Erkek İnfertilitesi Kızlar eşinin sperm sorunundan dolayı hamile kalamayanlar ne kullandıda hamile kaldı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde şimdi k.boynuzu kürü arı sütü bal polen ve proxeed kullanıyoruz çakşırda aldım aktardan k.boynuzunun içine atıyordum ama bu şekilde yapılıp yapılmadıpına dair birşey bulamadım bıraktım bende içine atmayı.Eşim zaten herşeyi yemek içmek istemiyor çakşırıda ayriyeten veremediğim için boyle yapayım dedim ama kaldı daha sonra başka bir yöntem bulurum inşallah.Ama proxeed gerçekten işe yarıyor kullanmaya başladıktan 1.5 ay sonra test yaptırdık biz %10 olan ileri hızlı %26 ya çıkmıştı şimdi ne durumda bilmiyorum 4 ay kadar oldu içeli devam ediyoruz hala.

hiç bişey yapmadık esim için yaptıgımdada olmadı nasip işte,bendede agır pko ve esimde 2. derece varikosel vardı. sadece meryem suresini okudum 2 hurmaya üfledim Ya Şafi okuyup sifa ver Allahım dedim tekini esim tekini ben yedik.orucumu bir bardak suya Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir 21 tane okudum onla actım.cok dua ettim.4 cuma Ya Varis okudum 1000 kez.sogan kürü yaptım kendim için pkodan dolayı.sonra ovulasyon testi kullandım.pozitifde ilşki oldu ama ilşkiden önce kahve içirttim. ilşki karnıma yastık koyup köpek pozisyonunda oldu söylemesi ayıp.:oops:ve 45 dk ayaklarım yukarda bekledim ilşkiden sonra.hiç ayaga kalkmadım.esimde 2. derece tek taraflı varikosel var amelyat olmadı doktor ol demişti beklemedeydik.pharmaton l carnitine zinco almıstım inciri zeytin yagına basmıstım onları yedirtecektim Rabbim nasip etti yemeden.ileri hızlısı %3 sayı 60 milyon morfoloji %13 dü.hamile kaldıgım ay degerlerini merak edip yaptırdık degerlerinin düzeldiğini düsünerek,ileri hızı:%0 morfoloji %4 e düsmüstü sayı 80 milyon olmustu.Allaha şükür ,mucizem diyorum:KK14::KK42:Allah tüm isteyenlere nasip etsin derdi ceken bilir Allah yüzünüzü güldürsün amin

Son düzenleme:
Slm kızlar. Bizde argi arı sütü ve polen kullandık ayrıca sabah akşam Harnup pekmezi. Sayı binlerden 1mil. Cıktı ileri hareket de iyi. Tavsiye ederim ama çok tuzlu şimdi ki takviyeler en fazla iki hafta dayanır eşim de yanaşmiyor tekrar almaya. Muhteşem 3lü kullanacaz artık ama ondan da pek ümidim yok.. kullanıpta hamile kalan var mı
Rabbim kucağımiza salih sağlıklı evlat almayi nasip etsin

Eşim klomen kullandı, keçi boynuzu kullandı 3 ay boyunca hala hamile kalamadim:( belime yaki bile taktım , olmadı, zamanı var demek ki napalimm

Burda muhtesem uclu diye 3 vitamin var onu gördüm kullandi esim keçiboynuzu özü ve e vitaminide kullandi Suan 5 aylik hamileyim ınş Rabbim sizede tum isteyenlerede versin sağlıklı sihhatli
muhteşem 3lü ne oluyor canm neler var içnde? bnde keçiboynuzu özü alıcam eşime yarn

muhteşem 3lü ne oluyor canm neler var içnde? bnde keçiboynuzu özü alıcam eşime yarn
Pharmaton zinco l.carnitine vitamin bunlar l.carnitinwyi pek kullanamadi çok terletiyor diye zayıflamak icin iciliyormus normalde o. Birde evicap aldi e vitamini spermlere iyi geliyormuş keçiboynuzunu da al mutlaka

Pharmaton zinco l.carnitine vitamin bunlar l.carnitinwyi pek kullanamadi çok terletiyor diye zayıflamak icin iciliyormus normalde o. Birde evicap aldi e vitamini spermlere iyi geliyormuş keçiboynuzunu da al mutlaka
tmm cnm ksnlkle alıcam keçiboynznuda.. havuç suyu yapıcam her gece yatmadan. bende kendim çörekotu kürünü deniycem

tmm cnm ksnlkle alıcam keçiboynznuda.. havuç suyu yapıcam her gece yatmadan. bende kendim çörekotu kürünü deniycem
Dene canim ınş Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin ben eşimin çantasına bile fındık fıstık doldururdum meyve yedirirdim baya doping yani şimdi o bana bakıyor

