Kızlar Hamamı....

bi de benim morumtrak halimi düşün buram buram kokular masaj yağları falan hazırlamışım hain planlarım var.. adamın dediğine bak içi geçiyomuş için çıksın recaiii den başka ne denir bu adama.

ne olsun canım..koşturmaca.eve yeni geldim.iziniyim bugün..işlerim vardı onları hallettim sabah sabah..
amonram yaa senin odun aynı beni eskisi gibi..özenle hazırlardım o da mutlaka daral geçirirdi..alsanaalsanasmile

na anlar benim koca romantiklikten iyidir hoşdur ama anlamaz böyle şeylerden tefarruata gerek yok der bizim aşkımız herşeye bedel falan ağzı laf da yapar uyuzun. ben de pek sıkmıyorum artık bazen bana da gülünç geliyo romantizm içten gelcek yoksa komik oluyo benimde ruhumda yok galib aromantizm ya da benim koca duygularımın katili oldu

uykusuzluktan travma geçiricem yaa..üç gündür 4-5 sat uyuyorum..iyi hatrın için biras daha burdayım..diğerleri nirde pekii

kızlar ben bakın die link atıorum valla sonra laf ediolar ben illa bana verin die zorluomusum fln
abla sen oraya bişi yazdın ya millet kavga edioz sanmışkaydirigubbakcemile3
ask olsun hem ben seni düşünmiiiimi
:gitme:

ya ne olacak deli.sanki millet samimi olduğuna vermiyor.hem inan sen olmasan da 6 numarayı seçerdim yine..inan bak..takılma böyle şeyler..evet kavga ediyoruz sanmışlar.ne var renk geldi topiğe..amonra da vermiş..ohhh yandankaydirigubbakcemile3

baktım amonram haklısın sen ya dikkat cekmek kavga yaratmak için açılmıs bir konu yada bşileri duyurmak için para olmazsa hiçbişi olmaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…