Kizlar iliskiden 1 hafta sonra hamilelik belirtileri baslar mi??

Bel agrim ve kasik agrim var canim mide bulatisi oluyor bazen.. ama 1 hafta icinde hemen belirtiler baslar mi bilemedim...adet olmama da var daha..psikolojik desem oyle bi dusuncemiz yoktu..yani esimle simdilik cocuk istemiyoruz...oyle bi beklentimde yok psikolojik olsun..anlamadim bende neden boyle belirtiler var

Bel agrim ve kasik agrim var canim mide bulatisi oluyor bazen.. ama 1 hafta icinde hemen belirtiler baslar mi bilemedim...adet olmama da var daha..psikolojik desem oyle bi dusuncemiz yoktu..yani esimle simdilik cocuk istemiyoruz...oyle bi beklentimde yok psikolojik olsun..anlamadim bende neden boyle belirtiler var
Bu kadar erken belirti olmaz ama gecen Aydan hamile kaldıysan olabilir

Bazı kadınlar yu
1 hafta icinde belirtiler baslar mi?? Hamilelik belirtileri ne zaman baslar kizlar?? Tecrubeliler yardim edebilir mi??
bazı kadınlar yumurtlama gününden itibaren kasık ağrısı göğüs ağrısı falan çekiyr bendede sadece göğüs ağrısı olmuştu yumrtlamdn itibaren bilemiyrm inşallah hamilesndirr

Baslar ilk hamileligimde akintim falan vardi ben anlamistimm. Ama oyle normal akinti degil baya baya. Birde kasiklarim cok agriyordu acayip.

Zaten bebegin rahime dusme suresi 7-10 gundur. Rahime dustugunde belirtiler baslayabilir

Zaten bebegin rahime dusme suresi 7-10 gundur. Rahime dustugunde belirtiler baslayabilir

Ben adetimin 5.gunu iliski yasadim esimle 1 hafta oldu daha...hamile kalmam mumkunmu diye merak ediyorum.adeti bittigi gibi iliski yasayip hamile kalan cok insan varmis... eskiler de oyle dermis adet bittigi gibi hamile kalinir diye.. adetimede daha 2 hafta var hemen hemen..beklemek zor :)

İnsAllah hersey gonline gore olsun :)
Ben adetimin 5.gunu iliski yasadim esimle 1 hafta oldu daha...hamile kalmam mumkunmu diye merak ediyorum.adeti bittigi gibi iliski yasayip hamile kalan cok insan varmis... eskiler de oyle dermis adet bittigi gibi hamile kalinir diye.. adetimede daha 2 hafta var hemen hemen..beklemek zor :)

Canım test yap özel hastanelerde ilişkiden 72 saat sonra çıkıyor benim düşen bebişimi biz öyle öğrenmiştik

1 hafta icinde belirtiler baslar mi?? Hamilelik belirtileri ne zaman baslar kizlar?? Tecrubeliler yardim edebilir mi??
başlar. Benim bir hafta sonra su gibi akıntım oldu ve gaz sancısı göğüslerimde hassasiyet başladı. Ama dediğin mide bulantısı baş dönmesi ise onlar gebeliğin beşinci haftasından itibaren başlıyor.

benimde öle oldu adetimin bitiminde 5. günü birleşme oldu.4 gün sonra tekrar birleşme oldu korunmadık bilemiyorum tutar mı

Back
X