Kızlar merhaba tecrübesizim yardım bekliyorum.

Ya bilmiyorum ki cok duzensiz adetim benim o yüzden bi sonraki adet tarihimi kestiremiyorum. Ah ah insan üzülüyor ya evlat sevgisini yaşamak ister herkes. Bebek bekleyen herkese versin rabbim inşallah
Amin canım inşallah ama umudunu yitirme herşey olabilir bu testlerin doğruluğu kesin değil adetinde gecikme olursa kanda baktır, eğer yoksa eylülden devam çalışmalara :)

Amin canım inşallah ama umudunu yitirme herşey olabilir bu testlerin doğruluğu kesin değil adetinde gecikme olursa kanda baktır, eğer yoksa eylülden devam çalışmalara :)
Canim sikma canini olur elbet belki erken diye cikmamistir hersey oluyo valla neler okuyorum ben burda umut kesmek yok..

Ya bilmiyorum ki cok duzensiz adetim benim o yüzden bi sonraki adet tarihimi kestiremiyorum. Ah ah insan üzülüyor ya evlat sevgisini yaşamak ister herkes. Bebek bekleyen herkese versin rabbim inşallah
Bak sen daha yeni evlisin, yillardır çocuk sahibi olamayanlar var ne tadaviler ne tup bebekler yapıpta başarısız olanlar var onlara haksızlık etme. Ben de 3 sene bekledim ilk gebeliğom gecen seneydi ve sevincim sadece 1 ay sürdü sonra bebeğin kalbi durdu. Isyan etmedim allaha şukrettim, nedenmi? Beterinden koruduğu icin kucağina alıp 1 gün sonra bebeğini kaybedenler var. Hemen olmuyor ne yazıkki bu işler...
Biz sana "test test" demişiz evet demeseydik yapmayacakmıydın? Sonuç ne çıkarsa çiksın senin yanıda olmak için dedik.
Ben 2 haftalık hamile iken kan testinde bile çıkmadı. Ancak 5 haftalık olunca kan testi gösterdi.

A_kontes cim tabiki sabır göstermek lazım benim bi isyanım yok çok şükür ama o ilk hayal kırıklığımdı Düşünsenize sizin ilk hayal kırıklığınızı ondan tepki vermiş olabilirim ama tabisi durmak yok eylül de devam benim canımı sıkan adet degilim ama hamilede değilim o zaman nedir bu lekelenmeler mide bulantilari

Evet bak onlarda gebelik gosteriyo ama kopkoyu yanmasi lazim iki çizgininde
Bi dene bisey kaybetmezsin erken gebelik testide aldir bide kan tahlili garanti yarin git saglik ocagina bi..

A_kontes cim tabiki sabır göstermek lazım benim bi isyanım yok çok şükür ama o ilk hayal kırıklığımdı Düşünsenize sizin ilk hayal kırıklığınızı ondan tepki vermiş olabilirim ama tabisi durmak yok eylül de devam benim canımı sıkan adet degilim ama hamilede değilim o zaman nedir bu lekelenmeler mide bulantilari

Cnm o testte hiçmi ikinci cizgi yok ? Yani hayalet bir cizgide mi yok merak ettim ?

Dur bi panik yapma... ne diyorum bak 4 haftalık hamileydim kan testi bile negatif çıktı. Yani belirtiler gebe olabileceğini gösteriyor kanaman yerleşme kanaması gibi. O yüzden 1 hafta falan daha bekle sonra kan testini yap. Bende pko'luyum, doktora git, o sana ne yapacağını nasıl takip edeceğini soyler. Folik asit ilacı verir.

En doğrusu bu durumlarda kan testi.
Doktora gitmende fayda var, en doğru şekilde o seni yönlendirecektir.
Hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur.

Göremedim ben ikinci çizgiyi ama test yaparken baktım yine bi kahve lele gelmis yerleşme kanamasi ise bitmemis demekki hala bitince bir daha mi test yapayım?
Sen bence hic yazılanları okumuyorsun. Test hemen göstermeye bilir. Bekle 2 hafta falan geçsin kan testi yaparsın. Hem diyorsunki ben tecrubesizim uardim edin hem yazılanları dikkate almıyorsun. Birşeyler biliyoruz ki yazıyoruz sana tecrubemiz de var

Daha ilk denememizmis dur bismillah hemen ne bu telaş...hamile oldugum halde kan testinde bile cikmamisti hamileligim adetim 5 gun gectikten sonra kan tahlilim 175 falandi

Back
X