dunnitibari ile CoQ10 e basladik.bi arastirin derim.bayag sayisi ve bizi artan olmuş.hatta muhteşem 3lu topiginib ilerleyen sayfalarında da bahsetmişlerdir bu ilaçtan.pharmaton alacaktim vazgectim
coQ10 kaç mg cnm biz fayda görmedik. 1 ay kullandı belki sayı ve hızda artış olmuştur baktırmadık ama bebekte olmadı..hayırlısı..
ameliyattan sonraki 4.ay testinde değerlerimiz 35 milyona yükseldi,yüzde sıfır olan ileri hareketli %15 oldu morfoloji hala %2 idi.
rahim filmi çektirdim,7 ayda hamile kaldım.şuan 6 haftalık hamileyim.2 yıllık bir süreçti bir düşüğüm olmuştu.
ALLAH herkeze versin inşallah şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?