kızlar hangi iz kremini kullandınız

eymenstn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
100
55
Merhaba arkadaşlar 5ay önce meme büyütme ameliyatı oldum takip edenler bilir hâla izlerim pembe renkte doktor dermatix iz kremini verdi 4aydir kullaniyorum acaba başka önerebileceğiniz bi krem varmi kullanıpta memnun kalan

ben ilk xera gel kullandım işe yarıdımı yaramadımı anlayabilmiş değilim ama :KK70: şuan contractubex e geçtim iyi gibi sanki bundan memnun olanlar çok var xera geldende var ama ben anlayamadım kullanmasam daha mı kötu olurdu yani bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar 5ay önce meme büyütme ameliyatı oldum takip edenler bilir hâla izlerim pembe renkte doktor dermatix iz kremini verdi 4aydir kullaniyorum acaba başka önerebileceğiniz bi krem varmi kullanıpta memnun kalan
eymenstn eymenstn bende üç ay önce dikleştirme oldum..dr.dermatixi önerdi..kullandım ama sürünce dikiş yerleri daha çok kızarıyordu..şu an sürmüyorum..bir kutu bitmedi bile..dikiş yerlerim çok güzel güzel iyileşiyor..sürsem dahada hızlımı iyileşirdi bilemiyorum..

eymenstn eymenstn bende üç ay önce dikleştirme oldum..dr.dermatixi önerdi..kullandım ama sürünce dikiş yerleri daha çok kızarıyordu..şu an sürmüyorum..bir kutu bitmedi bile..dikiş yerlerim çok güzel güzel iyileşiyor..sürsem dahada hızlımı iyileşirdi bilemiyorum..
Kızarma normal zaten, sonra geçecekti kullansanız iyi olurdu.

Doktor 4ay kullansan yeterli demisti ama iz hâla geçmedi kullanmaya dewam etmelimiyim acaba bilemedim
ben ilk xera gel kullandım işe yarıdımı yaramadımı anlayabilmiş değilim ama :KK70: şuan contractubex e geçtim iyi gibi sanki bundan memnun olanlar çok var xera geldende var ama ben anlayamadım kullanmasam daha mı kötu olurdu yani bilemiyorum
Kać ay oldu canım sen ameliyat olalı benimde iyi dikis yerlerim ama hafif bi pembelik var hâla kreme dewam etsemmi acaba doktor 4ay kullanman yeterli demisti

Ben silikon şerit aldım onu yapistiriyorum bakalım baya iddialilar ama göreceğiz ise yarayacak mi gerçi göğüs izim çok iyi saç teli gibi nerdeyse sürmesem de sorun olmaz ama karın germe izinin ortası baya belirgin özellikle onu merak ediyorum biraz siliklestirecek mi diye

Doktor 4ay kullansan yeterli demisti ama iz hâla geçmedi kullanmaya dewam etmelimiyim acaba bilemedim

Kać ay oldu canım sen ameliyat olalı benimde iyi dikis yerlerim ama hafif bi pembelik var hâla kreme dewam etsemmi acaba doktor 4ay kullanman yeterli demisti
sen genede sor ben 6 ay oldu kullanıyorum hala geçebildiği kadar geçsin

Ben silikon şerit aldım onu yapistiriyorum bakalım baya iddialilar ama göreceğiz ise yarayacak mi gerçi göğüs izim çok iyi saç teli gibi nerdeyse sürmesem de sorun olmaz ama karın germe izinin ortası baya belirgin özellikle onu merak ediyorum biraz siliklestirecek mi diye
Silikon şerit ne canım ilk defa duyuyorum benim de aslinda pek belli degil meme alti benim dikis yeri eşime soruyorum uzakdan bellimi diye hayır kafana takiyosun sen diyo bide bu silikon serit kaç lira bide onu denerim tatile kadar tamamen gitsin istiyorum bikinide falan gorunur diye

