Kızlar Hamamı....

nereye kaccan kız rum tarafınamısırnaşık şey kacma gel gendi gendimizi gezdirek sırnaşık şey

mügeee çok şeker di mi bizim iyi saatte olsunlar..kız yerim seni de hellimi de..gerçi pek sevmem ama hadi hatrın içinkaydirigubbakcemile5

eee yapıştı bi kere şimdilik böle..sonra mesela fatoş felan deris..yakıştı da bu isim sana..bak mesela you-know bu aralar çakma star..ameliee müge mi ne oyy biz habire isim değişiyoruz kafamız karışıyor..kısaca hepimiz bamyacıyızzzzkaydirigubbakcemile5

vayy sizi bamyacı güzellerii kaydirigubbakcemile3
olsun bakalım sizi gıracağma kafamı gırayım.. vereliniortak

şimdilik ben gaçar bulliler.. biraz kitap okuyacam sonra da yatacam uykum gelirsa.
hadeyin sizi gocaman öperim :1hug:

haaaa cino var bi de ay kuzumm nirelerde ama o..çok özledim..bu arada mügiş de net gitmiş.msn e bağlandı telden..söledi haberiniz ola..

benim kronik böbrek rahatsızlığım var dün gece hastanelik oldum iğne olmaya gittim şimdi iyi bi gastronoloji doktoru arıyorum bi kaç gündür hemoroidim kanıyo ülseratif kolit var azdı galiba kaçıyorum kolonoskopi yapacaklar diye ama artık kaçışım yok kanda üre çok yüksek çıktı tiroid yüksek çıktı dökülmek buysa ben saçıldım toparlanamıyorum abla.

canımm ben gripten bahsetmiştim..çok çok geçmiş olsun..ama kaçmakla çözüm olmuyor biliyorsun.lütfen hemen kolonoskopi ol..zor anlıyorum ama başka yolu yok galiba..

amonra gecmiş olsun pek bi tıp dilinde konusmussun anlamadım valla hiçbişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…