kızlar eski kız arkadaşımın düğünü bi konuda Yardımınız ihtiyacım var

Nicki Mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
1.250
17.585
Hanımlar hepinize iyi kandiller diliyorum öncelikle kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.
Şimdi benim sıkıntım şu kızlar ben evlenmeden önce ailecek görüştüğümüz bir kız arkadaşım vardı kızcağız iyidir aslında ama ah annesi iyi görüştüğü insanların dahi arkasından konuştuğunu bilmiyorduk takı benim düğünüme kadar neşe bide bi parantez aciyim benim annemle babam ayrı annem kaç sene beni aramadi gi için annemle görüşmuyoruz.babaanemle halam büyüttü beni babamla beraber onun için hani onların bu konuyla ne alakası var diye düşünmeyin diye bi açıklama yapmak istedim.
Neyse konumuz şu benim düğünümden sonra bizim akrabalar Babaanneme kızın annesi için sizin arkanızdan konuşuyorlar fln deyince bizimkiler bu olaya çok kızıp üzülüyolar ve bana astikları küçük altını bi tanıdıkla geri yolladilar bi tanıdıktan ve artık görüşmuyorlar.
Bu benim arkadaşımın bir kaç senedir görüştüğü bi cocuk vardı onun ablası evlenirken arkadaşımın annesi gitmediği için ozamanlar kızı bizle yollamisti o düğüne bizde ablasına hediyesini takmistik ben evlenirken çocuğun ablası hediyemizi getirdi ve anneside bana bi tane küçük altın taktı.
Şimdi iş suki kız arkadaşım bu çocukla evleniyor ve bizim bu çocuğun annesine altın borcumuz var tesadüf oki bugün babaannem ler çarşıda kadını görmüşler hemde küçük altın aldıktan 2dk sonra kadına söylemişler ama kadın almamış ben düğüne getirdim sizde getirin diyomus. Bizimkiler biliyosun konusmadigimizi başka biri olsa hemen geliriz ama şimdi olmaz gelmemiz sen sen al demiş kadın getirin almam demiş koşa koşa gitmiş. Sen götür deseniz eşim ben gelmem diyo zaten adam işi icabı eve geç gelio kızlar ltfn yardım edin nolcak şimdi. .
Ayrıca biraz uzun oldu ama bana zaman ayırdığınız ve okuduğunuz için şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Annesi sizin arkanızdan konuşmuş sanırım eğer öyleyse siz kızla da mı arkadaşlık ilişkinizi kestiniz?

Annesi sizin arkanızdan konuşmuş sanırım eğer öyleyse siz kızla da mı arkadaşlık ilişkinizi kestiniz?
CANIM görüşüyoduk ikimiz baştan ne güzel ama annem bize gelsin diyo sen hix bizw gelmiyon falan deyince bende gitmeyince sadece yolda merhabalasmaya başladık sonra pek görmüyom zaten anladınmi canm

CANIM görüşüyoduk ikimiz baştan ne güzel ama annem bize gelsin diyo sen hix bizw gelmiyon falan deyince bende gitmeyince sadece yolda merhabalasmaya başladık sonra pek görmüyom zaten anladınmi canm
Düğünden önce kıza da verebilirsiniz uygun bir zaman olursa küslük yokmuş arada ne de olsa...

Canm kizla görüşmuyoruz artık mevzu merhabalasiyoduk artık görmüyom zaten bebek var çıkamıyom doğru düzgün dışarı artık Enson beş altı ay önce pazarda gördüm yanında annesi vardı benimde babaannemler birbirimizi gormemezlikten geldik anladınmi canm.
Bu kadında neden gelin diye tutturdu anlamiyom ben

Hicbir sey anlamadim desem o_O
Kıyamam sana bigecemmm eski kız arkadaşım konuşmuyoruz evleniyor onun evlendiği çocuğun annesi benim düğünümde küçük altın taktı bana bizimkiler bugün yolda kızın kv görüp altını verelim demişler kadın ille gelin almam demiş kaçar gibi gitmiş bizimkiler gitmez cunku o kizin dugunu bide yani nasıl vercez altını anladınmi kuzum mm. ..

