Kızlar Hamamı....

evet canım bari para biriktirelim,hazır işe de başladım onun hesabına atıyorduk topladığımızı sağolun siz beni uyandırdınız :) dünya hali şimdi anasından korktum ortak hesap istemek geldi içimden,valla

Ortak hesaba gerek yok canım bence,
Sen kendine aç o kendine ayda diyin 200 YTL atıcaz
ikinizde ayrı ayrı biriktirin sonuçta çeyiz-ev-mobilya derken evlenirken harcarsınız.
Her ay yada 3-4 ayda birde kağıda okutmaya gidersiniz falan ne kadar yatırılmış görürsünüz.

şimdi ortak yatırıyoruz ayırırsak çok alınır,sonuçta benim ondan bir şüphem yok ama ailesi işte artık her yerde söz sahibi olabilmek için bu çabam galiba :/

bence gerek yok güven meselesi değilki.
istersen 10 yıl beraber ol güvenme yine de çok fazla.
Kışın güneşine erkeğinde gülüşüne inanma :jeyyar:

Öyle ama şekerim yaw. ınanmıycaksın inanıyor gibi yapıcaksın.
Yok mu hiç etrafında kandırılan insanlar seninkisi belki iyidir ama olumsuzunu düşün

you_know gel btanem benim sen ne dicen meraktayım ki . . .boshayallersmile

varya jean sen akıllanmıcan sana daha gecen gun anlattım uzun uzun bak daha sevgilinin okulu bitecek askere gidecek acele etme sen paranı biriktir oda biriktiriomu ki şu durumda sanmıyorum öğrenci daha ortak bir işe girme şimdi ya benim yaşadıgımı dusun ya ev alacaz die kandırıp parayı aldılar ortada ev fln yok biliosun oda bizim dugune 3 ay kala sana daha yıllar var bence erkek arkadasın tabi sen iyi tanırsın ama para olunca insanoglu cok değişio benden söylemesi

ben de karşıyım ya. ortak moka sinek bile konmazmış derler:) kocamla ayrı bizim hesaplarımız hep.

işte bak jean bide bu kız evli sende daha söz fln yok aile arasında fln cok safsın lan senalsanaalsanasmilevalla bana anlattıgın kadın kaynanan olacak yani ben hiçbişiye guvenipte maddi anlamda ortak bişiler yapmam suanda

ben kocama güveniyorum da kendime güvenmem para konusunda:) para insanın nefsiyle oynayan bişey. ortka iş yapmam. tırnağın varsa kaşırsın. dünyanım milyon tane hali var canımcım. çok fazla iyisin ama pek kar etmiyo bu tarafta bu iyi niyet

Allah razı olsun diyeyim o zaman :)valla ben safım haklısınız hemencik de inanırım işim zor demek

çeyiz bölümünde okudum you_know boşver canım ,sen takılma kendini üzmeye değmez bu arada sabah sabah niyeti bozdurdun bana kız o kadar güzel tarifler konulur mu hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…