Kızlar lütfen yardım ediiin

Mermoidia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
6
1
Arkadaşlar aklım çok karışık düsüncelerinizi almak istiyorum. 19 yasındayım. Benim liseden 7 aylık bir birlikteliğim vardı birbirimize uygun değildik ben kapanınca o ayrılmak istedi ve bitirdik. Onun yine bizim lisede sınıf arkadası vardı arada konusuyorlar. Bu cocuk aynı zamanda annemin arkadasının oğlu ve aile yapısı olarak bize cok uygunlar. Çocuk namazında abdestinde yani eski erkek arkadasımlaalakası yok. Bu çocuğun annesiyle tanısıyoruz hatta bana oğlunu anlatmıstı ama hic tanısmamıstık. Ben sonradan o çocuğun eski erkek arkadasımın arkadası olduğunu öğrendim. Çocukla sosyal ağlarda takipleşiyoruz beni biliyor yani. Annesini tanıyorum arada konusuyoruz ama onunla tanısmadık. Birbirimizi hic görmüyoruz. Ondan cok hoslanıyorum uzaktan tweetlerini okuyorum sadece. Nasıl dikkatini çekebilirim?

Ben anlatayim :KK53: kızımız tesettüre girince sevgilisi terk etmis,ayrı dunyalarin insanlariymis. Sonra anasinin,kankasinin oğlu abdestinde namazinda çok datlu bi oglanmis. Hayat bu ya,çocuk eski manitanin kankasiymis. Bizim kız,bu oglandan çok hoslaniyomus nasıl onla irtibat kurabilirmis. Mevzu bu:KK53:

Bence yanlış düşünüyorsunuz. B de gayet olabilir. C demenizin nedeni bence toplum yapımızın C'ye daha çok önem veriyor olması!

B nin olmamasinin sebebi konu sahibinin dusunmeden B demesi. Simdi toplum normlarina bakacak olursak C den baskasi zor gorunuyor. Ha alternatifler vardir belki mesela bir E de olabilirdi. Ama yeri degil.

B nin olmamasinin sebebi konu sahibinin dusunmeden B demesi. Simdi toplum normlarina bakacak olursak C den baskasi zor gorunuyor. Ha alternatifler vardir belki mesela bir E de olabilirdi. Ama yeri degil.
Anlıyorum, haklı olduğunuz bir nokta var ama herkes toplum normlarına göre yaşamıyor. Bence de C olabilir ama konu sahibi B diyorsa ve sonuçlarına razıysa B de olabilir.

Ama E olabilir cümleniz çok isabetli, konu sahibi bu ihtimali de düşünmeli.

Bence D hiçbiri.

Onca harfin içerisinde neden B ?
Anlatsana biraz :oops:

kızlar ne yapıyorsunuz ya B ve C mi :KK70::KK70:

1. Sayfada yazdim ben konuyu ordan öğrenebilirsiniz:KK53:

X