Kızlar Hamamı....

amelieee oovvv çok fransız olmuş walla bayıldımm..ekledim sizi ex mügecikkk..seviyorum len hepinizii.sev geldi..ama ağlıyorum benn..bulana ödül var..

neden aglıon kızzz soganmı dogradın abla karısmıs izmirin kızları topiği

ay bende oraya bakıyorum valla hemde fena karışmış bilmiyorumkismile
abla sen niye ağlıyosun olumunekankayizsmile

okudum..dur ben de küseyim.bişey yazdım allah için cvap veren yok..gidin gidin başkalarına destek olun siz..küstüm..moda bu bananeeeeemafoldumben

haa bu arada niye üzgün olduğumu mesajlarıma biras baksanız anlardınız..gidin şimdi yalnız kalmak istiyorum..kendini hülya koçyiğit gibi yatağa atıp ağlayan kadın smileyi

haa bu arada niye üzgün olduğumu mesajlarıma biras baksanız anlardınız..gidin şimdi yalnız kalmak istiyorum..kendini hülya koçyiğit gibi yatağa atıp ağlayan kadın smileyi

okudum ablacım ama anlamadım ben :sm_confused:

kıııııııız paradoks anacım kossana acıkla yaw neden ağlıon abla gel ya

bilmiyorumkismile ondan olabilir
ama bende çok seviyorum hepinizi vallahi olumunekankayizsmile
ben sevgimi pek belli edememde :kedi:

hep senin yüzünden belli edemedin gitti paradoks bin kere diorum bu huyunu deiştir die alsanaalsanasmile napcaz şimdi alsanaalsanasmilealsanaalsanasmiledoya doya kullanayımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ablam pastaa çok sever :kedi:
pasta.jpg

ayyy çok güzel.ben ne kadar safım ya bi pastaya tav oldum..sağol canım.. dilek hanım gördün mü,ne ince dostlarım var:dilcikar:

parti havasında geçsin topic ablam sana balonlar al bakalım :kedi:
SEVGILIYE-OZEL-FOLYO-BALON-BUKETI-10-ADET__23035825_0.jpg

Back
X