Kızlar gebelik testine bi bakar mısınız

Heveslebekleyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
845
721
image.jpg
Kızlar yıllardır çift çizgi görmek icin bekleyen bünyem silik bi çizgi gördüğümü sanıyorum ama siz bi bakar mısınız.. Görünmüyorsa da soleyin lütfen heyecan yapmayım

27si adet günüm. 4-5 gün var adetime. umarım gördügümüz sey dogrudur, okadar istiyorum ki.... cevap verdigin icin cok tesekkurler
o kadar bekleyemesn canm şmdi için kıpır kıpırdır yarn gt kan ver adetne kadr için içini yer inş allahm yüzünü güldürür rabbim hepimize versn ne zmandr istiyosnz

O testin adı ne acaba daha önce görmedim bundan.
Üzülme canım vardır bunda da bi Hayır de. Şimdi olmadıysa sonra olur Allah''in izniyle..

Eki Görüntüle 1536550 Kızlar yıllardır çift çizgi görmek icin bekleyen bünyem silik bi çizgi gördüğümü sanıyorum ama siz bi bakar mısınız.. Görünmüyorsa da soleyin lütfen heyecan yapmayım
İlk hamileligimde benimde boyle olmustu canim 4 gun sonra tekrar yap demislerdi tekrar yaptim ve daha belirgin cikmisti.ins hamilesindir :KK66:

Çok ilginç gerçekten demekkierken gebelik testi almak gereksiz çünkü ben internetten aldığım 3 tl lik testleri kullanıyorum bhcg 15 olduğu halde çok çok silik çıktı bence bunlar daha Güvenilir

X