- Konu Sahibi sarxixzambak
-
kızlar eczaneye gittim
1 ytl olan sarı kutu sadece folik asid miş
8,25 ytl olan hem folikasit .hem kalsiyum içeriyormuş
ben folic plus aldım 8,25 ytl.
günde 1 kere yemeklerden sonra içmem gerektiğini söyledi.:içelim:
folic plus kilo aldırmıyormuş.hiçbir ilaç kilo aldırmazmış.Sadece iştah artırırmış.Buda kilo alırıyor tabiki.İştah artıran ilaçların geceyatarken içilmesi tavsiye ediliyor.Eczacının dediği böyle...sengözlerimebaksanab
hım anladım canım yaa bende mi acaba folipolu bırakıp flolic plus kullansam yada bendekini akşamlarımı içsem yaa
cidden iştah açıyo cünkü ben normalde zayıftım ama baktım göbüş fırlamışşş
merhaba sarızambakKızlar bir internet sitesinde okudum.Hamileliğe başlamadan folikasit kullanılmasını doktorlar tavsiye ediyormuş.
Aranızda hiç kullanan varmı?
Ne işe yarıyor?
Doktorun tavsiyesiylemi aldınız?
Yoksa ben gibi internettenmi görüp aldınız(daha almadım)?
:uhm:
Yazının aslı bu:
Folik asit alımına hemen başlayın. Doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce folik asit alımına başlanmasını tavsiye ediyorlar. Folik asit eczanelerde uygun dozda hazırlanmış tabletler halinde satılmakta. Bu tabletlerden günde bir tane almanız yeterli. Solgar'ın folik asit tabletlerini tavsiye ediyoruz.
diyor site
merhaba sarızambak
ben 3 aydır folik asit plus kullanıyorum. Gebe kalmdan önce kullanmayı tavsiye ediyor doktorlar. Gebelikte bebekte oluşabilecek bir çok düzensizliği bu şekilde engelleyebiliyormuşuz. ben günde 3 tablet alıyorum doktorum bu şekilde önerdi. ve herhangi bir yan etkisini görmedim. İnternettende araştırırsan ne kadar faydalı olduğunu göreceksindir. Allah hepimizin kollarını boş bırakmasın. Sevgiyle kalın...
ya kızlar folik asit kilo yapıyomu sizdede yoksa ben kiloyu yemek yiyerekmi aldım bende 20 gün felan kullandım doktor vermişti bana folipol adı ve kilo alımı gözlemledim bende ara verdim aacba vermesemiydimm yaa
ben doktora gitmeden aldım ilacıda eczacı bana günde 1 tane yeter dedi.kaç tane içcem ben şimdi:uhm:
En iyi dozu dr 'un ayarlar ben günde 3 tane içiyorum
sevgili sarımazıbaharcım;
ben hamile kalmayı istiyorum o yüzden doktora gitmedim.İnternetten araştırdığım kadarıyla kullanmak istedim.Eczacıda bana günde 1 adet yeterli dedi ama perospetüsünde günde üç kere 1 tablet diyor.3 tablet kullancam bende sengözlerimebaksanab
ben hamile kalmaya karar verdiğim zaman dr önerdi 1 ay önce felan kullanmaya başladım.hamile kalıncada devam etim. sanırım 3 ay kullanılıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?