Kızlar Hamamı....

o arada ağbim aradı ceza yemişim plakadan adres onun evi .kapadım teli.yine o topiğe gittim.yine seninki yazmş ki trafik canavarıymışsın doğru mu..yuh dedim..iyi saatte olsunlarr

o arada ağbim aradı ceza yemişim plakadan adres onun evi .kapadım teli.yine o topiğe gittim.yine seninki yazmş ki trafik canavarıymışsın doğru mu..yuh dedim..iyi saatte olsunlarr

ohaoldumsmileeyvahedigeldismilefatoooos korktum kızım senden eyvahedigeldismile

aynen walla..açtığı konuyu da hatırlayınca tırs tırs ben tabii..neyse..boşver..ne kar var di mi??ekşınlı bi topik bulda eğlenelim hadii

yokki baktımda bende evet ya balkonda yaparım yine kardankadın bide dantelli kırmızı tanga giydiririmkaydirigubbakcemile3

fanteziler boyu aştı maşallah..yap ablam yap..fotosunu da çek.k.k ya koyalım.ne çılgın ne manyak olduğumuzu görsünler..ben de erkeğini yapimm bari..

yap ben erkek yapmam zor oluo onlar cıkıntı fln kaydirigubbakcemile3:kedi:

ahanda kıskandım neden bütün hersey paradoksa bana nie bişi yok:dilcikar:

kız tam sana balon koyucaktım net gitti 2 saattir bekliyorum al şimdi vereyim bari muhabbetin ortasına dalayım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ucan-balon4.jpg

bayılıorum biliomusun balonlara cocuk gibiyim hala balon ayıcık fln deli eder beni bayılırım

yaaa içim açıldı ..ne güzeller.ben 14 şubatta bunlardan istiyorum.bi de çiçek.ilgililere duyurulur..amannn kim duyacak..bi kere iş yerime şahane kırmızı güller gelmişti ama.opuyorumnanaktan

bana hiçbi sevgilim sevgililer gununde dershaneme 41 tane gul yollamamıstı mafoldumben

Back
X