Kızlar istanbul da tavsiye edebileceğiniz estetik diş doktoru var mı acilll.

doalisa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
281
412
Kızlar merhaba; ön iki dişim kırıldı ve şuara sağlık sorunlarıyla uğraştığım için ihmal ettim ama diş ihmal edilmeye gelecek birşey değil iyi bir doktor arıyorum çok aşırı pahalı olmamalı tavsiye edebileceğiniz doktor varsa yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim :

Cagdas Kislaoglu'na Mart 2014'de dislerimi yaptirdim. Ona yaptirmaya karar verdigim icin daha sonra kendime o kadar cok kizdim ki, bu nasil bir akil dedim. Dogru durust muayene bile etmedi. Uzak bir noktada kollarini kavusturup, yapariz, ederiz, arkadasim size fiyat versin dedi gitti. Iste diyorum ya, salak ben.. ona yaptirdim. Sadece disleri torpuledi, ki daha sonra ne kadar yanlis ve zarar verici, derinden torpuledigi ortaya cikti. Yeni lamina disleri bile bir ortodontiste takdirdi, onlarin da dis etlerinin uzerini kaplayacak ve zarar verecek sekilde yapildigi ortaya cikti.
Bastan sona hersey yanlis. Hadi bu hatalar yapildi. Dis takildi. Dilim devamli bir yerlere takiliyor, dogru durust konusamaz oldum. Yani tasarim da berbat, yanlis. Bari o duzgun olsun degil mi. Sonunda, 1 yillik disler sokuldu ve yerine su an cok cok memnun oldugum, rengi, sekli, kullanimi cok daha dogal, guzel, uygun olan yeni dislerimi yaptirdim. Kisacasi, kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Tavsiye isterseniz Duygu Karaosmanoğlu - Creadenta'ya muayene olun derim.

Tavsiye değil ama asla gitmeyin diyebileceğim biri var. Doktor Cengiz Bahcevan'a ocak ayında 2 diş çürüğü dolgusu için müracaat ettim. Yaptığı dolgulardan bir tanesi 15 gün içinde 3 kere üst üste yapılıp düştü. Diğer dolgunun da çatlak olduğunu, tekrar çürüğe neden olabilecek şekilde aralık olduğunu söylememe rağmen kendisi asla durumu kabullenmedi. Üstüne üstlük para iadesi istediğim için, kendisini istersem şikayet edebileceğimi söyleyip beni ofisinden kovdu. Toplam 8 tane dolgum var hayatımda daha önce ne bu şekilde bir tedavi uygulayan bir dişçi ne de böylesine saygısızca bir muamele gördüm. Tedavi sırasında da hijyen kurallarını tamamen alt üst edip yere düşen malzemeleri alarak işleme devam etti. Yaptığı 2. dolgunun çatlak olduğuna dair elimde filmler bile var. İsteyenler ile paylaşabilirim. Hakkında başka hasta şikayetleri de varmış. Polikliniği İstanbul-Bahçelievler'de. Lütfen paranızla rezil olmak istemiyorsanız, zamanınız ve sinirleriniz tükensin istemiyorsanız ofisinin yanından bile geçmeyin.

X