Kızlar Hamamı....

bi yandan ben de bakıyorum,you-kow kadar uzman değilim ama görev aşkıyla yanıyorum.Hadi hayırlısı.Kudurukluğumuzun sonu hapislerde bitmez umarımsempatiksalakcinni

bi yandan ben de bakıyorum,you-kow kadar uzman değilim ama görev aşkıyla yanıyorum.Hadi hayırlısı.Kudurukluğumuzun sonu hapislerde bitmez umarımsempatiksalakcinni

şeytan kulağına epeydir sabıka yemedim
mapuslara düşmeye niyetim yok
havalar çok soğuk:jeyyar:

ben de balkondan alam bari o kadar parayı hava olsun die veremem
oce alcam 100 liranın hepsiylenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
banaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

abla hastayız yaw kazen kıyamaz herhal mapuslara atmaya

yok yok biz kendimizi bilen bi topiğiz.kimselere bulaşmayız ki..olumunekankayizsmile
millet bize bulasırsa abla napıomusuz direk kötu içerik
misafir iki olduuuu
haber vermişlerdir:umursamaz:

kıyamaz mı emin misinsempatiksalakcinni
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben emin değilimmm..:sinifsinif:
bende galiba

millet bize bulasırsa abla napıomusuz direk kötu içerik

haber vermişlerdir:umursamaz:

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bende galiba

Evet evet elimiz kana bulamayalım.Napıyoruzz içimizden sayıyoruz o kadar.bulaşmıyoruz di miakannehir

Evet evet elimiz kana bulamayalım.Napıyoruzz içimizden sayıyoruz o kadar.bulaşmıyoruz di miakannehir
derin nefes alıyoruz nefes al nefes ver kaydirigubbakcemile3

la şadiye değil miydi cici anamın adı
çok özür dilerim
kız şadiyede kimlikte şaziye yazıo kaydirigubbakcemile3 ne özur dilion uyuz saka yaptıkkaydirigubbakcemile3
Patlıycaksın bakalsanaalsanasmile amonra bunun çocuğu da olmaz di mi böle tutarsa:kedi:
:umursamaz::umursamaz:burnu büyük olcaksa yaparım hemen bebişdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…