Kızlar merhaba tecrübesizim yardım bekliyorum.

Cikolatakoklayankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
26
5
1
29
Kızlar aranıza yeni katıldım. Merhaba. Eşimle evleneli tam bir yıl olacak. Biz bi kac hafta önce ilk denememizi yaptık bebek için öncesinde doğum kontrol hapı falan kullanmadım geri çekilme yöntemini kullandık. Ben uzaktaydım geldiğimde bebek için deneme yaptık aradan iki haftadan fazla geçti sonra acayip Kasık ağrım oldu adet olcam sandım belim kopacaktı ilk kahverengi bi leke geldi sonra pembe leke geldi ped taktım adet oldum diye ama ona en fazla 5-6 damla pembeli kahveli kan akmış sonra kesildi iki gundur midem bulaniyordu bugün de acayip midem bulandı koşarak kustum afedersini. Simdi ben hamile miyim??

Teşekkürler gizlisevda0606 ama usuttum de ben mi öyle algılıyorum diyip duruyorum. Şuan Kayınvalidemde kalıyorum olmayan bişiyse çaktırıp ortalığı karıştırmak istemediğim için bir yazayim size dedim. Hayır bide pko hastasıyım hamileysem nasıl bu kadar hızlı oldu şaşırdım.

Kızlar aranıza yeni katıldım. Merhaba. Eşimle evleneli tam bir yıl olacak. Biz bi kac hafta önce ilk denememizi yaptık bebek için öncesinde doğum kontrol hapı falan kullanmadım geri çekilme yöntemini kullandık. Ben uzaktaydım geldiğimde bebek için deneme yaptık aradan iki haftadan fazla geçti sonra acayip Kasık ağrım oldu adet olcam sandım belim kopacaktı ilk kahverengi bi leke geldi sonra pembe leke geldi ped taktım adet oldum diye ama ona en fazla 5-6 damla pembeli kahveli kan akmış sonra kesildi iki gundur midem bulaniyordu bugün de acayip midem bulandı koşarak kustum afedersini. Simdi ben hamile miyim??
Canım hastaneye gidemiyorsan erken gebelik testi alabilirsen eczaneden onu dene inşallah hamilesindir

Teşekkürler gizlisevda0606 ama usuttum de ben mi öyle algılıyorum diyip duruyorum. Şuan Kayınvalidemde kalıyorum olmayan bişiyse çaktırıp ortalığı karıştırmak istemediğim için bir yazayim size dedim. Hayır bide pko hastasıyım hamileysem nasıl bu kadar hızlı oldu şaşırdım.
Emin olmadan söyleme evet ama anlattıklarından hamilesin gibi gözüküyor inşallah diyelim Allah gönlüne göre versin test al yap bakalım

Insallah canım ya çok heyecanlıyım peki siz ne gibi şeyler yaşadınız?
Ben adet dönemim çok ağrılı geçer olmadan 3-4 gün önce başlar hatta özellikle bacaklarımda hamile kaldığım ay daha farklıydı ağrım vardı kasıklarımda ama bacaklarımda hiç yoktu sık sık tuvalete gidiyordum bizde planlanmıştık ondan mıdır bilmem içimde tuhaf bi duygu vardı ve olup olmadığını çok merak ediyordum Allah a şükürler olsun her isteyene versin ki oldu da adet e 2-3 gün kala dayanamadım idrar gebelik testi yaptım vr hafif bir çizgi çıktı görünce gözlerime inanamadım :olamaz: bir sonraki gün de kan testi yaptırdım.:anneadayı::anneadayı:

Ayni belirtileri yasadim ben de korunmayi biraktiktan 2 ay sonra hamile kaldim. Adetime bikac gun kala kahverengi akinti, goguslerimde buyume ve acayip agri, adet gunu hafif sanci, 6 gun gecikme ve idrar testi cok net cift cizgi :) insallah senin de oyledir canim simdiden hayirli olsun diyim ben de :)

Ay kızlar eşim gebelik testi almış sabah ilk idrarimla yapıcam insallah hamileyimdir çok üzülürüm yoksa zaten düzenli adet olamiyordum :KK43:
Evet belirtiler onu gösteriyor. Göğüste ağrı varmı? Bende pko hastasıyım ama bu bir damga degildir cnm. Onunlada olabiliyor elbetteki sadece adetlerimiz düzensiz olduğu için yumurtlama donemini kestiremiyoruz dolayısıyla tutturamıyoruz... ama imkansız değil. Sabahı neden bekliyorsun şimdi yap gitsin. Ben akşam yapmıştım pozitif çıktı inanamadım sabahta yaptım yine pozitofti. Yani yap gitsin! Pozitifse pozitiftir cnm! Benim bir cok arkadaşim heyecandan akşam test yaptilae ve doğru sonuç verdi. Hangi testten aldın hızlı sonuç olanindanmı?

Aaayyyyy hadi yaaaap yaaaaap hepimiz bekliyoruz, heyecanlandık. Amaaaaaaa negatif çıkarsada sakın ama sakın üzülmek yok! Daha 1 senelik evlisin! Ben 5 senelik evliyim ve o 2 çizgiyi gorecem diye 3 sene bekledim. 20 test harcamışimdır ;) hepsi negatifti biri hariç! Seninde olur cnm. Doktor zaten pko yu kontrol altına alıyor ilaç beriyor düzene sokuyor hiç merknetme. Iyi olacak

Hanımlar testi eşim aldığı için ne olduğunu bilmiyorum bakmadan attım çantama evdekiler görmesin diye. Bak şimdi heyecandan karnıma ağrılar girdi :) yapcam ya testi daha inadına Afedersiniz cisim gelmez. Ne zor iş bu bebek olayı sabah kustum diye herkesin gözü bende

Kontescim acayip moral verdin bana kuzum çok sağol sen neler yaşadın anlat öğrenelim bebis isteyenler olarak :) bende pko için zayıflamaya çalışıyorum bi tek zayıflama olunca düzene giriyor diye

Back
X