Kizlar napacagimi bilmiyorum... babam...

Skygirll06

Kuşlar kısa, hayat uçuyor🐧
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
449
694
27
Kizlar merhaba direkt konuya gircem babam 55 yasinda annem 51. Yazin babamin telefonundan biseye bakarken tesadufen bi kadinin babama foto attigini gordum bu kim niye sana atiyo dedim okeyde tanistim ben konusmuyorum o atiyo dedi. Bende konusmuyosun niye sana kendi fotosunu atiyo niye numarasi sende ne alaka konusmadigin biriyse fotos atsin dedim cocugu olarak resmen azarladim o panikle ve engelle yoksa tum sulaleye soylerim dedim. Neyse engelledi ben ara ara kontrol ettim. Bir daha mesaj falan gormedim. Bi kac gundurde babam surekli tel sifresini degistiriyo sessize aliyo telefonunu elime alinca bi telas yapiyo gibi geldi bende suphelendim caktirmadan sifresini ogrenip kendi felefonumdan whatsap web uzerinden whatsappina giris yaptim (biliyorum bu suc ama suphelendim ve icim icimi yedi anneme kiyamiyorum saf salak yerine konuluyomus gibi hissettim) sonra bi kadin babama pisttt pissttt yazip gulucuk atti babam mesaji gormus cevap yazdimi bilmiyorum sonra mesaji silmis. Sonra kadin 2 saat sonra babama alkol kullanan teyzelerin videosunu atti babam gordu cevap yazip sildi mesajlari yine muhtemelen (Bu kadini babam muhtar diye kaydetmis daha once mesaj attigini goruyodum telini sarjdan cekerken falan ama acip bakmamistim erkektir diye ama kadinmis kadinda bi mahallenin muhtariymis arastirdim) Sonra kadin bisey daha yazdi ben mesaji acana kadar babam hemen geri sildi mesaji, ne konustugunu goremedim. Gece yarisida baska bi kadin babamin whatsapp durumuna yorum yazmis basbugun ölumuyle alakali mekani cennet olsun gibisinden ve babam; seninle gorusmek istiyorum ama sen istemiyosun yazmis, kadinda lutfen bana bi arakadas bi dost olarak davran diyip cevap vermedi babamda seni uzmek istemedim ozur dilerim yazmis ama kadin netini kapatmis cevap vermedi babama ve yine mesaji komple sildi. Bugun whatsappwebden bakacaktim farketmis sanirim cikis yapmis bakamadim. Midem bulaniyo tiksindim resmen ve koskoca adam torunu var yasindan basindan utanmiyo diye yaptigi seyden resmen ben utanc duydum.

Dupeduz araniyo babam ve ben napacagimi bilmiyorum anneme soylesem kahrolur kadin suan anneannem kanser onunla ugrasmaktan helak oldu bide bunu ustune kaldiramaz babamla konussam ne diyecegimi bilmiyorum cok uzuluyorum gece boyu uyuyamadim abim var o sehir disinda konusmalarin ss lerini almistim abime atip babama omu dese ne yapsam bana akil verin valla saglikli dusunemiyorum babama konduramiyorum annemle surekli kavga halindeler sebepsiz yerde anneme bagirip cagirir annem aglayarak ben isteyken arar ben bisey yapmadigim halde benimle kavga etti diye dert yanar. Nolur bana akil verin en dogru sekilde ne yapabilirim benmi konusayim, abimemi soyleyim, birakip ne hali varsa gormu diyim napim kafam o kadar doluki saglikli dusunemiyorum siz bana bi akil verin lutfen🙏 Detayli sorunuz varsa soyleyebilirim karisikmi yazdim bilmiyorum 😕
 

Karamellasepeti

Çok pati az insan çok huzur
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
5.541
10.587
Bazen bilmemek daha iyidir annenizin babanızla bir sorunu yoksa babanızdan boşanma niyeti yoksa ortalığı bulandirmayın hiç annenizi uzdugunuzle kalırsınız
 