epi-derm in silikon Sheet Extra gel ile ayni madde aslında Extra gel günde 3 kez sürmek gerekiyor ya bu plaka halinde satılıyor yaranın üzerine şerit halinde kesip yapistiriyorsun 10 gün falan gidiyor bazen 15 gün banyo yapacağın zaman çıkarıyorsun sonra tekrar yapistiriyorsun biraz daha pratik bir de 24 saat neredeyse yara üzerinde olduğu için daha etkiliymis bu sürenin sonunda dağılmaya başlayınca onu atıp yenisini kesip yapistiriyorsun 14 cm×12cm lik bir plaka aldım 93 tl idi sanırım 2-3 ay yeter çünkü 1 Cm lik şerit kesip koyuyorum

epi-derm in silikon Sheet Extra gel ile ayni madde aslında Extra gel günde 3 kez sürmek gerekiyor ya bu plaka halinde satılıyor yaranın üzerine şerit halinde kesip yapistiriyorsun 10 gün falan gidiyor bazen 15 gün banyo yapacağın zaman çıkarıyorsun sonra tekrar yapistiriyorsun biraz daha pratik bir de 24 saat neredeyse yara üzerinde olduğu için daha etkiliymis bu sürenin sonunda dağılmaya başlayınca onu atıp yenisini kesip yapistiriyorsun 14 cm×12cm lik bir plaka aldım 93 tl idi sanırım 2-3 ay yeter çünkü 1 Cm lik şerit kesip koyuyorum[/QUb
epi-derm in silikon Sheet Extra gel ile ayni madde aslında Extra gel günde 3 kez sürmek gerekiyor ya bu plaka halinde satılıyor yaranın üzerine şerit halinde kesip yapistiriyorsun 10 gün falan gidiyor bazen 15 gün banyo yapacağın zaman çıkarıyorsun sonra tekrar yapistiriyorsun biraz daha pratik bir de 24 saat neredeyse yara üzerinde olduğu için daha etkiliymis bu sürenin sonunda dağılmaya başlayınca onu atıp yenisini kesip yapistiriyorsun 14 cm×12cm lik bir plaka aldım 93 tl idi sanırım 2-3 ay yeter çünkü 1 Cm lik şerit kesip koyuyorum
Bide bunu deniyim kremim bittikten sonra biraz pahaliymis ama 3ay falan giderse iyi bisey daha sorcam canim sana ben adanada yasiyorum cok sicak ve nemli burasi acaba terleyince falan bisiy olurmu maglum yaz geldi

yalnız kızlar bu arada silikon şeriti kullanmaya başlayalı üç haftam doldu ilk gözlemim şu kesinlikle daha ekonomik ve pratik: Şöyle ben 93 tl ye almıştım hala ilk taktığım şerit duruyor ve sanırım bi hafta daha gider, ve aldığım plakadan da 14 çift şerit çıkıyor yani her biri üç hafta gitse ki rahat gider benim 3 hafta oldu hala tam erimedi 1 hafta daha gidecek 14*3=42 hafta eder zaten bu kadarı kullanmazsınız bile 4 ay yeterli sanırım yani 16 hafta benim karın da olduğu için biraz büyük plaka aldım oraya da koyuyorum yalnız bu plakaların daha küçükleri de var şerit olarak olanları da var şerit olanlar pahalıya geliyor plaka alıp kesmek mantıklı bir de, tak tarafı kumaş olanlar var onların silikon dolgusu az iki tarafı da yapışkan olanı alın onda silikonu daha fazla diğeri 2 hafta falan gidiyormuş
eğer krem alsam çok küçük bir tüp extra gel 75 tl idi ve günde iki kez sürülüyor büyük ihtimal aksatacaktım ve miktar olarak da 1-2 ay ancak gider ibi geldi

Canim baktımda simdi bunlrin birde kalinliklari oluyormus sendeki ne neye gore secicez kalinligini anliyamadimda.

Canim baktımda simdi bunlrin birde kalinliklari oluyormus sendeki ne neye gore secicez kalinligini anliyamadimda.
benim iki tarafı yapışkanlı olan yani hafif daha kalın bi tarafı kumaş olan daha ince kalın olan daha uzun gider tabii

zaten bu ürün her yerde yok aldığın yer fikir verir resmini atayım benimkinin

20150530_093737.jpg

X