Bizde şimdi k.boynuzu kürü arı sütü bal polen ve proxeed kullanıyoruz çakşırda aldım aktardan k.boynuzunun içine atıyordum ama bu şekilde yapılıp yapılmadıpına dair birşey bulamadım bıraktım bende içine atmayı.Eşim zaten herşeyi yemek içmek istemiyor çakşırıda ayriyeten veremediğim için boyle yapayım dedim ama kaldı daha sonra başka bir yöntem bulurum inşallah.Ama proxeed gerçekten işe yarıyor kullanmaya başladıktan 1.5 ay sonra test yaptırdık biz %10 olan ileri hızlı %26 ya çıkmıştı şimdi ne durumda bilmiyorum 4 ay kadar oldu içeli devam ediyoruz hala.
cn nasl oldu değerler? hamıle kalabldnmı

bizde proxeed plus,,arginmax men,,keçiboynuzu özü,,evicap,,ve arı sütü bal polen kullanıyoruz sonucu bilmiyorum henuz hamilelik yok.sorun sperm azlığı ve morfoloji 2 tüp denedik olmadı...ama bu proxeedi 1 paket kullanan arkadaş ondan oldugunu sanmıyorum rabbimin taktirine denk gelmiş demekki kullandıgı ay..çünkü sperm çıkışı 74 günde oluyor dedi doktor yani buay başlanan vitaminler ancak 74 gün sonra sonuç veriyomuş bir kutu proxeed se sabah akşam 15 gün yaparki buda proxeed in faydasını göstermez.çünkü 74 gün önceki sperm ile hamile kalmıştır....bizde bir umut proxeedi kullanıyoruz inş.bizde fayda sağlar.

arkadaşlar sperm testi yaptıracagız demiştimya gerek kalmadı çok şükür bu ay hamile oldugumu öğrendim..rabbim sana şükürler olsun.çünkü eşimin sperm sayısı çok düşüktü aşılama bile vermediler bize direk tüp bebek verdiler.iki defa denedik tüp bebek tutmadı.aralıkta tekrar deneyecektik.buay böyle bir mücizeyle karşılaştık rabbimin taktiri gerçekten..bizde çok ilaç kullandık.ilaç kullanmaya devam edelim inş.ama en önemlisi dua..inş.rabbim cümlemize bebeklerini kucagına almayı nasip etsin.

arkadaşlar sperm testi yaptıracagız demiştimya gerek kalmadı çok şükür bu ay hamile oldugumu öğrendim..rabbim sana şükürler olsun.çünkü eşimin sperm sayısı çok düşüktü aşılama bile vermediler bize direk tüp bebek verdiler.iki defa denedik tüp bebek tutmadı.aralıkta tekrar deneyecektik.buay böyle bir mücizeyle karşılaştık rabbimin taktiri gerçekten..bizde çok ilaç kullandık.ilaç kullanmaya devam edelim inş.ama en önemlisi dua..inş.rabbim cümlemize bebeklerini kucagına almayı nasip etsin.

:nazar::KK49::nazar::KK54::nazar::KK16::nazar::KK51::nazar:
Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin .. çok çok çok sevindim adına.. Bizleri bizden başkası gerçekten anlamaz üzüntümüzü sevıncımız en iyi yaşayan bilir..

Bize de direk tüp dediler okadar azdı sayı yanii.. ilk tüp bebek denemesi nden sonra toparlanamadim o yüzden doğal yolla olsun diye uğraşıyorum..

Sana sormak istediğim eşim kaç ay proxeed kullandı ve bunun dışında neler kullandı??
Sen birseyler yaptın mi hamile kalmak için??

Canim merhaba hayirli olsun gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin bnde bu ay tup yaptrcksn diye hatrliodm hatta listemzde adin bile var cok sevndim snn adina insallah kucagina aldigin gunleride gormek nasip olut...

cnm çok sevindim.Allah ım kucağına almayı nasip etsin inşallah.şimdi ne kadar sürede ne kullandın birde sorun neydi eşinin değerleri kaçtı. neydi nasıl oldu hepsini toparlayıp özet geçermisin tekrar.

eşimin ilk sperm testi 300 lerdeydi..sonra 5000 oldu..en son ne oldu bilmiyoruz yaptıracakttık test 3 ayın dolmasını bekliyoduk.ondan öncede ara ara kullanıyodu ilaçları.aralıkta tüp bebek deneyecektık üçüncü olarak..doktorlar bize hiç olumlu bişi demedi.direk tüp bebek dedi.morfoloji den dolayı tüp bebek tutmadı dediler hatta..ama diyorum ya rabbimin taktiri.rabbim okadar buyukki olmazları olduran.dua kesinlikle dua..tabii kullanılan vitaminlerde önemli.ama rabbim nezaman nasip ederse ozman asla umutsuz olmayalım inş.

Canim merhaba hayirli olsun gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin bnde bu ay tup yaptrcksn diye hatrliodm hatta listemzde adin bile var cok sevndim snn adina insallah kucagina aldigin gunleride gormek nasip olut...

evet canım benim tüp te bile okadar umutsuzluga sürüklemişken doktor bizi morfoloji yuzunden.rabbim nasip etti çok şükür.nekadar sükretsem az.rabbim okadar büyükki.dualarınızı benden esirgemeyın.hala korku içindeyim..inş.rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder.

eşimin ilk sperm testi 300 lerdeydi..sonra 5000 oldu..en son ne oldu bilmiyoruz yaptıracakttık test 3 ayın dolmasını bekliyoduk.ondan öncede ara ara kullanıyodu ilaçları.aralıkta tüp bebek deneyecektık üçüncü olarak..doktorlar bize hiç olumlu bişi demedi.direk tüp bebek dedi.morfoloji den dolayı tüp bebek tutmadı dediler hatta..ama diyorum ya rabbimin taktiri.rabbim okadar buyukki olmazları olduran.dua kesinlikle dua..tabii kullanılan vitaminlerde önemli.ama rabbim nezaman nasip ederse ozman asla umutsuz olmayalım inş.

Tekrar hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Peki eşin proxeed nekadar süre kullandı ve başka neler aldı eşin??

Sen yumurtlama gününü hesapliyor muydun vesende birsey yiyip içtin mj??

Back
X