- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- Konu Sahibi Heveslebekleyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ciddi misiniz, hayal degil mi yani, siz de görüyo musunuz.. allahım hepimizin dualarını kabul etsin insallah bekleyen herkese cocuk nasip etsin, içinde de bizlere.. umarım olumlu sonuç alırım rüya degldir buBen de ikinci silik çizgiyi görüyorum, hayırlısı olsun. Benim de ilk testim böyleydi adetime 5 gün kala. İnşallah meleğin seninledir.
Amin, inşallah senin bebişinde gelmiştir, kan testi yaptır bence idrarda siilik de olsa çıkıyorsa mutlaka kanda da çıkar. Hayırlı ve güzel haberlerin olsun inşallahay ciddi misiniz, hayal degil mi yani, siz de görüyo musunuz.. allahım hepimizin dualarını kabul etsin insallah bekleyen herkese cocuk nasip etsin, içinde de bizlere.. umarım olumlu sonuç alırım rüya degldir bu
Hayirli ugurlu olsunnn cnm hamilesin gecen hafta by tablo bendeydi 4 haftalik hamile ciktim ev testinden sonra eczaci hemen git kana baktr daha yeni olusmus dedi idrarda silikde olsa once kana ardindan kana salgilaniyormus :)))
bu marka teste hiç güvenmiyorum malesef ama umarım siz de durum doğrudur. bence bugün geciktirmeden kan testi yaptırın.Eki Görüntüle 1536514 Kızlar ben silik çizgi görüyorum sanki cok hayal meyal ama kendim istedigim icin mi görüyorum sizde bi dikkatli bakar mısınız
tatlım geçmişini deşmek istemem ama dış gebelik yaşadığında ağrın filan varmıydı.benim sol tarafım yürüyünce ağrıyor da.Benim de ilk gebeliğimde silik çıkıyordu doktor güven olmaz teste diye kan testi istedi 4 haftalık hamileydim.Ama dış gebelik sonu hüsran oldu bu gebeliğimde yine silik çizgi yine hamileyim sonunu düşünmek istemiyorum açıkcası biraz tadını çıkartayım bu mutlu haberin dedim :) Tebrikler bence de test yanılmamıştır çünkü gebelik olmayınca silikte olsa testte çıkmıyor ben denedim.
Evet canım sağ tarafımda müthiş bir batma ve ağrı vardı.Hamilelikte olur sağdan yumurtlamışsındır falan dediler ama benim adet dönemime 2 hafta varken kahverengi lekelenmelerim oluyordu ara ara.Ona da yerleşme kanaması dediler diğer belirtiler göğüs dolgunlaşması bulantı hissi hepsi normal gebelik gibiydi.Hcg takibinde anormallikler olunca farkedildi.Onda bile 3 doktor değiştirdim.İç kanama geçirmeden iğne ile sonlandırıldı ama rabbim düşmanımın başına vermesin.Çok zor bir süreç.Hiç bir doktor kesin bir şey söylemiyor sürekli iki güne bir kan tahlili istiyor.Kollarım delik deşik olmuştu.Sizi korkutmak istemem yaşadığınızı hemen dış gebeliğe yormayın ama takip edin bu çok önemli.Sanırım normal gebelikte de o batma hissini yaşayanlar var.Olsa farkederdiniz zaten normal bir sancı ya da adet sancısı gibi değil yürürken rahatsız edecek kadar bir batma hissi oluyordu.En garanti belirti düzensiz hcg artışı ve kahverengi lekelenme.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sağlıklı güzel gebelikler dilerim.tatlım geçmişini deşmek istemem ama dış gebelik yaşadığında ağrın filan varmıydı.benim sol tarafım yürüyünce ağrıyor da.
Sağlık olsun hiç üzülme biraz daha vakti var demekki.Testler de yanıltabiliyormuş demekki.En kısa zamanda mutlu haberlerini bekliyoruz canım.Test negatif kızlar maalesef.. Allah hepimizin kucağını en yakın zamanda doldursun insallah
bu gebeliklerimizi allah sağlıklı etsin inş.kötü düşünmüyorum iyi olsun diye. benim sarı akıntım var. normalmiş.sizinki baya kahverengi toprak rengimiydi.benim limon suyu gibi.Evet canım sağ tarafımda müthiş bir batma ve ağrı vardı.Hamilelikte olur sağdan yumurtlamışsındır falan dediler ama benim adet dönemime 2 hafta varken kahverengi lekelenmelerim oluyordu ara ara.Ona da yerleşme kanaması dediler diğer belirtiler göğüs dolgunlaşması bulantı hissi hepsi normal gebelik gibiydi.Hcg takibinde anormallikler olunca farkedildi.Onda bile 3 doktor değiştirdim.İç kanama geçirmeden iğne ile sonlandırıldı ama rabbim düşmanımın başına vermesin.Çok zor bir süreç.Hiç bir doktor kesin bir şey söylemiyor sürekli iki güne bir kan tahlili istiyor.Kollarım delik deşik olmuştu.Sizi korkutmak istemem yaşadığınızı hemen dış gebeliğe yormayın ama takip edin bu çok önemli.Sanırım normal gebelikte de o batma hissini yaşayanlar var.Olsa farkederdiniz zaten normal bir sancı ya da adet sancısı gibi değil yürürken rahatsız edecek kadar bir batma hissi oluyordu.En garanti belirti düzensiz hcg artışı ve kahverengi lekelenme.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sağlıklı güzel gebelikler dilerim.
Inşallah Canım.. Senin de hayırlı olsun hamileliğin, Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsinSağlık olsun hiç üzülme biraz daha vakti var demekki.Testler de yanıltabiliyormuş demekki.En kısa zamanda mutlu haberlerini bekliyoruz canım.