Kızlar Hamamı....

hadi iyi geceler canım..kafanın içindekileri serbest bırak çıksın gitsinler..er geç biteceğini bildiğin sorunlar için üzülmeye değmiyor..eninde sonunda da geçiyor..deneyimle sabit...memnun olduk tanıştığımıza..yine gell:gitme:

aman da aklı hep nerelere kayarmış..nirenden öpmemi istersin zuzumm..oralardan öpüyorumm ben desırnaşık şey

sen öpme :umursamaz:
bilion tat koku saatler bu 1 insanda var sende yok:umursamaz:lülülülülülüsırnaşık şey

sen öpme :umursamaz:
bilion tat koku saatler bu 1 insanda var sende yok:umursamaz:lülülülülülüsırnaşık şey

bir tat bir doku diyosu yaniohaoldumsmile ağlamak istiyorummm benim neyim eksik ki..hem ben hypnose kullanıyom.müge olsa tecavüze uğrarsın derdi..yok kullanmıyom bıraktım tamam mıııkaydirigubbakcemile4

bir tat bir doku diyosu yaniohaoldumsmile ağlamak istiyorummm benim neyim eksik ki..hem ben hypnose kullanıyom.müge olsa tecavüze uğrarsın derdi..yok kullanmıyom bıraktım tamam mıııkaydirigubbakcemile4

hadi bırakmısmıs yalancı misafirleri kandırmak için yapıosun dimi

ama yapıştı bu misafir..zamk mı sürdün len bunun koltuğuna..gitsene ayol..yatıcaz biz.bak esniyozda..bırakır mıyım gülüm o parfümü..tek kozum oookaydirigubbakcemile2

Back
X