Kızlar Hamamı....

buyrun geyikciler kendimizi tanıtmakla baslıyoruz işe
nzlgl daha göğsün büyür bebeeem 16 yasındasın bekle yawww şimdi taze cildine bişi sürüpte mahvetme

fen lisesinde okuduğuna göre çok akıllı bi kızsın sen..
16 yaşındasın henüz,merak etme büyüyecekler zamanla..ama oldu da büyümedi.saçma sapan yöntemleri deneme boşuna.paran,vaktin ve hayallerin gitmesin..tek çaresi silikon..,
Haa bi büyüğün olarak şunu da söyliyim de geyiğimize yakışsın boyuta takılma canım..sandığın kadar önemli değil...kaydirigubbakcemile3

ya aslında takık değilimmmm :):)
tamam takığım
ya ztn ben 75 giyiim yeter bana... o kadarcık istiorum.. hem ztn sadece şuan çörekotu yağı kullanıyorum bi de buz masajı yaptım bugün.. o kdrcıkkk :) bozar mı ki

yok bitkisel şeyler bişey yapmaz da yine de ne bulursan kullanma.en hassas yeri vücudunun..
canım yaa daha çok küçüksün takılma bunlara..destekli sütyen kullan..

ztn destekli kullanıyorum ama onu bile doldurmuyooo
ya çevrem çok etkilio aslında beni... ama ondan da değil pek.. istedğim südyeni almak istiyorum pazara çıkıp 5 denesi bi milyon diyen adam versin istiyorum

benim kardeşimde 21 yasında ünv gidio 75 giyiyo boyuda uzun kaydirigubbakcemile2 hiç belli olmuo bikinide fln ama destekli giyince bazen dekolte bile guzel duruo

büyür büyür merak etme sen banyoda soğuk su tut masaj niyetine sen daha gelişme çağındasın benim üniversitedeyken boyum uzadı beaaa kimse inanmıo ama bi gittim geldim annem nasıl şaşırdı

eet bi de bikini var tbi.. bi de ben destekli sevmiorm olduundan büyük göstermenin ne alemi var ki elinde sonunda anlıolar o kdr olmadıını... hele bi de bikiniyle görürlerse..

buz masajı yaptım bugün sol göğsüm ağrıyo... sağa hiç bişe olmadı delircem.. buz alıp geliom

8.sınıfta çok zyftım kilo aldım biraz büyüdüler hiç yoktu ama şimdi bacaklarım kalınlaşmaya başladı bıraktım yanii... ztn bnm metabolizmam çok hızlı allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…