• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

maviiiikelebekkkk111

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
50
7
6
35
Kızlar dolaptan bir şey almak isterken başımın üstünü dolaba vurdum sert şekilde
17.50 gibiydi saatte
Sonra aradan 1 saat felan geçti
Uyuya kalmışım sonra tekrar uyandım
30 dk uyumusum ama tabi yarı uyanık gibiydim
Suan sadece acı var
Baş ağrısı bas dönmesi mide bulantısı vs şeyler yok ama korktuğum içinde sizden akıl almak istedim

Kızlar dolaptan bir şey almak isterken başımın üstünü dolaba vurdum sert şekilde
17.50 gibiydi saatte
Suan sadece acı var
Baş ağrısı bas dönmesi mide bulantısı vs şeyler yok ama korktuğum içinde sizden akıl almak istedim
Çok sert vurmadıysanız bişey olmaz. El kol ve bacaklar da güç kaybı dengesizlik kusma yoksa korkmayın

Çok sert vurmadıysanız bişey olmaz. El kol ve bacaklar da güç kaybı dengesizlik kusma yoksa korkmayın
Çok teşekkür ederim
Öncelikle çok kibar ve naziksiniz .
Bu soruyu sorarken çok düşündüm sert tepki almaktan .
Ama sanırım içimi rahatlatmak istedim.

Çarptığım andan itibaren baş dönmesi
Baş ağrısı mide bulantısı güç kaybı ışıklara hassasiyet vs hiç olmadı
Hatta üstüne 30 dk uyuya kalmışım kaktıgımda herşey normaldi .

Ama beni korkutan şey şu
Ya belirtiler sonradan çıkarsa diye endişe sanrım
Olayın üstümden de 6 saat geçti ama yine de korkuyorum
Sadece hafif sızı ve yanma var o bölgede sıcaklık oda normal sanırım

Çok teşekkür ederim
Öncelikle çok kibar ve naziksiniz .
Bu soruyu sorarken çok düşündüm sert tepki almaktan .
Ama sanırım içimi rahatlatmak istedim.

Çarptığım andan itibaren baş dönmesi
Baş ağrısı mide bulantısı güç kaybı ışıklara hassasiyet vs hiç olmadı
Hatta üstüne 30 dk uyuya kalmışım kaktıgımda herşey normaldi .

Ama beni korkutan şey şu
Ya belirtiler sonradan çıkarsa diye endişe sanrım
Olayın üstümden de 6 saat geçti ama yine de korkuyorum
Sadece hafif sızı ve yanma var o bölgede sıcaklık oda normal sanırım
Bence korkmayın hergün bu tarz kazalar yaşayabiliyoruz.

Yargılamak için değil merak ettiğim için soruyorum. Daha önce çevrenizde bu ve benzeri kaza yaşamış ve sonucu olumsuz olan bir durumla mı karşılaştınız? Neden sorduğumu da söyleyeyim; yaklaşık 10 yıl öncesine kadar kendimde anksiyete bozukluğu ya da panik atak artık ne denirse vardı. Bunun bende baslama sebebi ise ilk defa yakınımından benim yaşlarımda birinin ani kalp krizi ile vefat etmesinden dolayıydı. O vefattan sonra ne zaman sol kolum ağrısa veya midem yansa kalp krizi geçiriyor sanıp kendimi acilde buluyordum. Ve bu yaklaşık 1 yıl sürdü. Örneğin kolumu bi yere carpardım ve morarırdı onun çarpmaya bağlı morarma oldıugunu bildigim halde internette kol neden morarır diye aratır ve kendime adını söylemek istmediğim kötü hastalığı yapıştırırdım. En sonunda sürekli gittiğim hastane beni psikoloğa yönlendirdi :) Ayda min 3 kez ekg cektiriyordum çünkü kalp krizi geçirip öleceğimi sanıyordum. Ve bunun en büyük sebebi ise herseyi yüce google yazıp basım agrıyosa beyin kanaması teshisi koymasından kaynaklıydı.
Özetle siz de internetten bu tip durumlarda araştırma yapıyorsanız, evhamlı bir karakterseniz yapmayın. Yukarda arkadaşın belirttiği gibi kusma dengesizlik gibi durumlar yoksa endişelenecek bir şey yoktur. yine de takdir sizin içinizin rahat etmesini istiyorsanız en yakın bir sağlık kuruluşuna gidip anlatırsanız tomografi çekip inceleyecektir, biz size gerçekten korkuulu ve endişeliyken gitmenize engel olmayalım.
17.50 gibiydi saatte
Suan sadece acı var

