kızlar kafam karıştı

zynmhm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
527
418
34
merhaba kızlar
kısaca şöyle anlatıyım durumu. 36+2 haftalık hamileyim.her zama n gittiğim doktorum bebeğin gelişiminin hep önde olduğunu söyledi. iri bebek olacak dedi. 18 kasım sat ama o gebelik kartına 12 kasım yazdı. 2 hafta önce gittiğimde bebeğin kilosu 2600 dedi. bu beni çok mutlu ediyordu. gel gelelim bugün kendi dr um izinde olduğu için aynı hastanedeki diğer dr la görüştüm. onun söylediği bebek küçük bir bebek. 2700 kilosu dedi. bir hafta geriden geliyor dedi. ama iri bir bebek demişti dr um dedim kafam karıştı dedim. ultrasonla da alakalı olabilir ama bakalım hangimizinki doğru çıkacak bak ben bebeği obez olmaktan kurtardım falan dedi şakalaştı. :)

kendi dr um bir hafta önden hesapladığı için 15 ağustosta doğar dedi. 1 inden sonra bekle sen dedi. ee ama bu doktor böyle deyince de karıştı kafam. acaba bebeğin doğma tarihini etkiler mi kilosu vs. 1 hafta geriden ya da önden gitmesi sorun olur mu gelişiminin. ayın 10 unda kardeşim yanıma gelecek. 2 hafta kalabilecek. doğumda yanımda olmak istiyor. zaten de doğumda eşim ve kardeşim dışında yanımda kimse olamayacak büyük ihtimalle. o yüzden ne zaman doğar ki sorusu kafamı kurcalıyor sürekli. sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil tabi de yine de düşünüyor insan.

cnm kilosu doğumu etkilemez ama sat etkiler tabi bnm oğlumun kilosu da önde gidiyodu 35. haftada doğdu 3.180 g dı

cnm kilosu doğumu etkilemez ama sat etkiler tabi bnm oğlumun kilosu da önde gidiyodu 35. haftada doğdu 3.180 g dı
Canim tesekkurler cevap verdigin icin. :-) sat 18 kasim. Dr 12 kasim yazdi. Soyledim 12 kasim degil dedim. Gelisimi inde gidiyor dedi. E ben simdi hangisini baz alicam :-) dr dedigine gore 37 haftam bitti. Bnm hesabimda 36+3 . Bir de diger dr var tabi. O dabi hafta geri dedi. O zaman da 35 hafta oluyorum. :-) 18 kasimi mi dikkate almaliyim o zaman ben.

Canim tesekkurler cevap verdigin icin. :-) sat 18 kasim. Dr 12 kasim yazdi. Soyledim 12 kasim degil dedim. Gelisimi inde gidiyor dedi. E ben simdi hangisini baz alicam :-) dr dedigine gore 37 haftam bitti. Bnm hesabimda 36+3 . Bir de diger dr var tabi. O dabi hafta geri dedi. O zaman da 35 hafta oluyorum. :-) 18 kasimi mi dikkate almaliyim o zaman ben.
cnm bnm doktor hep son adet tarihi 15 temmuzu baz aldı gelişim önde diye haftada oynama olmadı ama daha ilk haftalardan gelişim öndeyse kesenin görünmesi fln o zaman doktorunun dediği doğru olabilir bnm kast ettiğim önde olma durumu çocuğun kilosu sadece doktorun daha sağlıklı yorum yapacaktr ki bu saatten sonra doğursan bile riskli dönemi atlatmışsın zaten

