- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Proceed plus
öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.
bu preseed gerçekten iş görüyo mu yahu
eşimin sperm sayısı azdı morfolojide düşüktü çok farklı kürler denedik ama sonunda doktor bunu önerdi 2 kutu aldık birinci kutu bitmeden hamile kaldım
içinde 30 tane var canım biz o kadar kürden sonra doktor tavsiyesiyle denedik ..biz 134 tl almıştık tek kutusunu istiyorsan 100 tl karşılığında size yollayabilirim kargo ücreti benden olacak şekilde.İnşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınızben de denesem mi acaba. bizim de sperm sayımız düşük. çok da pahalı yahu
Proceed plus
öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.
malesef hamiş kalamadık henüz
Hayırlısı canım Rabbim nasip edecek ben inanıyorum yaptıklarımız kullandıklarımız vesile olacak inşallah sende böyle düşün. Bizde morfoloji %2 ve baş anomalisi %91 tıbben normal yolla olmaz gibi bişey ama ben her ay olur diye ümit edip bekliyorum çünkü Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.
insallah cnm .. bizim ileri hız % 12 sperm sayımız 116 milyon asılamamda tutmadı
bizim ileri hız %2 oldu zar zor oda şuan ne durumda bilmiyorum. Sayıda ml de 8milyon felan canım 2 aşılama,2 tüp (1 taze,1 donmuş)tedavim oldu şimdi 3.tedaviye başlayacağım sıfırdan. Hakkımızda hayırlısı ama eşinin beslenmesine dikkat et
insallah bizlerinde olur cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?