Kızlar Hamileliğinizde folik asit kullandınızmı?

bana da doktor elevit verdi. prospektüsüne bakılırsa içinde yok yok. ayrıca demir ilacı da verdi. ferrum bişey (hatırlayamadım adını:))

ha bir de sabahları içiyorum eleviti, kahvaltıdan sonra. günde 1 tane.

canı belki elevit dediğin hap doktor kontrolünde kullanmak lazım.Ama folik asit hapları isteğe bağlı ben doktor tavsiyesiyle almadım.Kendim araştırdım eczaneyle görüştüm ve aldım.inşallah faydası olur.Ben de bebiş istiyorum çünkü

canım ben 7 haftalık hamileyim kullanıyorum doktor verdi bana folik asit eksik sende diye bebeğin omur iliğini falan geliştiriyormuş folik plus diye 8,50 aldım bence sende bi doktoruna sor öyle kullan ben kullanmaya başladığımdan beri sürekli ağzımın içinde acı hissediyorum ne yersem yiyeyim öyle oluyo ama bebeğime faydalı mecburen kullanıyorum sende bi sor bence.

saol sevgicim şimdilik aldım deniyorum.Bende sende yaptığı gibi acı tat vermiyor.Bünyeden bünyeye farklı oluyor demekki.
Her şey bebişler için

bende folik plus kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim.sigara kullanmadığım içinde doktor günde 2 tane yeterli olduğunu söyledi.

bende folik plus kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim.sigara kullanmadığım içinde doktor günde 2 tane yeterli olduğunu söyledi.

ben kullanıyorum

perospetüsünü okudum 3 adet alın diyor .internettede bir sitede okudu m3 tane almazsanız yada düzenli kullanmazsanız işe yaramaz diyor.

kızlar folic plustan günde 3 tane,hamilelikten 2-3ay önce başlanması daha faydalı,zaten içinde hiçbir zararı olmayan b vitamini var,hem bebegin zeka gelişimi için çok önemli,ayrıca sizlerin hafızasınada iyi gelir,biraz iştah açıyor dogru ama saglıklı bir bebek için degmezmi,hepinize sevgiler.

Hamile kalmayı istediğimde sprialimi çıkartmak için gittiğim dr bebeğin zeka gelişimi için folik asit kullanmamı tavsiye etmişti bende kullandım ilk 3 ay çok önemli demişti.

kızlar benim doktorum folik asit konusunda bişey söylemedi.bende internette okumuştum faydalı olduğunu ben sordum özellikle ama doktorum gebelikten önce kullanılırsa faydası olur ve folik asit çok abartılıyor dedi.bende 5-6 haftalık hamileyim.doktorumda çok tecrübeli ve başarılı bi doktor.özellikle önermediği içinde başlamadım.

ben hamile kalmadan kulandim ,nezaman karar verirsen bebek istemeye o zamandan itibaren kulanmami istedi doktorum ve bebek dogasiya kadar kulandim

Bende hamile kaldıgımda doktorum tavsiyesi ile başladım. Ama 2 aylıkken düşük yapttım. Doktorum yine hamile kalma ihtimalim oldugu için devam edersem daha sağlık bir gebelik olabielceğini söyledi. Bebeğin gelişimi için gerekliymiş..

ya kızlar folik asit kilo yapıyomu sizdede yoksa ben kiloyu yemek yiyerekmi aldım bende 20 gün felan kullandım doktor vermişti bana folipol adı ve kilo alımı gözlemledim bende ara verdim aacba vermesemiydimm yaa

canım bende folbiol isimli ilacı kullanıyorum doktor kontrolüyle başladım ve kilo aldım. bence ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum.

bana da doktorum önerdi gebelik planladığınız tarihten üç ay önce ve gebelikte 3 ay kullanılmalı dedi. 4 ay oldu kullanıyorum. gebelikte yok henüz sadece artan kilolar var. ama ya gebe kalırsam ihtimaliyle hala kullanıyorum.. umut dünyası işte

Canim Bence Doktoruna Bunu Muhakkak Sor Ben Hamile Kalmadan önce Başlamiştim Ama Kestim Fakat Doktorum Daha Muayeneye Ilk Gidişimde Hemen Yazdi Folic Plus Kullandim Bu Ihmal Edilmemesi Gereken Bir Hap Bence çünkü Folik Asit Eksikliği Bebeklere Geri Dönüşümü Olmayan Zararlar Birakiyo çok Yakinimda Olduğu Için Biliyorum Spina Bifida Diye Bir Rahatsizliğa Sebep Oluyo Bu Yüzden Hiç Ihmal Etmedim Lütfen Bu Konuda Tüm Hamile Arkadaşlar çok Hassas Davranin Ihmal Etmeyin Lütfen Eğer Kullanmaya Başlamadiysaniz Hemen Doktorunuzla Irtibata Geçip Size Bir Ilaç Ismi önermesini Rica Edin

arkadaşlar bn bir yıldır kullanıyorum.folbiol 1 ytl olanlardan.
en yüksek dozda olan oymuş.biliyorsunuz bnde sorun olduüğu içinde günde 3 tane içiyorum.bn solgarınkinide içmiştim ilk hamileliğimde ama çok felaket mide bulandırıyor.insanın içesi glmior.folik plusda öyle.bnce hem yüksek dozlu ,hem ucuz,en iyisi doktor bana folbiol dedi.alman hast doktoru verdi.acıbademdeki doktorda devam et folbiol iç en yüksek doz onda ,tahlil yaptık şuan vücudumaki folik asit 20,00

sakın aksatmayı birgün içmesen değer azalıyormuş.ve eksikliği gerçektende bebekte omurilikte eksiklikyaratıyor.bn birebir yaşadım.

Birşey sormak istiyorum.yakınında olan spina bfida ikinci hamileliği olduysa yakınını tekrar ettimi?bnde hamileyim şuan ve tekrar eder diye çok korkuyorum.
mailimede cevap yazabnilirsin ,yazarsan sevinirim.
sovec80@mynet.com

evet çünkü bebeğin omuriliği anne daha hamileliğinin farkında olmadığı dönemde oluşuyormuş.hamilelik öncesi daha önemli.ama tyinede içmen gerek.bn öncekinde içmedim bilmiyodum bana günde bitane solgar verdi 20 gün iç yeter dedi.ve başıma gelmeyen kalmadı.kızlar lütfen ihmal etmeyin çok önemli gerçekten...

kizlar FOLIK ASITI asla ihmal etmeyin saymaycagim kadar faydali insandaki kötü hastalik riskini bile yok ediyomus ayrica bebek emzikden bitene kadar icilcekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…