merhaba kızlar
kısaca şöyle anlatıyım durumu. 36+2 haftalık hamileyim.her zama n gittiğim doktorum bebeğin gelişiminin hep önde olduğunu söyledi. iri bebek olacak dedi. 18 kasım sat ama o gebelik kartına 12 kasım yazdı. 2 hafta önce gittiğimde bebeğin kilosu 2600 dedi. bu beni çok mutlu ediyordu. gel gelelim bugün kendi dr um izinde olduğu için aynı hastanedeki diğer dr la görüştüm. onun söylediği bebek küçük bir bebek. 2700 kilosu dedi. bir hafta geriden geliyor dedi. ama iri bir bebek demişti dr um dedim kafam karıştı dedim. ultrasonla da alakalı olabilir ama bakalım hangimizinki doğru çıkacak bak ben bebeği obez olmaktan kurtardım falan dedi şakalaştı. :)

kendi dr um bir hafta önden hesapladığı için 15 ağustosta doğar dedi. 1 inden sonra bekle sen dedi. ee ama bu doktor böyle deyince de karıştı kafam. acaba bebeğin doğma tarihini etkiler mi kilosu vs. 1 hafta geriden ya da önden gitmesi sorun olur mu gelişiminin. ayın 10 unda kardeşim yanıma gelecek. 2 hafta kalabilecek. doğumda yanımda olmak istiyor. zaten de doğumda eşim ve kardeşim dışında yanımda kimse olamayacak büyük ihtimalle. o yüzden ne zaman doğar ki sorusu kafamı kurcalıyor sürekli. sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil tabi de yine de düşünüyor insan.
canım bende temmuzun son haftası hamıle kalmıstım adet tarıhıne gore mayısın 3.4u gıbı dogum ama ırı boyuda uzun mayısa kalmaz dıyodu doktorum ıkı uc doktor boyle soyledı dıgerlerıde normal dedı bı tane duzenlı gıttıgm vardı ama arada farklı doktorlra da gıdıyodm 7.aya kadar cnsyt ogrenemdgm ıcın herneyse dogum yaptıgım gun ultrasonda 3.700 gr dedıler gece dogum yaptım 3.110 dogdu ve nısann 25.de dogm yaptm yanı 1 hafta oncsnde

merhaba kızlar

Canım bende yeni doğum yaptım doktorum bana 38. Haftada kilosu 3700 demişti her doktor bir hafta önde gittiği söylüyordu hatta biz bu 4 kiloyu geçer Die düşünmeye başlamistik ama 3270 doğdu yani çok değişiklik oluyor doğcagi haftayi etkilemyor bana bir hafta erken olabilir dedi.bilmem ne dedi tahmini doğmuş tarihinde oldu o yüzden o dediklerine hiç bakma değişiyor sağlıklı olsn gerisi boş hiç takma kafana

aah ah kızlar.kendi dr uma gittim bu hafta :KK43: bebek 2700 gr göründü. iri bir bebek olmayacak dedi. tamam iri olmasın da dedim neden kilo alımı bu kadar yavaşladı 1 ayda 300 gr aldı sadece dedim.1 hafta önde gidiyordu dedim. olsun o önemli değil 2500 geçtikten sonra sorun yok dedi. ama benim canım çok sıkıldı. demek ki sorun diğer dr da değil bendeymiş. sanırım bebeğime iyi bakamadım son 1 aydır. yaz günü zaten mahvoluyorum. yemek falan yiyemiyorum. sandviç tarzı yiyip geçiyorum. temizlik falan derken bitiğim.her ne kadar kendimi zorlamasam da. ondan mı acaba. :KK43: bir de bebeğim artık gelse diye sabırsızlandım artık iyice. ama kilosunu düşününce de çok zayıf henüz diye üzülüyorum. aah ah uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum oturduğum yerde sürekli terliyorum. bir de ev çok sıcak.

sizlerin de bebeklerini Allah bağışlasın.:) ne mutlu size.

