Erkek İnfertilitesi Kızlar eşinin sperm sorunundan dolayı hamile kalamayanlar ne kullandıda hamile kaldı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kzlar esimin spwrm tahlili yapildi 15 gun keci boynuzu uyguladi ml de 5 milyondan 25 milyona cikmis... toplam spermde 30 milyondan 150, milyona cikmis cok skur normale dondu

jim baska hic bsey uygulamadi sadece 6 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirip yarim litre kaynayan suya attim 5 dk kadar kaynatip agzi kapali 20 dakikada demlendirdim.. sonra iliyinca esim sbah ve yatarken 1 bardak icti. bir hafta sonra ise sadece gece yatarken icti 15 gunjn sonunda ise sonuc normale dondu hareketlilik ise 34 den 66 ya cikti

merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed plus kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.

belki diğer arkadaşlarada yardımcı olur bu yazdıklarım ilk hamile kaldığımda 4.ay düşük yaşadıktan sonra eşim sperm testi yaptırdı ve sonuçlar şöyleydi toplam sperm sayısı 172 M total motility = %48 prog motility = %31 ımmotility = %52 morfoloji =%6 idi doktor morfolojide biraz sıkıntı var deyince bizde ilaç kullanmaya başladık protexx plus keçiboynuzu kürü ve zeytinyağı incir kürü yaptık toplam sperm sayısı düştü 105 milyona düştü ama toplam motility =%70 progmotility =%53 ımmotolity =%32 ve morfolojide =%12 olmuştu keçibyonuzu kürü hız konusunda inaılmaz işe yaradı şimdide RABBİME dua zamanı ALLAHIM herkese ŞAFİ isminle şifa versin ve sağlıklı salih ve saliha çocuklar nasip etsin

hiç bişey yapmadık esim için yaptıgımdada olmadı nasip işte,bendede agır pko ve esimde 2. derece varikosel vardı. sadece meryem suresini okudum 2 hurmaya üfledim Ya Şafi okuyup sifa ver Allahım dedim tekini esim tekini ben yedik.orucumu bir bardak suya Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir 21 tane okudum onla actım.cok dua ettim.4 cuma Ya Varis okudum 1000 kez.sogan kürü yaptım kendim için pkodan dolayı.sonra ovulasyon testi kullandım.pozitifde ilşki oldu ama ilşkiden önce kahve içirttim. ilşki karnıma yastık koyup köpek pozisyonunda oldu söylemesi ayıp.:oops:ve 45 dk ayaklarım yukarda bekledim ilşkiden sonra.hiç ayaga kalkmadım.esimde 2. derece tek taraflı varikosel var amelyat olmadı doktor ol demişti beklemedeydik.pharmaton l carnitine zinco almıstım inciri zeytin yagına basmıstım onları yedirtecektim Rabbim nasip etti yemeden.ileri hızlısı %3 sayı 60 milyon morfoloji %13 dü.hamile kaldıgım ay degerlerini merak edip yaptırdık degerlerinin düzeldiğini düsünerek,ileri hızı:%0 morfoloji %4 e düsmüstü sayı 80 milyon olmustu.Allaha şükür ,mucizem diyorum:KK14::KK42:Allah tüm isteyenlere nasip etsin derdi ceken bilir Allah yüzünüzü güldürsün amin
canım yanlış anlama artık olsun diye herşeyi deniyoruz sonuçta :KK22: 45 dk o pozisyondamı kaldın yoksa dönüp sırt üstü yatıp mı ayaklarını kaldırdın bide bi yastık mesafesindemi kaldırdın?

merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed plus kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.
Allahım bende şuan bunları yapıyorum ve hareket sorunu var inşallah bende doğal yolla hamile kalabilirim yorumunuz umut verdi teşekkür ederim

Bizimde de erkek interfilitesi 3 milyon sperm ile doktorlar direk tüp bebek diyorlar yaşım 20 olduğundan devlet karşılamiyor başka tedavi de yapmıyorlar eşimi de ikna edemiyorum bir türlü üroloji ye gidipte sebebini arastiramadik 2 buçuk yıldır istiyoruz bu yollardan geçenler yardımcı olabilirmi

Back
X