hiç bişey yapmadık esim için yaptıgımdada olmadı nasip işte,bendede agır pko ve esimde 2. derece varikosel vardı. sadece meryem suresini okudum 2 hurmaya üfledim Ya Şafi okuyup sifa ver Allahım dedim tekini esim tekini ben yedik.orucumu bir bardak suya Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir 21 tane okudum onla actım.cok dua ettim.4 cuma Ya Varis okudum 1000 kez.sogan kürü yaptım kendim için pkodan dolayı.sonra ovulasyon testi kullandım.pozitifde ilşki oldu ama ilşkiden önce kahve içirttim. ilşki karnıma yastık koyup köpek pozisyonunda oldu söylemesi ayıp.

ve 45 dk ayaklarım yukarda bekledim ilşkiden sonra.hiç ayaga kalkmadım.esimde 2. derece tek taraflı varikosel var amelyat olmadı doktor ol demişti beklemedeydik.pharmaton l carnitine zinco almıstım inciri zeytin yagına basmıstım onları yedirtecektim Rabbim nasip etti yemeden.ileri hızlısı %3 sayı 60 milyon morfoloji %13 dü.hamile kaldıgım ay degerlerini merak edip yaptırdık degerlerinin düzeldiğini düsünerek,ileri hızı:%0 morfoloji %4 e düsmüstü sayı 80 milyon olmustu.Allaha şükür ,mucizem diyorum

Allah tüm isteyenlere nasip etsin derdi ceken bilir Allah yüzünüzü güldürsün amin