H
Hilalse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sarxixzambak
-
bana da doktor elevit verdi. prospektüsüne bakılırsa içinde yok yok. ayrıca demir ilacı da verdi. ferrum bişey (hatırlayamadım adını:))
ha bir de sabahları içiyorum eleviti, kahvaltıdan sonra. günde 1 tane.
Kızlar bir internet sitesinde okudum.Hamileliğe başlamadan folikasit kullanılmasını doktorlar tavsiye ediyormuş.
Aranızda hiç kullanan varmı?
Ne işe yarıyor?
Doktorun tavsiyesiylemi aldınız?
Yoksa ben gibi internettenmi görüp aldınız(daha almadım)?
:uhm:
Yazının aslı bu:
Folik asit alımına hemen başlayın. Doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce folik asit alımına başlanmasını tavsiye ediyorlar. Folik asit eczanelerde uygun dozda hazırlanmış tabletler halinde satılmakta. Bu tabletlerden günde bir tane almanız yeterli. Solgar'ın folik asit tabletlerini tavsiye ediyoruz.
diyor site
canım ben 7 haftalık hamileyim kullanıyorum doktor verdi bana folik asit eksik sende diye bebeğin omur iliğini falan geliştiriyormuş folik plus diye 8,50 aldım bence sende bi doktoruna sor öyle kullan ben kullanmaya başladığımdan beri sürekli ağzımın içinde acı hissediyorum ne yersem yiyeyim öyle oluyo ama bebeğime faydalı mecburen kullanıyorum sende bi sor bence.
bende folik plus kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim.sigara kullanmadığım içinde doktor günde 2 tane yeterli olduğunu söyledi.
ya kızlar folik asit kilo yapıyomu sizdede yoksa ben kiloyu yemek yiyerekmi aldım bende 20 gün felan kullandım doktor vermişti bana folipol adı ve kilo alımı gözlemledim bende ara verdim aacba vermesemiydimm yaa
hım anladım canım yaa bende mi acaba folipolu bırakıp flolic plus kullansam yada bendekini akşamlarımı içsem yaa
cidden iştah açıyo cünkü ben normalde zayıftım ama baktım göbüş fırlamışşş
Canim Bence Doktoruna Bunu Muhakkak Sor Ben Hamile Kalmadan önce Başlamiştim Ama Kestim Fakat Doktorum Daha Muayeneye Ilk Gidişimde Hemen Yazdi Folic Plus Kullandim Bu Ihmal Edilmemesi Gereken Bir Hap Bence çünkü Folik Asit Eksikliği Bebeklere Geri Dönüşümü Olmayan Zararlar Birakiyo çok Yakinimda Olduğu Için Biliyorum Spina Bifida Diye Bir Rahatsizliğa Sebep Oluyo Bu Yüzden Hiç Ihmal Etmedim Lütfen Bu Konuda Tüm Hamile Arkadaşlar çok Hassas Davranin Ihmal Etmeyin Lütfen Eğer Kullanmaya Başlamadiysaniz Hemen Doktorunuzla Irtibata Geçip Size Bir Ilaç Ismi önermesini Rica Edin
kızlar benim doktorum folik asit konusunda bişey söylemedi.bende internette okumuştum faydalı olduğunu ben sordum özellikle ama doktorum gebelikten önce kullanılırsa faydası olur ve folik asit çok abartılıyor dedi.bende 5-6 haftalık hamileyim.doktorumda çok tecrübeli ve başarılı bi doktor.özellikle önermediği içinde başlamadım.
evet çünkü bebeğin omuriliği anne daha hamileliğinin farkında olmadığı dönemde oluşuyormuş.hamilelik öncesi daha önemli.ama tyinede içmen gerek.bn öncekinde içmedim bilmiyodum bana günde bitane solgar verdi 20 gün iç yeter dedi.ve başıma gelmeyen kalmadı.kızlar lütfen ihmal etmeyin çok önemli gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?