Kızlar Hamamı....

canımm benim çok tatlısın..oğluma diyorum ki şakadan istersen çalışmıyım,evde sana daha çok vakit ayırırım..o bile yok anne çalış,böyle daha mutlusun ve ihtiyaçlarımız alıyorsun.10 yaşındaki çocuk anlamış da bu kadınlar hala anlamamış..doğursun anlar.hamileymiş sanıt-rım.başta iyi gelecek ona..sonra anlar..yaşamadan da ahkam kesiyorlar ya çatlıyorum

çalışan anne çocukları bile bi farklı yetişiyo abla sorumluluk duyguları gelişmiş yetişkin insanlar gibi düşünüyolar benim annem bize baktı çalışmadı ama teyzemin oğlu vardı yazları ben bakardım teyzem çalıştığı için öyle akıllıydı annem akıllı anne onun için çalışıyo akıllı kadınlar çalışır biliyo musun diyodu bana

atlantis 3 aylıkken bakıcıya atan ne demek ya..düzgün konuşun.yeğenim üç aylık ve bakıcısı var.annesi atmış mı oldu onu bakıcıya.çok da ihtiyaçları yok.ne oldu şimdi.gelinimiz kariyeri için çalışıyor,çocukarı gelecekte daha iyi imkanlara kavuşsun diye bebeğimizi bakıcıya bırakıyor.ne demek istiyorsunuz siz.fikrinizi soran mı oldu.
Hamilesiniz sanırım.siz doğurun ve kendiniz bakın.bize ne.sizin tercihiniz.ama başkalarına laf sokmayın

kötü içerik dedim ortalık karışcaktı biz derinsle şakalaşıyoduk mısırda deden yok mu çalışma diye o da yok ben manyağım egomu tatmin edicem dedi konu sahibi de evet belli dedi karşılıklı cevaplar başlayınca kazen el koydu duruma

bana sakın uyuma dedi,ilaç aldın başımın ağrısı için..açıldım şimdi..o gitt.olsun o yokken dedikodusunu yapalım dimi amonrammopuyorumnanaktan

yapalım az biraz hem bu dedikodu sayılmaz ki okur nasılsa gelince sen yat dinlen abla benim elime bööle fırsat gecicek valla feriştahını tanımam yatarım

bu you-koow da her şeyi üztüne alıyor..dilek amonrayla ortak bi tanıdığımız canım..dedikodusunu yapıcaz sana ne oluyor..tnıyomusun kiiialsanaalsanasmile

pardon you_know hanımcım demeyiz bi daha. bu da kendini meşhur zannediyy abla. bi ara bi resim imzalatsak hatuna

amonramm sen çok yaşa walla..aynen canım ya..o kdar yarışmaya katıldı ki çakma star oldu tabii..meşhurum benim..bi imzalı gelinlikli foto pleaseeekaydirigubbakcemile5

you_konw hanım you_konow hanım off ya adını yazarken nasıl zorlanıyorum nasıl kulaklarını çınlatıyorum bi bilsen...

valla bu aralar pek bi kendimi begenmişlik var üzerimde ndendir bilmem aacın bamyanızı ay o sizde deildi acın göbeğinizi imzaliiiicimbayanssulusmile

dur çalışalım bol bol canım..hadi başla
yoo-knou hanım cık olmadı
yuo-kmon hanımcımmm ıııh...
you-komnw cummm yoh yohh olmuyoooo
kaydirigubbakcemile5

valla bu aralar pek bi kendimi begenmişlik var üzerimde ndendir bilmem aacın bamyanızı ay o sizde deildi acın göbeğinizi imzaliiiicimbayanssulusmile

sen bizi beğenmiyo musun artık.. ne çabuk unuttun bamya dolu sohbetlerimizi mütavazi pasta tarifi verdiğin günlerisenağlama

Back
X