Kızlar Hamamı....

hiç valla kabak çiçeği gibi açıldı.daha dün bamya çiçeğiydi.eyyy gidi eski günler..yumurtadan çıktı kabuğunu beğenmiyor...şöhret böle bişeyy..sen git eski you-know gelsinnmafoldumben

güzellik uykusuna mı yatarmış prenses hiç ihtiyacın da yok ama hadi neyse. kendine ii bak abla sen gelesiye ben gitmiş olurum öptüm seni

gidemezsin amonra ben gitmeden kimse gidemez en guzel benim en iyi benim en en en benim bayanssulusmile

kız şaka maka benim ünvde böle bi arkadasım vardı tam bir kompleks bombası çıldıırodu gece uykusunda bile sayıklıodu en guzel benim en iyi benim fln die

hiç valla kabak çiçeği gibi açıldı.daha dün bamya çiçeğiydi.eyyy gidi eski günler..yumurtadan çıktı kabuğunu beğenmiyor...şöhret böle bişeyy..sen git eski you-know gelsinnmafoldumben

yasak olan kelime sölenmişCADIARZU sana en ceza versekki hem sen git ....gelsin sölemiiim şimdi oda bize yasak

kızlar gidemedim iki topikte de güzellik mevzusu var..her an kavga çıkabilir.ne bu böle yaa..millet takmış o mu ben mi güzelim diye..ayyy çatlıyorum walla..ben de en kültürlü kim yarışması açıcam..master sınavına girdim bugün de ben..bu yaştan sonra ben nelerle uğraşıyorum bu kadınların derdine bak.

kızlar gidemedim iki topikte de güzellik mevzusu var..her an kavga çıkabilir.ne bu böle yaa..millet takmış o mu ben mi güzelim diye..ayyy çatlıyorum walla..ben de en kültürlü kim yarışması açıcam..master sınavına girdim bugün de ben..bu yaştan sonra ben nelerle uğraşıyorum bu kadınların derdine bak.

milletin başka derdi yok herhalde

ay bende baktım ona şimdi deniz akkaya yüzünden gerilmişler deniz akkayanın estetikli burnu yüzündenzemuszemus

Back
X