Yargılamak için değil merak ettiğim için soruyorum. Daha önce çevrenizde bu ve benzeri kaza yaşamış ve sonucu olumsuz olan bir durumla mı karşılaştınız? Neden sorduğumu da söyleyeyim; yaklaşık 10 yıl öncesine kadar kendimde anksiyete bozukluğu ya da panik atak artık ne denirse vardı. Bunun bende baslama sebebi ise ilk defa yakınımından benim yaşlarımda birinin ani kalp krizi ile vefat etmesinden dolayıydı. O vefattan sonra ne zaman sol kolum ağrısa veya midem yansa kalp krizi geçiriyor sanıp kendimi acilde buluyordum. Ve bu yaklaşık 1 yıl sürdü. Örneğin kolumu bi yere carpardım ve morarırdı onun çarpmaya bağlı morarma oldıugunu bildigim halde internette kol neden morarır diye aratır ve kendime adını söylemek istmediğim kötü hastalığı yapıştırırdım. En sonunda sürekli gittiğim hastane beni psikoloğa yönlendirdi :) Ayda min 3 kez ekg cektiriyordum çünkü kalp krizi geçirip öleceğimi sanıyordum. Ve bunun en büyük sebebi ise herseyi yüce google yazıp basım agrıyosa beyin kanaması teshisi koymasından kaynaklıydı.
Özetle siz de internetten bu tip durumlarda araştırma yapıyorsanız, evhamlı bir karakterseniz yapmayın. Yukarda arkadaşın belirttiği gibi kusma dengesizlik gibi durumlar yoksa endişelenecek bir şey yoktur. yine de takdir sizin içinizin rahat etmesini istiyorsanız en yakın bir sağlık kuruluşuna gidip anlatırsanız tomografi çekip inceleyecektir, biz size gerçekten korkuulu ve endişeliyken gitmenize engel olmayalım.
Teşekkür ederim öncelikle yazdığınız bu güzel yorumlarınızdan dolayı 🙏
Bende yaşadıklarımdan dolayı panik atak anksiyete mevcut evet .
Bunu daha önce çok kez yaşadım .
Hatta doktorların verdiği ilaçlara bile güvenmiyordum araştırıyordum ( saygısızlık olarak anlaşılmasın lütfen sadece o an için korkuyla )

Doktorların bana iyi demesi sonucunda tüm korkularım geçiyordu
Ama bunun bende bıraktığı kötü etki oldu tam 4 sene boyunca vücudumda kötü şeyler hissettim calısma hayatım maf oldu eve bağlı yaşamaya calıstım .
Ve daha çok strese girdim .

Psikiyatriste gittim ve bana şöyle bir cümle kullandı.
Yaşadıkların o kadar acı ki artık sen vücudunu değil
Vücudun seni yönetiyor dedi
1 ayda 2 kere terapiste gelmemi istedi
İlaç kullanmamı istedi .

Ama yine sonuç olmadı .
bu durumdan gerçekten bende çok sıkıldım ve bunaldım .
Hem kendimi hem çevremi üzüyorum çünkü
Tedavi olmayı denedim bir kaç kere ama yine olumsuz oldu .
Ama eskisine göre bir tık daha iyiyim
Eskiden olsa acilin kapısında beklerdim
Tomografi sırası için :))

Teşekkür ederim öncelikle yazdığınız bu güzel yorumlarınızdan dolayı 🙏
Bende yaşadıklarımdan dolayı panik atak anksiyete mevcut evet .
Bunu daha önce çok kez yaşadım .
Hatta doktorların verdiği ilaçlara bile güvenmiyordum araştırıyordum ( saygısızlık olarak anlaşılmasın lütfen sadece o an için korkuyla )

Doktorların bana iyi demesi sonucunda tüm korkularım geçiyordu
Ama bunun bende bıraktığı kötü etki oldu tam 4 sene boyunca vücudumda kötü şeyler hissettim calısma hayatım maf oldu eve bağlı yaşamaya calıstım .
Ve daha çok strese girdim .

Psikiyatriste gittim ve bana şöyle bir cümle kullandı.
Yaşadıkların o kadar acı ki artık sen vücudunu değil
Vücudun seni yönetiyor dedi
1 ayda 2 kere terapiste gelmemi istedi
İlaç kullanmamı istedi .

