kızlar kuşku. :-(

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
Az once esim mac icin cikti.cantasi evdeydi.tabletini aldim.gecmise baktim.bize yakin bir yerde otel bakmis.atiyorum istanbuldayim uc sonraki ilcenin oteli...oyle uzaklik...ayni il siniri icinde.tarihi belirtmiyor.rezarvasyon sayfasina girilmis.bir oda iki kisi yerini oyle doldurmus...

Banada bundan uc ay once bir aksam otelde kalicaz demisti....ne dusuneyim bilemedim.siz ne dusunursunuz.ne yapmaliyim.veya o otelde kalip kalmadigini nasil ogrenebilirim.offf allahim kimse boyle duygular yasamasinnn.

bu bence hüsnükuruntu.
size önceden otelde kalacağınızı söylemiş.
yine de içiniz rahat etmiyorsa oteli arayıp öğrenebilirsiniz . kayıtları verirler mi bilmiyorum ama.
ben olsam böyle birşey yapmazdım.

Oteli ara , eşim ikimizin adına rezervasyon yaptırmıştı de , eşinin adını ver , rezervasyon tarihini öğren. Bunların arasına biraz oyunculuk biraz da tatlı dil katman gerekebilir öğrenmek için. Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten..

Oteli ara , eşim ikimizin adına rezervasyon yaptırmıştı de , eşinin adını ver , rezervasyon tarihini öğren. Bunların arasına biraz oyunculuk biraz da tatlı dil katman gerekebilir öğrenmek için. Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten..
Ama rezervasyon gecmis zaman da.ne diye ariyacagim ki?

Eşinize güvenin. Yada direkt sorun. Kendinizi yiyip bitirmek yerine
Simdi geldi mactan...sorayimmi..eger benim icin baktiysa gevelemeden sana demistim otelde kalalim diye ...der...eger benim icinse pat diye hatirlar.

bu bence hüsnükuruntu.
size önceden otelde kalacağınızı söylemiş.
yine de içiniz rahat etmiyorsa oteli arayıp öğrenebilirsiniz . kayıtları verirler mi bilmiyorum ama.
ben olsam böyle birşey yapmazdım.
Ins.dediginiz gibi husnukuruntudur.

Tarih belirtmiyor demissin arkadasim , ben anlamadim :KK51:
Az once esim mac icin cikti.cantasi evdeydi.tabletini aldim.gecmise baktim.bize yakin bir yerde otel bakmis.atiyorum istanbuldayim uc sonraki ilcenin oteli...oyle uzaklik...ayni il siniri icinde.tarihi belirtmiyor.rezarvasyon sayfasina girilmis.bir oda iki kisi yerini oyle doldurmus...

Banada bundan uc ay once bir aksam otelde kalicaz demisti....ne dusuneyim bilemedim.siz ne dusunursunuz.ne yapmaliyim.veya o otelde kalip kalmadigini nasil ogrenebilirim.offf allahim kimse boyle duygular yasamasinnn.

O zaman eşinin sana söylemiş olduğu birgün otelde kalacağız lafının altı boş çıkıyor. Rezervasyonun günü geçmiş ise seninle alakası olsa sana söylemiş olurdu değil mi , hayatım şu gün gideceğiz diye..

Rezervasyon sayfalarında takvim ve bazı bilgiler doldurulmuş olur, siz gerekşrse değiştirirsiniz. Belki reklama falan tıkladı da açıldı. Rezervasyon yapmış olsa siz geçmiş kurcalarken onun verdiği bilgileri göremezsiniz zaten. Açılan sayfa otelin rezervasyon sayfasıdır. Başka bir bilgisayardan açsanız yineaynı şeyleri göreceksiniz.

kendisine sorma seninle gitmek için baktım diyecek ne olursa olsun. aldatıyosun gibi bi suçlama yaparsanda üste çıkacak ben bizim için uğraşıyorum diye bıdı bıdı yapcak. tatlı bi dille yaklaş aşkım bizim otel planı noldu ben 1 2 yer baktım de. eğer bende baktm diyip konuya girerse sizin için bakmıştır geçirtirirse de aldatılıyo olabilirsin

X