Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kürtaj olmustun pekinormal adet olmaya devam ettım su an gebeyım
ıstenmeyen gebelıktıNeden kürtaj olmustun peki
Ilk gebeligini kürtaj olmak zorunda olanlar varmı aranızda kizlar adetininzde degisiklik vs oldumu ve tekrar ne zaman sonra gebe kaldiniz
benim bebeğimin de 8 haftalık kalbi durmuştu. Küretajdan 30 gün sonra adet başladı, iki ay sonrasında da hamile kalmıştım.Ilk gebeligini kürtaj olmak zorunda olanlar varmı aranızda kizlar adetininzde degisiklik vs oldumu ve tekrar ne zaman sonra gebe kaldiniz
Canim hormonlarina baktırdın mımrb bende bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmustum ocak ayında . kürtaj sonrası ilk adetim 50. günde olmustu ..
hala hamile kalamadım
uğrasıyoruz
benim bebeğimin de 8 haftalık kalbi durmuştu. Küretajdan 30 gün sonra adet başladı, iki ay sonrasında da hamile kalmıştım.
umarım fazla beklemeden sen de sağlıklı bebeklerine kavuşursun.
Çok teteşekkür ederim dileğin için senin kürtajın Vakumla mi yapıldıbenim bebeğimin de 8 haftalık kalbi durmuştu. Küretajdan 30 gün sonra adet başladı, iki ay sonrasında da hamile kalmıştım.
umarım fazla beklemeden sen de sağlıklı bebeklerine kavuşursun.
sanırım öyle yapıldı canım, ayrıntısını çok bilmiyorum, doktorlar da söylemedi.Çok teteşekkür ederim dileğin için senin kürtajın Vakumla mi yapıldı
Çok sağol valla dileğin için :))) inşallah prolaktinim yüksek inşallah hallederimsanırım öyle yapıldı canım, ayrıntısını çok bilmiyorum, doktorlar da söylemedi.
kürtajdan sonra gebe kalamaz mıyım diye bir endişeye kapılma sakın.
benim kızım şimdi kollarımda :)
ikincisi de yolda :)
senin de mutlu haberlerini almayı dilerim.
daha geçen hafta prolaktinim yüksek tedavi olacakmışım diyen bir arkadaşımın bir hafta geçmeden hamilelik haberini duydum.Çok sağol valla dileğin için :))) inşallah prolaktinim yüksek inşallah hallederim
Canim hormonlarina baktırdın mı
Ben bekarim bir hata yaptım bu lafına çok duygulandim hayırlısıdaha geçen hafta prolaktinim yüksek tedavi olacakmışım diyen bir arkadaşımın bir hafta geçmeden hamilelik haberini duydum.
senin de en güzel zamanda bebeğin sana gelsin annesi :)
Benimde yüksek ya bu lanet hormonbatırım canm normaldi hersey .
klomen ve iğne kullandım .. sonrasında prolaktinim yükselmeye basladı..
ilaç kullandım prolaktin için
şimdi düzeldi cok sükür ..
üzüldüm... dilerim başka hiçbir zaman "bir hata" yapmazsın.Ben bekarim bir hata yaptım bu lafına çok duygulandim hayırlısı
Benimde yüksek ya bu lanet hormon
Çok teşekkür ederim canım inşallah bende bunu diliyorum çok sağol :)))üzüldüm... dilerim başka hiçbir zaman "bir hata" yapmazsın.
dilerim bir dahaki ilk hamileliğin, telli duvaklı gelin olduğunda, seni gerçekten çok seven, evladı olduğunun müjdesini, sevinçlerle karşılayacak, baba olmaya layık, sevdiğine ve her ne kadar plansız da olsa, evladına sahip çıkacak değerli bir insanla olsun arkadaşım.
Inşallah doktora gitmem gerek bakalım eylül başında gidicembenm ilaç biter bitmez düzeldi. seninde düzene girer inşallah .
Merhaba canım adet miktarında bir problem varmi kürtajdan kaç gün sonra ilk reglini oldunkürtaş olalı tam 1 sene oldu, 7 haftalıkken kalp atışları duyulmadı ve kanama olmuştu rahimde.. hala çocuk sahibi olamadım.. adetlerim düzensizleşti, 2 ayda söktürücüyle olabiliyordum. şimdi başka bir doktora gidiyorum rahim filmi hormon testlerinde sorun çıkmadı şükür ama yumurtalıklarım tembelmiş. şimdi klomen ve çatlatma iğneyle denedik. bir hafta sonra belli olacak. biliyorum yine hamile değilim ve 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekecek yumurtalıklarım düzene girsin diye. o duyguyu Rabbim ne zaman tattıracak bilmiyorum.. bi gün yine hamile olduğumu eşime söyleyeceğim günün hayaliyle yaşıyorum. eğer kürtajdan sonra adetiniz düzensizleşirse bikaç ay doğum kontrol hapı kullanın, en büyük pişmanlığım buydu.. sanki bir zararı vardır diye kullanmadım..
Rabbim tüm evlat isteyenlerin yardımcısı olsun, inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olabiliriz..