U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 488 77 13 28 Pazartesi 14:00 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #1 Sonucu göstermem için randevu alicam ama yarına sonucum çıkmazsa yarın ki randevumdan ceza yerim diye soruyorum kızlar cikarmi. Bugün sabah erken saatde verdim
Sonucu göstermem için randevu alicam ama yarına sonucum çıkmazsa yarın ki randevumdan ceza yerim diye soruyorum kızlar cikarmi. Bugün sabah erken saatde verdim
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 12.018 8.394 448 36 istanbul Pazartesi 14:02 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #2 bir iki güne çıkıyor canım hormon testi hafta sonu gırdı ya araya
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 488 77 13 28 Pazartesi 14:08 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #3 nurbanu7 .!.: bir iki güne çıkıyor canım hormon testi hafta sonu gırdı ya araya Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için bugün çıkarsa yarın en azından sonucumu gösteririm.diye düşündümde saat 8 kadar çıkmazsa iptal ederim artik
nurbanu7 .!.: bir iki güne çıkıyor canım hormon testi hafta sonu gırdı ya araya Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için bugün çıkarsa yarın en azından sonucumu gösteririm.diye düşündümde saat 8 kadar çıkmazsa iptal ederim artik
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 12.018 8.394 448 36 istanbul Pazartesi 14:09 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #4 uzaksevda .!.: Teşekkür ederim cevabın için bugün çıkarsa yarın en azından sonucumu gösteririm.diye düşündümde saat 8 kadar çıkmazsa iptal ederim artik Genişletmek için tıkla... aynen canım bekle çıksın öyle al amh falan geç düşüyor
uzaksevda .!.: Teşekkür ederim cevabın için bugün çıkarsa yarın en azından sonucumu gösteririm.diye düşündümde saat 8 kadar çıkmazsa iptal ederim artik Genişletmek için tıkla... aynen canım bekle çıksın öyle al amh falan geç düşüyor
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 488 77 13 28 Pazartesi 14:10 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #5 nurbanu7 .!.: aynen canım bekle çıksın öyle al amh falan geç düşüyor Genişletmek için tıkla... Benim ona bakilmiyacak herhalde çünkü işlemlerde yok yapılan işlemlerde yok
nurbanu7 .!.: aynen canım bekle çıksın öyle al amh falan geç düşüyor Genişletmek için tıkla... Benim ona bakilmiyacak herhalde çünkü işlemlerde yok yapılan işlemlerde yok
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 12.018 8.394 448 36 istanbul Pazartesi 14:11 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #6 uzaksevda .!.: Benim ona bakilmiyacak herhalde çünkü işlemlerde yok yapılan işlemlerde yok Genişletmek için tıkla... 3 Gunde çıkmıştı benımm
uzaksevda .!.: Benim ona bakilmiyacak herhalde çünkü işlemlerde yok yapılan işlemlerde yok Genişletmek için tıkla... 3 Gunde çıkmıştı benımm
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 488 77 13 28 Pazartesi 14:14 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #7 nurbanu7 .!.: 3 Gunde çıkmıştı benımm Genişletmek için tıkla... İşlemlerine baktım e nabizdan AMH gorunmuyor diğer hepsi görünüyor ama sonuçları daha cikmamis
nurbanu7 .!.: 3 Gunde çıkmıştı benımm Genişletmek için tıkla... İşlemlerine baktım e nabizdan AMH gorunmuyor diğer hepsi görünüyor ama sonuçları daha cikmamis