Kızlar Hamamı....

kızlar hepiniz hoşgeldiniz.,tam geyik kadrosu ama çok yorgunum..yarın gelin.buranın geyiği güzel olur.diğer kızlarda gelir..you-know da yattı..çok öptüm siziiiolumunekankayizsmile

hımm iyi geceler o zaman bende gidp kocişimin yanında uyuyem

görüşmek üzereeeeee

Günaydın amonra nasılsın?pardoks arkadaşım taklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim müge canım benim annemde iki kez ameliyat oldu harika bir doktor biliyorum okmeydanı hastanesinde Tevfik özpaçacı sana adresini telini de verem muaynesi şişlide Abide-i Hürriyet Cad. No:102-104 Şişli ıSTANBUL 0212) 246 41 06 bu doktora yaklaşık 12 yıldır gidiyoruz çok emnunuz hatta bizi söyle çok iyi tanır abim

amonra canım ne yapacağım ya bu havada yola çıkılır mı?başıma bir şey gelmesin çok korkuyorum inş perşembeye kadar düzelir

giresuna gidecektim ya perşembe gününe ama yollar buz sözde salı düzelecekti bugün baktım perşembe düzelecek yazıyor doğru mu acaba?

giresun donuyomuş kız ananemle konuştum dün çok kötü diodu kız kardeşimde tutturdu ben gitcem die biletler 10 liraya düşmüş ulusoyda ben cesaret edemezdim boluda yol da kalsan ayrı yollar buz allah korusun yine de sen bilirsin de u soğukta çekilmez o yol

insanın iptal edesi de gelmez çok ii biliyorum bunu ama bu havada riskli biraz. istanbulun 2 katı daha kötü bi iklim hakim şu an orda. giresun merkezde ananem sokağa adım atamıyoruz dio köyler daha beterdir eminim

giresun merkeze gideceğim ben ama çok korkuyorum çarşambaya kadar bilet dursun belki düzelir diyeceğim ama nafile sağol amonra

birde hep baktım ulusoy dolu insanlar gitmeye devam ediyor demekki bu hafta dolu birtek arkalarda yer var haftaya da çarşambaya kadar dolmuş koltuklar

ben sevmiyorum yolculuk yapmayı giresuna gitmek var ya zulum benim için 16 saat otobüs kendi aracımızla gitsek 10-12 saat ama ben yolculuk yapamıyorum otur otur şişiyo heryerim benim. ama kışın daha rahat olur yazın çok bunaltıyo yol bakalım belki perşembeye düzelir yollar sen gideceğin firmayı ara yol bilgisini ordan al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…