Kıyamam sana bigecemmm eski kız arkadaşım konuşmuyoruz evleniyor onun evlendiği çocuğun annesi benim düğünümde küçük altın taktı bana bizimkiler bugün yolda kızın kv görüp altını verelim demişler kadın ille gelin almam demiş kaçar gibi gitmiş bizimkiler gitmez nasıl vermez altını anladınmi kuzum mm. ..

Himmm tamam simdi anladim. :-) Bence sen git altini tak hemen gel. Bir sey olur mu??

Kıyamam sana bigecemmm eski kız arkadaşım konuşmuyoruz evleniyor onun evlendiği çocuğun annesi benim düğünümde küçük altın taktı bana bizimkiler bugün yolda kızın kv görüp altını verelim demişler kadın ille gelin almam demiş kaçar gibi gitmiş bizimkiler gitmez cunku o kizin dugunu bide yani nasıl vercez altını anladınmi kuzum mm. ..

Sirf bu kadarini yazsan da olurmus. :KK48:

Birisiyle oglanin annesine yollayiverin altini bisey olmaz.

Himmm tamam simdi anladim. :-) Bence sen git altini tak hemen gel. Bir sey olur mu??
Eşim yollamaz canm ya şimdi buaksam duydu kızın kv almadığını almıyor düğüne gelin diyo diye kendi bilir nasıl şey bu falan dedi canm ya:KK43: aman nasil şey anlamadım kardeşim valla ya

Eşim yollamaz canm ya şimdi buaksam duydu kızın kv almadığını almıyor düğüne gelin diyo diye kendi bilir nasıl şey bu falan dedi canm ya:KK43: aman nasil şey anlamadım kardeşim valla ya

Tanidik biriyle gonderin o zaman? Ya da kaynanan gitsin iki dakikada taksin gelsin. Ya da hic gitmeyip takmayacaksiniz..

Sirf bu kadarini yazsan da olurmus. :KK48:

Birisiyle oglanin annesine yollayiverin altini bisey olmaz.
Bizimkiler yolda görmüş almamış cins kadın canm.bide yolladigindan geri yollar daha sinirleri bozulur bizimkilerin anlamadım valla beynim durdu sinir oldum akşamdan beri

Bizimkiler yolda görmüş almamış cins kadın canm.bide yolladigindan geri yollar daha sinirleri bozulur bizimkilerin anlamadım valla beynim durdu sinir oldum akşamdan beri

Aman yollama ne geregi var? Bana gore dugunde takilan borc degildir gelinle damata hediyedir. Yok illa bende kalmasin diyorsan altinin parasini hayir ver gitsin ne ugrasiyorsun

sanırım kendi taraflarından gelenlerin çok olmasını istiyorlar, hani az kişi geldi denmesin diye
Evet canm öyle olabilir gerçekten ama insanlar verem demiş aaa hayatta almam biz size geldik sizde gelin asın diyomus ya başka biri olsa neden gelmeyelim demişler biliyon durumu demişler almam demiş kaca kaca gitmiş insanlarda şaşırmış canm sorma hic:))) gülcemmi aglicam mi bilemedim valla:))

Aman yollama ne geregi var? Bana gore dugunde takilan borc degildir gelinle damata hediyedir. Yok illa bende kalmasin diyorsan altinin parasini hayir ver gitsin ne ugrasiyorsun
Canm aslında doğru düşünce seninki ama bunlar şimdi yarın öbür gün bide bizim Altin var onlarda getirmediler der. Kimse hediye diye yapmıyo ki kardeşim biz goturelim biz yaparken de bize getirirler diye değiş tokuş gibi işte

o zaman bir arkadaşın dediği gibi ya başkasıyla göndereceksiniz ya da düğüne gelemedik diye sonradan kaynanaya vereceksiniz...

Tanidik biriyle gonderin o zaman? Ya da kaynanan gitsin iki dakikada taksin gelsin. Ya da hic gitmeyip takmayacaksiniz..
Canm şimdi kaynanama vermişler davatiye ama ona versen ben onlara götürdüm kendileri getirecekti der almaz onlar is burdan bozuluyor zaten.ille tutturdu kadın gelin yoksa almam diye niyetleri kendi dediklerini yaptırmak galiba canm

X