Kızlar Hamamı....

evet cuma gunu akşam 6 da bincem ama bu sefer varan amcayla gidiiim havalar kötü zaten ucaktan korkiiiim perşembe gunu yarın izinli kociş yarın kutlıcakmısız sanırım ortaköye gidecez agzından kacırdı bişiler duymamazlıktan geldim kaydirigubbakcemile3 bayılıorum ortaköye benim kocişte biraz romantik galiba birazdan gelirim cıkcam şimdi gitmeyin he biyere

korkunun ecele cerasi yok tıpış tıpış gidicem çaresiz inşallah sonuçlar temiz çıkar da dicem de şu durum da pek öyle gibi olacağa benzemiyo

hadi bakalım hayırlı işlerrrr

korkunun ecele cerasi yok tıpış tıpış gidicem çaresiz inşallah sonuçlar temiz çıkar da dicem de şu durum da pek öyle gibi olacağa benzemiyo

böyle konuşma lütfen canım ama..elbette yaşayan bilir de sonucun kötü çıkmayacağına eminim..ilaç tedavisi verecekler.bol su içiyorsun di mi.üren yüksekse mecbursunolumunekankayizsmile

ben ezelden beri deli gibi su içerim abla sabah uyanır uyanmaz koca bi bardak içmeden uyanamam resmen gün içinde de 3 litreyi rahat bulur. evlenmeden önce bekarken hiçbişeyim yoktu benim diabet dışında ra da bi de taş düşürürdüm o yani evlendim evleneli totomu doğrultamadım hastalıktan

kocam iyidir abla ya görsen melek gibi munis bi adamcağız bizi yanyana görsen onu alırsın kesin elimden kurtulsun diye:) evlenirken çok stresler üzüntüler yaşadım ben evlendikten 15 gün sonra patlak verdi hepsi birikim bi yerden çıktı işte. boşuna üzmüşüm kendimi boşuna izin vermişim üzmelerine bakıyorum şimdi herkes iyi herkesin keyfi yerinde salak elif de totosun derdinde

ah güzelim ya..insan bilse üzer mi kendini.işte o dönem hayatınınen önemli sorunu onlar geliyordur.Sağlık gibisi var mı anım ya..aman bundan sonra takmamaya çalış.aman eşinde iyi bir adammış.ne güzel.eğlenceli bir hayat geçirin,bol bol gülün..

öyle abla haklısın. bana diyo ki dün alşam habire err veriyosun arızalanıyosun senin garantini de alamadık babandan sen spot sayılırsın kaçırdığım için elimde kaldın o halde güldürüyo beni uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…