- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- Konu Sahibi Heveslebekleyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm bende görmek istediğim için mi görüyorum blmiyorum ama sanki var silik çzgi ynede sabah tekrarlaEki Görüntüle 1536550 Kızlar yıllardır çift çizgi görmek icin bekleyen bünyem silik bi çizgi gördüğümü sanıyorum ama siz bi bakar mısınız.. Görünmüyorsa da soleyin lütfen heyecan yapmayım
27si adet günüm. 4-5 gün var adetime. umarım gördügümüz sey dogrudur, okadar istiyorum ki.... cevap verdigin icin cok tesekkurlercanm bende görmek istediğim için mi görüyorum blmiyorum ama sanki var silik çzgi ynede sabah tekrarla
o kadar bekleyemesn canm şmdi için kıpır kıpırdır yarn gt kan ver adetne kadr için içini yer inş allahm yüzünü güldürür rabbim hepimize versn ne zmandr istiyosnz27si adet günüm. 4-5 gün var adetime. umarım gördügümüz sey dogrudur, okadar istiyorum ki.... cevap verdigin icin cok tesekkurler
Predictor erken gebelik testi canım.. Boyle başka şikayetlerde varmışO testin adı ne acaba daha önce görmedim bundan.
Üzülme canım vardır bunda da bi Hayır de. Şimdi olmadıysa sonra olur Allah''in izniyle..
Canimmm nasilsinncanm bende görmek istediğim için mi görüyorum blmiyorum ama sanki var silik çzgi ynede sabah tekrarla
aaa iyim canm benm sen nasılsın özleştkCanimmm nasilsinn
İlk hamileligimde benimde boyle olmustu canim 4 gun sonra tekrar yap demislerdi tekrar yaptim ve daha belirgin cikmisti.ins hamilesindirEki Görüntüle 1536550 Kızlar yıllardır çift çizgi görmek icin bekleyen bünyem silik bi çizgi gördüğümü sanıyorum ama siz bi bakar mısınız.. Görünmüyorsa da soleyin lütfen heyecan yapmayım
Iyiyim cnm bendee bakiniyodum yazayim dedimm nasil gidiyooaaa iyim canm benm sen nasılsın özleştk
Maalesef negatif çıktı kan testim.. Küçük bi umut dalgası yaşadık ve bitti.. Cok teşekkür ederim cevabın icinİlk hamileligimde benimde boyle olmustu canim 4 gun sonra tekrar yap demislerdi tekrar yaptim ve daha belirgin cikmisti.ins hamilesindir
Canim erken testler adetten bi gun oncesi icin gecerli yanlismi hatirliyorum yoksa?Maalesef negatif çıktı kan testim.. Küçük bi umut dalgası yaşadık ve bitti.. Cok teşekkür ederim cevabın icin