Kızlar Hamamı....

ay bu kız bizi takmiii yetenek dedik sergile dedik kıvırıp gözlük altından bakmakla olmiii bu işlerrrkaydirigubbakcemile3

bu arada üç misafirde gitmek bilmedi ha..meme konuşucaz sandılar heralde..yok yok bu o topklerden diğil arkideşler..geyik sadece..hadi yatın siz..değişik bişey yok buralarda..hadi allah rahatlık versin baş başşşşalsanaalsanasmile

evet ya bende ona takıldı gözüm ay ben neden turizm okudum dedektif olmalıymısım

ay bu kız bizi takmiii yetenek dedik sergile dedik kıvırıp gözlük altından bakmakla olmiii bu işlerrrkaydirigubbakcemile3

anlamadı sanırsam..ahh ahh kurusu,ipe dizileni..zeytinyağlısı soslusu..ne marifetli kızlardı di mi you-knowkaydirigubbakcemile3

evet ya ne yazıosak gidin len yok bişi burda size link verim ortaya bakınalsanaalsanasmile

marifetlerini anlatıcan ama şimdi değil,misafirler gitsin de..öle misafir yanında aile sırları anlatılmaz cısss..di mi sherloc holmesumkaydirigubbakcemile2

bak bu smıleyde bişi var yaptım misafir 2 ye düştü alın bidaha bidaha alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

bak yaptım 1 kaldı bu son alsanaalsanasmile
asinaz sana dioz sekerim

asinaz sana onu demiyoruz canım yaa..sana marifetlerini göster diyoruz..misafirlere bualsanaalsanasmile ayıp ama bu kadar da oturulmaz ki.misafirliğin kısası makbul di mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…