Kızlar Hamamı....

bitki çaylarına bakıyorum bende zencefil zayıflatıyor diyorlar alsam mı ?bilmiyorumkismile

Jean bitki çaylarını çok fazla kullanmak da zararlı canım..karaciğeri yorar..değiştire değiştire ve abartmadan ..ama sadece onunla olmaz.sabah aç karnına ılık limonlu su iç miğden sağlamsa..ayy diyetisyen gibi oldumm

çok kilo değilim de bir az versem iyi olur 56 kiloyum elma sirkesi,bal su diye konu varya onu okuyordum yemeklerden sonra içiyorlarmış,çok içmem ablacım en fazla iki fincan

çıkıyorum ben..yarım saate kalmaz gelirimm kıslar..beni özleyin olur mu..arkamdan da dedikodu yapmayın alınırım walla..alıngan abla smileyi

tamam ablacım şimdiden özledim ben öptümmmopuyorumnanaktan bi arada şu formülünü verirsin artık :ecrin_bebek:

gel beraber zayıflayalım o zaman :) paradoks bizi zayıflatsın yap ablacım bize liste :)

evet abla yap bize liste ya ben 62 ym ama kimse inanmıo tas gibi hatunum yaaazemuszemus

geldimm..ayyy içim bayıldı yok taş gibiyim,yok güzelim ne bu be..,hahayyyt aynı izmirli kızlar topiği böle işte..dur ispikliyim şunları..kusacağım yoksa

napıyosunuz bakimm geldim bende nickim değişti sonunda aklinialirimsmile

abla kimdi o yeni üye flnmıydı salak yazan ne yazmıstı ya silinmiş hemen görmedim

Back
X