aah ah kızlar.kendi dr uma gittim bu hafta :KK43: bebek 2700 gr göründü. iri bir bebek olmayacak dedi. tamam iri olmasın da dedim neden kilo alımı bu kadar yavaşladı 1 ayda 300 gr aldı sadece dedim.1 hafta önde gidiyordu dedim. olsun o önemli değil 2500 geçtikten sonra sorun yok dedi. ama benim canım çok sıkıldı. demek ki sorun diğer dr da değil bendeymiş. sanırım bebeğime iyi bakamadım son 1 aydır. yaz günü zaten mahvoluyorum. yemek falan yiyemiyorum. sandviç tarzı yiyip geçiyorum. temizlik falan derken bitiğim.her ne kadar kendimi zorlamasam da. ondan mı acaba. :KK43: bir de bebeğim artık gelse diye sabırsızlandım artık iyice. ama kilosunu düşününce de çok zayıf henüz diye üzülüyorum. aah ah uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum oturduğum yerde sürekli terliyorum. bir de ev çok sıcak.

sizlerin de bebeklerini Allah bağışlasın.:) ne mutlu size.
Hiç üzme kendini kilosu.gayet iyi 2700 diosun şimdiden sonra çok daha hızlı. Kilo alıcak Son günler daha hızlı ve çok alıyorlar takma kafana allah başka dert vermesin suan kaçıncı haftadasin

Canim kilosunu bence fazla takma ...
Ne guzel masaallah 37 li haftalarindasin...
Saglikli dogsun yeterki dogduktan sonra cok cok hizli kilo aliyorlar...
Ben 35 haftalik 2.530 gr. Dogurmustum oglumu...
Ilk aylarda ayda 2 kiloya yakin aldigi bile oluyordu dusun ...
Her turlu toparlayacaktir zayif bile dogsa...Kendini bosa uzme bence...
Saglicakla kucagina alman dilegiyle ♥

şu anda 38+4 2700 yazmışım kilosu. pardon 2900 yazacaktım. perşembe randevum var bakalım. umarım biraz daha almıştır. yani 4 kilo olmasını beklemiyorum zaten ama ne biliyim çok da az almış 1 ayda toplam 300 gr çok az geldi. umarım dediğin gibi olur canım. bir de hani ultrasonda 4 kg görünüp 3200 falan doğan bebekler var. yani yanılma payını hesaplayınca daha da düşük bir kiloyla doğarsa sorun olursa vs diye çok korktum.

Canim kiloını drsunu bence fazla takma ...
Ne guzel masaallah 37 li haftalarindasin...
Saglikli dogsun yeterki dogduktan sonra cok cok hizli kilo aliyorlar...
Ben 35 haftalik 2.530 gr. Dogurmustum oglumu...
Ilk aylarda ayda 2 kiloya yakin aldigi bile oluyordu dusun ...
Her turlu toparlayacaktir zayif bile dogsa...Kendini bosa uzme bence...
Saglicakla kucagina alman dilegiyle ♥
Allah bağışlasın canım benim :) haklısın aslında. ama işte ne biliyim tecrübesizlik bir de annelik böyle bir şeymiş sanırım :) çok sorun olmayacagını dr da söyledi ama yine de ne biliyim üzüldüm.

şu anda 38+4 2700 yazmışım kilosu. pardon 2900 yazacaktım. perşembe randevum var bakalım. umarım biraz daha almıştır. yani 4 kilo olmasını beklemiyorum zaten ama ne biliyim çok da az almış 1 ayda toplam 300 gr çok az geldi. umarım dediğin gibi olur canım. bir de hani ultrasonda 4 kg görünüp 3200 falan doğan bebekler var. yani yanılma payını hesaplayınca daha da düşük bir kiloyla doğarsa sorun olursa vs diye çok korktum.
Canım senin ki.çok çok çok iyi şuanda bir arkadaşım Son haftasında henüz. Daha yeni 3.kilolara geldi senin taktigin şeye bak

doğru canım haklısın aslında sorun olmayacağını dr da söyldi anlattı ama içim rahat etmedi. önde giderken gayet iyiyken neden birden böyle oldu ona takıldım kilodan ziyade. ama dediğiniz gibi sağlıklı olsun da kilosu çok önemli değil.

X