Kızlar Hamamı....

yarın (yani bugün oldu şimdi kaydirigubbakcemile3 )benimkinin doğumgünü şu uçanlardan bi tane alsammı diye düşünüyorum ama bilemedim akannehir

benimde dogum gunumden 1 gun önce kutlckmısız kociş öle dedi cuma gunu yoldaim mersine gidiommmzemuszemus

ay hiç de romantik şeyler yaşamamışsın dlioş..müge ne yapacaksınız..gerçi birlikte olmanız yeter..haaa fotolarına baktım.annen de kardeşin de çok tatlı..çok sıcak bi ailen var..

bu arada mersine gidiyorum dedim hiçbişi demediniz biliorum özlemezsiniz mafoldumben
hehe sıra bende kaydirigubbakcemile3

ay hiç de romantik şeyler yaşamamışsın dlioş..müge ne yapacaksınız..gerçi birlikte olmanız yeter..haaa fotolarına baktım.annen de kardeşin de çok tatlı..çok sıcak bi ailen var..

sağol ablacım valla bi program yok henüz,hiç sevmiyoda doğumgünlerini :dilcikar:
bende aksine ne yapsamda mutlu etsem diye düşünüyorum morali yerine gelsin diye :sm_confused:

bu arada mersine gidiyorum dedim hiçbişi demediniz biliorum özlemezsiniz mafoldumben
hehe sıra bende kaydirigubbakcemile3

gitmeseydin ya ne zaman gelcen peki :sinifsinif:

bi asilik başına buyrukluk sezdim sankim :1closedeyes:

evet valla bende onu yazmaya gelmiştim değerimi anlaması gereken birileri varda ay böyle konusmayayım yanlıs anlasılıo sonra sekerim kociş biraz sapıttı bu aralara aklı basına gelsin die giidiiiim bu bahane tabi gezmeye gidiiimopuyorumnanaktan

Back
X