Kızlar lütfen yardımcı olun !!!

princesse-89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
16
1
35
Siteye yeni üye oldum , umarım konuyu doğru yere açmışımdır .
Kızlar 7 haftalık hamileyim , klimadan dolayı burun akıntısı başlamıştı . Akşam yemekten sonra ada çayı içtim . Şimdi bir arkadaşımla konuşurken naaptın sen diye bağırdı , düşük yapar dedi . Kasık ağrım da var , psikoljik mi bilmiyorum . Çok korkuyorum .

Bir bardaktan bir şey olmaz ama yine de bitki çayı içeceğin zaman dikkatli ol her şeyi yeyip içemezsin artik.. Kesinlikle doktoruna danışmalısın canım.
Grip ya da nezle için bir bardağa bir adet limonu sıkıp sulandir. Bir tatlı kaşığı bal karıştırıp iç. Bunu her gün ama günde bir defa yap iyi geliyor. Ben faydasini görmüştüm. Doktorum da sakinca görmemişti.

Bu arada kasık ağrısı ilk haftalarda oluyor korkma mümkün oldukça yatip ayaklarını uzat dinlen. Fazla iş yapma, sakin hareket et, yukarı uzanma, ağır kaldırma...

Bunlar bana söylenenler ben uyguladim dikkat etmeye çalıştım ilk üç ay çok önemli canim sen de dikkat et bir şey olmaz deme sonra son pişmanlik fayda etmiyo

Bu arada kasık ağrısı ilk haftalarda oluyor korkma mümkün oldukça yatip ayaklarını uzat dinlen. Fazla iş yapma, sakin hareket et, yukarı uzanma, ağır kaldırma...

Bunlar bana söylenenler ben uyguladim dikkat etmeye çalıştım ilk üç ay çok önemli canim sen de dikkat et bir şey olmaz deme sonra son pişmanlik fayda etmiyo

İlgin için çok teşekkür ederim inan içim rahatladı biraz olsun . Baharatı biliyordum fakat bitki çayının zararını duymamıştım ben biraz pimpirikli bir insanım . Kalp atışını da henüz duyamadım , cenin rahime yerleşmemiş henüz doktor öyle dedi . Bana nefesini tut kalp atışını dinleyelim dedi , nefesimi tuttum fakat kalp atışı duyamadığını söyledi . 1 haftadır kafamda o var ... Şimdi bir de ada çayını duyunca iyice telaş yaptım

çok içersen her turlu otun bortunun çayi kendisi herseyi zararlidir
bi bardakdan bisey olmaz
geçmis olsun

kasik agrisi 9 ay boyunca devame dicek, bebek yerlesip rahime sonrada biyyyecek, rahim genisledikçe hafifden sazncilarin olucak hep

3 çocugum var toplamda 27 ay kasik sancim oldu, uçude 40 haftayi bitirip dogdu :)

çok içersen her turlu otun bortunun çayi kendisi herseyi zararlidir
bi bardakdan bisey olmaz
geçmis olsun

kasik agrisi 9 ay boyunca devame dicek, bebek yerlesip rahime sonrada biyyyecek, rahim genisledikçe hafifden sazncilarin olucak hep

3 çocugum var toplamda 27 ay kasik sancim oldu, uçude 40 haftayi bitirip dogdu :)
Bu aslında bizim ilk denememiz değil . İlki dış gebelikle sonuçlandı malesef . Yalnız ilk hamileliğimde hiç bir şekilde bulantı ve kasık ağrısı olmamıştı . Birazda korkum bu yüzden . Şimdi 2. Denememiz de başarısız olursa diye çok korkuyorum .

Bu aslında bizim ilk denememiz değil . İlki dış gebelikle sonuçlandı malesef . Yalnız ilk hamileliğimde hiç bir şekilde bulantı ve kasık ağrısı olmamıştı . Birazda korkum bu yüzden . Şimdi 2. Denememiz de başarısız olursa diye çok korkuyorum .
kasik agrisi olmasi ebnce herseyin yolunda oldugunun isareti
dedigim gibi fetus yerlsiyor ve buyyecek, her hareketinde içinde biseyler buyduugu için sana geri dönüsü kasik agrisi olucak

Allah taamaina erdirsin

X