Sivilceli Ciltler Kizlar lutfen bana fikir verin :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Ya kızlar bi suredir alin bolgem de sivilcelenme vardı. Bu sitede bu tonik buldum içinde aseton alkol gülsuyu vardı. Alnına çok iyi geldi ama yanagimda irinli bi sivilce çıktı. 4-5 gün oldu sadece ucundaki beyaz kısım Çardı ve çok sertti. Tonikle temizlerken içindeki beyaz çıktı aslında hic sıkmak gibi bir niyetin yoktu çıktığını görünce bıktım beyaz sıvı çıktı çok büyük olduğu için çukur oluştu:KK43:( Asil korkum yayilmasi. Sıkmak gibi bir niyetim yoktu yayılmaması için ne yapabilirim? Lütfen fikir verin yayılmasından çok korkuyorum :KK43:(

bende çok uğraştım yüzümle birgün cildiyelik olmuştum ilk gün hemen hastaneye gittim.
hassas olduğu için sivilce tarafları elimizi gezdirmememiz gerekiyor.

Ya kızlar bi suredir alin bolgem de sivilcelenme vardı. Bu sitede bu tonik buldum içinde aseton alkol gülsuyu vardı. Alnına çok iyi geldi ama yanagimda irinli bi sivilce çıktı. 4-5 gün oldu sadece ucundaki beyaz kısım Çardı ve çok sertti. Tonikle temizlerken içindeki beyaz çıktı aslında hic sıkmak gibi bir niyetin yoktu çıktığını görünce bıktım beyaz sıvı çıktı çok büyük olduğu için çukur oluştu:KK43:( Asil korkum yayilmasi. Sıkmak gibi bir niyetim yoktu yayılmaması için ne yapabilirim? Lütfen fikir verin yayılmasından çok korkuyorum :KK43:(
Cilt denilince tüğlerim diken diken oluyor. Ben de bi markanın kremini aldım ünlü bir marka. 1.ay harika geldi sonra sivilce yaptı. Cildim sorunsuz bir cilken kötü oldu. Şimdi şimdi düzeldi. Bence siz bi dermatoloji uzmanına gösterin. Biz ne desek bir kişiye iyi gelen diğerine kötü oluyor.

inşallah yayılmaz kızlar bir nebzede olsa içime su serptiniz çok tesekkur ederim ilginiz için.
Peki sizce bepanthen filan mi sursem? :KK43:

sen al clindoxyl sür sivilceye bende çok işe yaradı 4 günde yüzümdeki tüm sivilceler söndü.

Yüzünü temizleyici va sabunla güzelce yıka sonra buhara tut bi kac dakıka goZeneklerin acılsın sonra limonu yuzune sür iyice gunde bir iki günde bir yap bunu sivilce derdin kalmaz gozeneklerin acık olması cok onemlı ama

Cevaplarıniz için tesekkur ederim kızlar
Bi sorum daha olucak acaba 2 saatliğine mat fondotenle kapatsam bi sakıncası olurmu?

X