Kızlar Hamamı....

amanda aman kimler var burdaaa bende geldimmm olumunekankayizsmile

allegria ne zaman gelecek aceppp..bütün kıslar toplandık toplandıkkk..
1.34565 kez söyliyim sefiyorum siziiiiiolumunekankayizsmile

bizde seni seviozz olumunekankayizsmile
sana hemen ısındım ben yahu kaydirigubbakcemile3

çok sıcakkanlıyımdır,ondan olabiler mi..bugün bi kızceğiz de böle yazmış..bana arkadaşlıkda teklif etmiş..hımmm niki neydi cin mi cino mu ne işte..kabul etmedim tabii..ne o daha hiç tanımadığım biri.ayıp ya..kaydirigubbakcemile2

çok sıcakkanlıyımdır,ondan olabiler mi..bugün bi kızceğiz de böle yazmış..bana arkadaşlıkda teklif etmiş..hımmm niki neydi cin mi cino mu ne işte..kabul etmedim tabii..ne o daha hiç tanımadığım biri.ayıp ya..kaydirigubbakcemile2

ne ayıp ne ayıp :1closedeyes:
bu arada kızlar iyi bir doktor arıyorum tiroid için endokroloji uzmanı aklınızda olsun :sinifsinif:

aaa jean o canım paradoks iyi kızdır jean kabul etseydinnnolumunekankayizsmilebende seviyorum ama kimi kimikaydirigubbakcemile3

sonuçları bi doktor tanıdığa yolladık ablacım %90 ameliyat olacak,kötü düşünmüyoruz ama olumsuz olursa gerisi tedavi.onun için sonuçları gösterecek ve takip edip ilgilenecek iyi bir doktor arıyoruz bakalım
aklınızda olsun yine denk gelir belki

canım ben geleli 4 ay oldu zaten biliosun ama yarın kuzenime gitcem belki o biliodur sorarım geçmiş olsn cnm

kokularııııııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senide olumunekankayizsmile

tamam canım..içini farah tut..geçecek..bu bir süreç..öp benim için anneciğini olur mu..dualarımız seninleopuyorumnanaktan

koku işini müge iyi bilir..mügeee ama sen yalan söledin..sürdüm ben hypnose bugün..hiç bişe olmadı,çok da bekledim.hayallerim yıkıldı:gitme:

koku işini müge iyi bilir..mügeee ama sen yalan söledin..sürdüm ben hypnose bugün..hiç bişe olmadı,çok da bekledim.hayallerim yıkıldı:gitme:

bekle sen bekleeekaydirigubbakcemile3
elbet çıkacaktur parfümün etkisi
tabi seni gören parfüm kokunu almaz senin güzellğğinden etkilenir aklinialirimsmile

bananem heveslendirdin beni.sürdüm,dolandım bi bamya düşmedi..kandırdın beniiii.aha da küstümmafoldumben ağlıyorum işte....

Back
X