Kızlar Hamamı....

14 şubatta bunlardan istiyorum ben..ama alacak kimse yokk..sağolasın canım..şimdi de mutluluktan ağlıyorummmafoldumben

ahanda kıskandım neden bütün hersey paradoksa bana nie bişi yok:dilcikar:

etmiorum ısrar fln ne bu be aglarsan agla yeter bıktırdınız be kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

vayyy kavga hee..oyyy aman da aman bıkarmışta..benden de mi çok bıktın bakimm kavgadan..deliler..nası oluyomuş..
çok seviyom sizi eğer size biris laf deseydi ben atlardım hemen kii..dönek abla smileyi

bizde sevioz abla ha mügeyi bilmiom ben seviom kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilecok biliosun ay nasıl sattım kızı ya kaydirigubbakcemile3 diğer topik ice karıstı kazen gelmiş bakıo bende kactım okuyorum diye banlanırsam mafoldumben

korkma len.okuyosun diye banlar mı..onları banlamdı da.hepsi ego tatmini peşinde walla..hiç sevmedim yazılanları..çok sığ,sıradan..

sarıldım abla korktum ben :teselli: ya o şikayet ettigin ne yazmıstı ya sölemedin daaa

dedim ya önce salaklar yazmış..ikinci mesaj daa da ya nesalk şeylersiniz yazmış..hoopp kazene mesaj yetişti ceyar...gönderdi onu..zaten yeni üyeydi..

geldim kızlarrrrrr aman da aman bullim da burdaymış..
napan guzum sen ? olumunekankayizsmile
Paradoksu ewt benden bahseder.. baya bir garipti katılıyorum .. bilmiyorumkismile

walla iki de iki..başka tahmin de bekliyorum canım..evet burası bizim geyik yerimiz..seni de bekleriz her zaman..opuyorumnanaktan

Sen beni gendimden tırstırtmak mi istion çiçekim.. kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun güzel topik.... hamam gibi sıcak bir ortam olumunekankayizsmile

dilek deil you_know dedik
bullım hosgeldin biz cok eglenioz burda sende gel
ne yasadınız leeeen anlatıverin bak küserimkaydirigubbakcemile3

Back
X