kızlar kayınvalideniz ailenizden birine hakaret etseydi napardınız?

dieblume

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
42
16
kız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?

kv kıme laf saymış...
bu lafı her kayınvalıde der...
dugunu kım yaptıysa altınlar onlarındır

Zaten samimi olunası bir kv değilmiş. Aran soğuksa bırak öyle gitsin mesafe iyidir yüz göz olmamış olursun.
Unutmaman normal ama eşin için sakin kalmalısın.

yok bide kiz tarafi olarak biz yapsaydık dugunu, heralde siz yapacaksiniz erkek tarafi olarak deyip bu kadar terbiyesizlikten sonra 1 çeyrek bile vermezdim...

Bence hakaret değilde bir ego tatmini gibi her şeyi ben yaptım gibi bir şey var sanki.. evet bazı aileler, kız tarafının yaptıklarını görmezden gelir, her şeyi kendileri yaptılar sanar. Sinir bozucu doğru. Iste bu yüzden evlenecek çift kimseyi karıştırmadan her şeyi kendileri yapmalilar diye düşünüyorum. Ufak tefek yardımlar hariç tabii. Ama yine de takmayin. Sonuçta yeri geliyor bizim ailelerimiz de erkek tarafı için bir sürü laf soyleyebiliyolar. Şu an başka bir sorununuz yoksa unutun gitsin. Gerçekten kafaniza takmayi gerektirecek kadar daha ciddi sorunlar yasayabilirsiniz. Böyle seylerle yipratmayin kendinizi.

yok bide kiz tarafi olarak biz yapsaydık dugunu, heralde siz yapacaksiniz erkek tarafi olarak deyip bu kadar terbiyesizlikten sonra 1 çeyrek bile vermezdim...
ya evet bnde bu mantıgı anlamıyorum hani bazıları düğünü onlar yapıyosa onlarda kalmalı diyor ya yahu zaten düğünü erkek tarafı yapar takılarda geline damada hediyedir yani

Düğünde kıza takılan kizin damada takılan erkek tarafının dır

Yani bizde boyle neyse kaç yıl olmuş artik bosverin gitsin esinizleiyi olun yeter

X