kızlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu ???

krblsm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
17
2
1
29
kızlar 18 haftalık gebeyim ama sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotik kullandım ama tekrarladı bol su içiyorum ama nafile ne yapayım bir fikir verin lütfen.

kızlar 18 haftalık gebeyim ama sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotik kullandım ama tekrarladı bol su içiyorum ama nafile ne yapayım bir fikir verin lütfen.
sık idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş ve yakın zamanda bitkilerden şifa bulmuş biri olarak tecrübelerimi yazayım..
öncelikle bol miktarda su içmek önemli,
cranberry (sanırım yaban mersini oluyor) tozu yada kapsüllerinden günde 3 defa,
adaçayı da enfeksiyonlarda çok etkili,
aslanpençesi çayı da günde 2-3 defa hem rahmini korur hem de kaşıntı vs var ise önüne geçer,
çamaşırının tamamen pamuklu olması ve günde 2-3 kere değiştirmek de önemli..
şimdilik aklıma gelenler bunlar. he bir de şeker çok tüketiyorsan azaltmanı tavsiye ederim. geçmiş olsun, Allah seni ve bebeğini korusun :)

sık idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş ve yakın zamanda bitkilerden şifa bulmuş biri olarak tecrübelerimi yazayım..
öncelikle bol miktarda su içmek önemli,
cranberry (sanırım yaban mersini oluyor) tozu yada kapsüllerinden günde 3 defa,
adaçayı da enfeksiyonlarda çok etkili,
aslanpençesi çayı da günde 2-3 defa hem rahmini korur hem de kaşıntı vs var ise önüne geçer,
çamaşırının tamamen pamuklu olması ve günde 2-3 kere değiştirmek de önemli..
şimdilik aklıma gelenler bunlar. he bir de şeker çok tüketiyorsan azaltmanı tavsiye ederim. geçmiş olsun, Allah seni ve bebeğini korusun :)
Ben de gecirdim antibiyotik kullandim gectimi diye kultur testi yapildi sonuclarini bekliyorum. Adacayi normalde de yararlu da gebelikte cok tuketmeyin diyorlar? Ben de 3litreye yakin su iciyorum hergun bide buyukten sonra illaki sabunla yikiyorum artik. Doktorum disarida tuvaletini yaparsan suyunu kullanma dedi diaarda mecbur kalirsam islak mendille silip selpakla kurulayip evde de yikiyorum camasiri degistiriyorum.muhakkak. bu donem boyle zahmetli geccek anlasilan :110:

Back
X