Kızlar Lütfen cevap veriinn aşılama 6.gün belirtileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

symyvz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
277
61
13
32
Aşılama yapıp gebe kalanlar var mı , belirtilerinizi paylaşır mısınız???
Bugün 6. Günüm. 28 kasım ovitrelle+ 30 kasım aşılama . Regle 11 gün var. Regl olacakmışım gibi bel ağrısı başladı sol tarafta. Hafif kasıkta da var. Bacaklarımda da sızı başladı. Göğüslerde çok çok az bi hassasiyet var yok gibi ama bacak bel kasık bariz. Bu belirtileri yaşayıp gebe kalan var mı acaba????? 2. Aşılamam oluyor bu.

Canım ben olmadım ama bır yakınımdan duymustum asılama sonrasında galıba bu tarz seyler yasanıyormus herkesde ınsallah gebe kalırsın daha 11 gun varmıs cok erken suan

Canım ben olmadım ama bır yakınımdan duymustum asılama sonrasında galıba bu tarz seyler yasanıyormus herkesde ınsallah gebe kalırsın daha 11 gun varmıs cok erken suan
İnşallah canım.. aşılamanın 6. Günü bugün . İlk aşılamamda böyle olmamıştı. Ovitrelleden sonra günlerce şiddetli ağrı olmuştu 3 yumurtam vardı diye şiddetliydi muhtemelen. Bu seferkinde 1 yumurtam vardı bi iki gün ağrı oldu, aşılama günü geçmişti. Bugün bel ağrısı başlayınca regl gibi acaba tutunma mı oluyor diye düşündüm. Çünkü regl belirtileri için çok erken umutlanıyoruz işte biz de

Zaten bu asıların ıcınde hormon varya onlarda etkılıyor ınsanı bence belırtılere fazla takılma rahat ol ınsallah varsa senınle olacaktır

Ya bu hiç belli olmuyor çünkü kullanılan ilaçlar vs nin de yan etkileri aynı bu şekilde oluyor. Bekleyip görmekten başka çare yok

Benimde aşılama gününü saymazsam 3. Günüm. Duphaston kullanıyorum. Eğer ilaç kullanıyorsanız ilaçların yan etkisi de olabilir şu an için.

Benimde aşılama gününü saymazsam 3. Günüm. Duphaston kullanıyorum. Eğer ilaç kullanıyorsanız ilaçların yan etkisi de olabilir şu an için.
Yaniii progestan kullanıyorum ama bi haftadır kullanıyorum onu belirt yoktu bakalım bekleyip görcezz
Ya bu hiç belli olmuyor çünkü kullanılan ilaçlar vs nin de yan etkileri aynı bu şekilde oluyor. Bekleyip görmekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…