Ama yine sonuç olmadı .
bu durumdan gerçekten bende çok sıkıldım ve bunaldım .
Hem kendimi hem çevremi üzüyorum çünkü
Tedavi olmayı denedim bir kaç kere ama yine olumsuz oldu .
Ama eskisine göre bir tık daha iyiyim
Eskiden olsa acilin kapısında beklerdim
Tomografi sırası için :))
Yaşınız kaç? Tedavi sonucunu olumsuz oldu diye düşünmeyin en azndan neye karsı direnciniz olduğunu öğrenmek bile bir adım. Ben psikiyatriye gitmedim günün sonunda ilaç vereceğini bildiğim için. ve evet beniimde ilaçlara güvenim yoktu. sırf bu yüzden bu topa girmedim cünkü o ilacı aldıgımda içmeden bin tane makale okur sayfalarca site arastırır yine o ilacın beni öldüreceğini düşünürdüm. Huyumu bildigim için sadece 3 kez psikolog görüşmesi yaptım. insanı mental olarak çok çökertiyor bu durum. ve bir gün hastanede banko calısanı olan yakın bir arkadasım bana dedi ki sen kaç yasındasın ortada hiçbir sey yokken kendini deliliğe vurup hastalıklar üretiyorsun - bir gün git hastanelerdeki teshis konulmus hastalara veya cocuk-bebeklere bak dedi. cocuk nesesini yasamayı hakederken teshis edilmis vücudunun dayanamayacagı hastalıklara direniyor, serumlaran delik desik olmus vücutlarını kendilerine oyuncak yapıyorlar demişti. Bu konusma benim dönüm noktam olmustu ve gercekten o an kafamda simsekler cakıp ben ne yapıyorum gercekten hayatı kendime zindan ediyorum demiştim. kafamı sürekli bişeylerle mesgul ettim. mandala kitap boyadım, 1000 parça puzzle vs ne aklına gelirse. ucuz ama zamanı baya oyalayan etkinlikler gırlaaa. sonra tabi iş hayatı başladı - hayatıma esim girdi o bu derken bir sekilde gecti gitti. yani kendi elimizde her sey. o yüzden sıkıntı yapma kafana takma senden bi tane var baska yok keyfini cıkarmaya bak. :)

Yaşınız kaç? Tedavi sonucunu olumsuz oldu diye düşünmeyin en azndan neye karsı direnciniz olduğunu öğrenmek bile bir adım. Ben psikiyatriye gitmedim günün sonunda ilaç vereceğini bildiğim için. ve evet beniimde ilaçlara güvenim yoktu. sırf bu yüzden bu topa girmedim cünkü o ilacı aldıgımda içmeden bin tane makale okur sayfalarca site arastırır yine o ilacın beni öldüreceğini düşünürdüm. Huyumu bildigim için sadece 3 kez psikolog görüşmesi yaptım. insanı mental olarak çok çökertiyor bu durum. ve bir gün hastanede banko calısanı olan yakın bir arkadasım bana dedi ki sen kaç yasındasın ortada hiçbir sey yokken kendini deliliğe vurup hastalıklar üretiyorsun - bir gün git hastanelerdeki teshis konulmus hastalara veya cocuk-bebeklere bak dedi. cocuk nesesini yasamayı hakederken teshis edilmis vücudunun dayanamayacagı hastalıklara direniyor, serumlaran delik desik olmus vücutlarını kendilerine oyuncak yapıyorlar demişti. Bu konusma benim dönüm noktam olmustu ve gercekten o an kafamda simsekler cakıp ben ne yapıyorum gercekten hayatı kendime zindan ediyorum demiştim. kafamı sürekli bişeylerle mesgul ettim. mandala kitap boyadım, 1000 parça puzzle vs ne aklına gelirse. ucuz ama zamanı baya oyalayan etkinlikler gırlaaa. sonra tabi iş hayatı başladı - hayatıma esim girdi o bu derken bir sekilde gecti gitti. yani kendi elimizde her sey. o yüzden sıkıntı yapma kafana takma senden bi tane var baska yok keyfini cıkarmaya bak. :)
27 yaşındayım :)

Şöyle izah edeyim size durumumu
Ben daha önce bu anksiyetem yüzünden 1 atak geçirdim ve 3 senedir onunla uğraşıyorum bütün doktorlar psikolojik olduğunu söyledi ama ben inanmadım
Belkide inanmak istemedim bilemiyorum .
Çünkü bu öncekilerden çok farklıydı
Doktorlar iyisin diyordu bir sorun yok diyordu ama geçmiyordu .

Tam 6 ay boyunca yatağa bagımlı kaldım
Adım bile atamıyordum

Ne başım ağrıyordu ne başım dönüyordu
Ama beynimde çok farklı bir his vardı
Sanki böyle her an yürüsem düşücek gibi
Beynim sallanıyordu ama herşey sabitti
Metro , otobüs bindiğim zaman hiç geçmiyordu .

Tomografiler MRlar kan tahlilleri hepsi tertemizdi .
Yani doktorlar da su hastalığın var diyemiyordu.
O dönemde ekstra daha yıprandım
Ara ara atak geciriyorum
Ama eskisine göre çok iyiyim cok şükür

Sadece o an bana yanlız kalmak basımı yastığa koyup uyumak iyi geliyordu kalktığımda kendimi bir tık daha iyi hissediyordum .

Sağlık konusunda çok sorun yasadım .
Ve çok psikoloğa gittim.
Ama ben ilaç içmek istemiyordum.
Ben doğal olarak iyileşmek istiyordum .

İnanın bu durumdan çok sıkıldım .
Mesala bugün ki olayı buraya yazmaktan da
Ama içinde hep bir korku ve rahatlama isteği mevcut oluyor bu durmda
Olayı atlattıktan sonra şunu diyorum
Ya ne olacakki boş boşuna abartmışım
Kendimle bile bazen çelişiyorum

Umarım bir gün bende iyi olurum ..

17.50 gibiydi saatte
Suan sadece acı var
Buz koy şişmesin

Back
X