• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kaşe kışlık pardesü nasıl yıkanır, ve nasıl ütülenir?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar geçen kış zührenin kaşe bir pardesüsünü almıştım,
havalar ısınınca kışlıklarla birlikte katlayıp kaldırmıştım..nasıl yaptıysam bu hatayı, keşke üzerine kılıf geçirip dolapta asılı tutsaymışım...dalgın bi anıma denk gelmiş demekki...
bugün çıkardım bi baktım fena kırışmış,.. ütüleyecem ama nasıl ütülenir ki kaşe, ütülerken parlarsa falan diye çekindim...
birde yıkayım da öyle ütüleyim dedim, nasıl yıkayım? makineye atılmaz sanırım...elde mi yıkayacam...
makinemde elde yıkama programı var, hassas yıkıyor sanırım pek kullandığım bi program değil...orda mı yıkasam...bozulur mu ki pardesü..
yada elimde yıkasam, sıkmadan mı asayım kurutayım...bilgisi olan lütfen bi yardım??

kızlar geçen kış zührenin kaşe bir pardesüsünü almıştım,
havalar ısınınca kışlıklarla birlikte katlayıp kaldırmıştım..nasıl yaptıysam bu hatayı, keşke üzerine kılıf geçirip dolapta asılı tutsaymışım...dalgın bi anıma denk gelmiş demekki...
bugün çıkardım bi baktım fena kırışmış,.. ütüleyecem ama nasıl ütülenir ki kaşe, ütülerken parlarsa falan diye çekindim...
birde yıkayım da öyle ütüleyim dedim, nasıl yıkayım? makineye atılmaz sanırım...elde mi yıkayacam...
makinemde elde yıkama programı var, hassas yıkıyor sanırım pek kullandığım bi program değil...orda mı yıkasam...bozulur mu ki pardesü..
yada elimde yıkasam, sıkmadan mı asayım kurutayım...bilgisi olan lütfen bi yardım??

ben kuru temızlemeye vermıstım bı kerede annem makınada yakıdı ama bıse olmamıstı

kuru temizlemeye veriyorum kışlık manto,pardesüleri malesef makinada ne kadar hassas programda yıkansada tüylenme
felan yapabiliyor size de tavsiye ederim.

Kesinlikle kuru temizleme canım , onun dışında ne yıka ne de ütüle .

Kesinlikle kuru temizleme canım , onun dışında ne yıka ne de ütüle .

kuru temizleme ile pek iyi bi anım yok ausum... en güzel takım elbisemi mahvettiler geçen yıl...ipek eşarbımı da resmen çöpe atılacak hale getirmişler..hiç veresim yok...
paramı iade ettiler ama giden gitti, 350 liraya almıştım takımı...eşarbımda piere cardinin eaşrbıydı..hiç unutmam yine sinirlendim bak :47:
elimde yıkayım diyorum, ama neyle ve nasıl yıkıcam..ütüyü de nasıl yapayım...tersten ütülesem baya kalın, düzden ütülesem de ışıl ışıl oluverirse diye korkuyorum..

Back
X