Kızlar hamileliyim ve kurdeşen oldum lütfen yardım

Asimisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
1.144
1.392
133
Günaydın arkadaşlar bu hafta hamileliğimin 6. haftası pazartesi akşamı kurdeşen oldum dün acile gittim serumla rahatladım ama tansiyonum düştü tüm gün bayılacak gibiydim işe bile gidemedim acilen sonra doktora gittim doktor ovadril losyon ve adil tablet verdi gözlerin dudakların şişmemesi iyi dedi yoksa kortizon verirdim hamileyken de veremeyiz onu dedi avili bile kadın doğumcum çok gerekmedikçe kullanma dedi ve bu sabah uyandım göz kapaklarım şişmiş. Ne yapacağımı bilmiyorum dudaklarım dilim şişerse kortizon verecekler bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum. Bunu yaşayan var mı aranızda lütfen yardım edin.

geçmiş olsun canımm. kendi kadın doğum uzmanına mı gitsen acaba, o bir hal çaresine bakar belki. ben hamile olmadan önce olmuştum ama sadece kaşıntı ve kabarıklık vardı. birşeyden falan tiksinince oluyor bazen kurdeşen.

günaaydın ..
ben de kurdeşen geçirmiştim.. hamile değildim ama..
hemde en ağır şekilde dudaklar şişti yutkunamıyorum fln dolayısıyla kortizon tedavisi... diyet yapmama rağmen 10 kilo aldım ve 5 aydır hala atamadım kiloyu...
sana tavsiye canım.. öncelikle çok sakin ol bu stresle alakalı bişey.. papatya fln iç... naylon içermeyen kıyafetler giy... rahat boll.. kaşıntı geldiğindede soğuk suya tutup losyonunu sür.. mümkünse kaşımaa.. rapor almanı tavsiye ederim relaks bi şekilde evde dinlen.. çook geçmiş olsun...

baharatlı, kabartma tozlu, mayalı, tuzlı kızartma türü şeyler sakın yeme.. hatta salçalı bile.. haşlama türü hafif yemekler.. çok önemli anında tetikliyor..

teşekkür ederim canım. Kendi doktorum da aynı hastanede ona da göründüm ilaçları gerekmedikçe kullanma dedi inşallah gerekmez fazla. İnşallah losyon ile geçer.

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. Sakin kalmaya çalışıyorum iyi düşünüyorum rapor almayı düşündüm ama sanki işte olmak daha iyi benim işyerim çok sakin bir yer çok da serin üşütür derecesinde o yüzden evden daha iyiyim bir de meşguliyet unuttur dedim ama duramazsam rapor alacağım

inşallah atarsın kilonu da canım sana da olmasın bir daha çok kötü bir şey yaşayan anlıyor

baharatlı, kabartma tozlu, mayalı, tuzlı kızartma türü şeyler sakın yeme.. hatta salçalı bile.. haşlama türü hafif yemekler.. çok önemli anında tetikliyor..
tamam canım dikkat ederim bunlara da. Hamilelikte canım da sürekli turşu baharatlı şeyler çekiyor ama napalım yemem artık

Can'ım ben yaşıyorum .. Ama nefes daralmadığı sürece doktor sorun yok dedi . Benim de bu sabah sol gözüm şişmiş .. Vücuttaki kaşıntılarım içinse kent hastanesin de bir doktor hafif bir karışım yazdı onu sıkıyorum. Kesinlikle ilaç kullanmadım. Şişme olayı beni rahatsız etmiyor

geçmiş olsun canım peki o karışım işe yarıyor mu kaşıntıyı kesiyor mu içeriği nasıl?

İçeriği şuan yanımda değil kaşınmaya baya azaltıyor Can'ım beni resmen o kurtardı hem vücuduma girmiyor hem etkili geniş yüzeyde çıkıyorsa birde çok işe yarıyo
geçmiş olsun canım peki o karışım işe yarıyor mu kaşıntıyı kesiyor mu içeriği nasıl?

İçeriği şuan yanımda değil kaşınmaya baya azaltıyor Can'ım beni resmen o kurtardı hem vücuduma girmiyor hem etkili geniş yüzeyde çıkıyorsa birde çok işe yarıyo
öğrenince yazar mısın canım ben ovadril kullanıyorum losyon olarak ama içim rahat etmiyor çünkü gebelik sınıfı B değil gebeyken kullanmamak gerekiyor

İlaçsız,kimyasalsız bir yöntem var Cnm 12 saatte benim geçti gerek duyarsan özelden yazarsın yardımcı olmaya çalışırım. Geçmiş olsun.

Bende geçirmişti. Hamileliği de ve söylediği gibi ilaç kullanamıyorum bende koca lari yöntemleri denedim bana ayva ağacının toprağını çamur yapıp vücuduna sur dediler ve bir iki kere yaptım gerçekten ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…