Kizlar ilk gebeligini kürtaj olanlar?

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
Ilk gebeligini kürtaj olmak zorunda olanlar varmı aranızda kizlar adetininzde degisiklik vs oldumu ve tekrar ne zaman sonra gebe kaldiniz

Ilk gebeligini kürtaj olmak zorunda olanlar varmı aranızda kizlar adetininzde degisiklik vs oldumu ve tekrar ne zaman sonra gebe kaldiniz

mrb bende bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmustum ocak ayında . kürtaj sonrası ilk adetim 50. günde olmustu ..
hala hamile kalamadım :KK64:
uğrasıyoruz :KK23:

benim bebeğimin de 8 haftalık kalbi durmuştu. Küretajdan 30 gün sonra adet başladı, iki ay sonrasında da hamile kalmıştım.
umarım fazla beklemeden sen de sağlıklı bebeklerine kavuşursun.

benim bebeğimin de 8 haftalık kalbi durmuştu. Küretajdan 30 gün sonra adet başladı, iki ay sonrasında da hamile kalmıştım.
Çok teteşekkür ederim dileğin için senin kürtajın Vakumla mi yapıldı

Çok teteşekkür ederim dileğin için senin kürtajın Vakumla mi yapıldı
sanırım öyle yapıldı canım, ayrıntısını çok bilmiyorum, doktorlar da söylemedi.
kürtajdan sonra gebe kalamaz mıyım diye bir endişeye kapılma sakın.
benim kızım şimdi kollarımda :)
ikincisi de yolda :)
senin de mutlu haberlerini almayı dilerim.

sanırım öyle yapıldı canım, ayrıntısını çok bilmiyorum, doktorlar da söylemedi.
kürtajdan sonra gebe kalamaz mıyım diye bir endişeye kapılma sakın.
benim kızım şimdi kollarımda :)
ikincisi de yolda :)
senin de mutlu haberlerini almayı dilerim.
Çok sağol valla dileğin için :))) inşallah prolaktinim yüksek inşallah hallederim

Çok sağol valla dileğin için :))) inşallah prolaktinim yüksek inşallah hallederim
daha geçen hafta prolaktinim yüksek tedavi olacakmışım diyen bir arkadaşımın bir hafta geçmeden hamilelik haberini duydum.
senin de en güzel zamanda bebeğin sana gelsin annesi :)

Ben bekarim bir hata yaptım bu lafına çok duygulandim hayırlısı
üzüldüm... dilerim başka hiçbir zaman "bir hata" yapmazsın.
dilerim bir dahaki ilk hamileliğin, telli duvaklı gelin olduğunda, seni gerçekten çok seven, evladı olduğunun müjdesini, sevinçlerle karşılayacak, baba olmaya layık, sevdiğine ve her ne kadar plansız da olsa, evladına sahip çıkacak değerli bir insanla olsun arkadaşım.

üzüldüm... dilerim başka hiçbir zaman "bir hata" yapmazsın.
dilerim bir dahaki ilk hamileliğin, telli duvaklı gelin olduğunda, seni gerçekten çok seven, evladı olduğunun müjdesini, sevinçlerle karşılayacak, baba olmaya layık, sevdiğine ve her ne kadar plansız da olsa, evladına sahip çıkacak değerli bir insanla olsun arkadaşım.
Çok teşekkür ederim canım inşallah bende bunu diliyorum çok sağol :)))

kürtaş olalı tam 1 sene oldu, 7 haftalıkken kalp atışları duyulmadı ve kanama olmuştu rahimde.. hala çocuk sahibi olamadım.. adetlerim düzensizleşti, 2 ayda söktürücüyle olabiliyordum. şimdi başka bir doktora gidiyorum rahim filmi hormon testlerinde sorun çıkmadı şükür ama yumurtalıklarım tembelmiş. şimdi klomen ve çatlatma iğneyle denedik. bir hafta sonra belli olacak. biliyorum yine hamile değilim ve 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekecek yumurtalıklarım düzene girsin diye. o duyguyu Rabbim ne zaman tattıracak bilmiyorum.. bi gün yine hamile olduğumu eşime söyleyeceğim günün hayaliyle yaşıyorum. eğer kürtajdan sonra adetiniz düzensizleşirse bikaç ay doğum kontrol hapı kullanın, en büyük pişmanlığım buydu.. sanki bir zararı vardır diye kullanmadım..
Rabbim tüm evlat isteyenlerin yardımcısı olsun, inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olabiliriz..

kürtaş olalı tam 1 sene oldu, 7 haftalıkken kalp atışları duyulmadı ve kanama olmuştu rahimde.. hala çocuk sahibi olamadım.. adetlerim düzensizleşti, 2 ayda söktürücüyle olabiliyordum. şimdi başka bir doktora gidiyorum rahim filmi hormon testlerinde sorun çıkmadı şükür ama yumurtalıklarım tembelmiş. şimdi klomen ve çatlatma iğneyle denedik. bir hafta sonra belli olacak. biliyorum yine hamile değilim ve 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekecek yumurtalıklarım düzene girsin diye. o duyguyu Rabbim ne zaman tattıracak bilmiyorum.. bi gün yine hamile olduğumu eşime söyleyeceğim günün hayaliyle yaşıyorum. eğer kürtajdan sonra adetiniz düzensizleşirse bikaç ay doğum kontrol hapı kullanın, en büyük pişmanlığım buydu.. sanki bir zararı vardır diye kullanmadım..
Rabbim tüm evlat isteyenlerin yardımcısı olsun, inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olabiliriz..
Merhaba canım adet miktarında bir problem varmi kürtajdan kaç gün sonra ilk reglini oldun

X