Skygirll06

Kuşlar kısa, hayat uçuyor🐧
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
449
694
27
Bazen bilmemek daha iyidir annenizin babanızla bir sorunu yoksa babanızdan boşanma niyeti yoksa ortalığı bulandirmayın hiç annenizi uzdugunuzle kalırsınız
Annemle babamin oyle buyuk sorunu yok bu sorun haric tabi😕 ara ara kavgalar siddetlenir bagiris cagiris hakaretler sonra durulur genel bi huzur yok evde zaten bi kus bi baris devam ediyorlar
 

Karamellasepeti

Çok pati az insan çok huzur
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
5.541
10.587
Annemle babamin oyle buyuk sorunu yok bu sorun haric tabi😕 ara ara kavgalar siddetlenir bagiris cagiris hakaretler sonra durulur genel bi huzur yok evde zaten bi kus bi baris devam ediyorlar
Anneniz boşanır mi bosansa daha mutlu olur mu ? Yoksa bagris cagris mi olur sadece düzenini bozmayacaksa hiç huzursuzluk çıkarmaya gerek yok
 

MssPARE

Herkese yetişirsin de bir kendine geç kalırsın
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
3.348
9.984
bazen bilsen bile görmezden geleceksin
araştırmak olayı deselemek boyle şeylere sebeb oluyor

iki ucu seyli değnek gibi

babana sert cik bu ne de Kimseye deme bekle bakalım
birine dersen ortalık karışacak
önce babanın hakkindan gel
 

prometheus

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.850
2.246
En azından anneannenin şu süreci netlik kazansın sonra konuşursun. Şimdi Kadını iki ateş arasında bırakma durduk yere.
 

Skygirll06

Kuşlar kısa, hayat uçuyor🐧
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
449
694
27
Bu arada babam abimden cekinir abim biraz sinirli yapidadir abim
bazen bilsen bile girmezden geleceksin
araştırmak olayı deselemek boyke şeylere sebeb oluyor

iki ucu seyli değnek gibi

babana sert cik bu ne de Kimseye deme bekle bakalım
bitine dersen ortalık karışacak
önce babanın hakkindan gel
Daha once babama kizdim engelledi simdi yine ayni seyi yapti yine kizsam bu kez baskasini bulcak yada aranacak benden daha cok sey gizlemeye basliyo
 

Ozge Citak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
74
31
35
Annenizle bence şuan için paylaşmayın. Kendini daha da kötü hissetmesin. Babanızla tehditkar bir şekilde konuşmanız sadece bu işlerle uğraşırken daha temkinli olmasına neden olur. Abinizle paylaşmadan önce bir kez daha iyi hazırlanmış bir konuşma yapmanızı tavsiye ederim. Tehdit eden bir üslup olmamalı.
 

Skygirll06

Kuşlar kısa, hayat uçuyor🐧
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
449
694
27
Anneniz boşanır mi bosansa daha mutlu olur mu ? Yoksa bagris cagris mi olur sadece düzenini bozmayacaksa hiç huzursuzluk çıkarmaya gerek yok
Bosanmak ister ama bi maddi geliri yok annemin gecimi nasil olur bilmiyorum ben calisiyorum evlilik arefesindeyim anneme yetebilirmiyim onuda bilmiyorum cok sey dusundum bi sonuca vardiramadim 😕
 

Skygirll06

Kuşlar kısa, hayat uçuyor🐧
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
449
694
27
Annenizle bence şuan için paylaşmayın. Kendini daha da kötü hissetmesin. Babanızla tehditkar bir şekilde konuşmanız sadece bu işlerle uğraşırken daha temkinli olmasına neden olur. Abinizle paylaşmadan önce bir kez daha iyi hazırlanmış bir konuşma yapmanızı tavsiye ederim. Tehdit eden bir üslup olmamalı.
Aynen suan tam oyle oldu daha temkinli kanitlari siliyo aninda
 

Karamellasepeti

Çok pati az insan çok huzur
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
5.541
10.587
Bosanmak ister ama bi maddi geliri yok annemin gecimi nasil olur bilmiyorum ben calisiyorum evlilik arefesindeyim anneme yetebilirmiyim onuda bilmiyorum cok sey dusundum bi sonuca vardiramadim 😕
Tazminat alır anneniz nafaka yetişkin çocuklar için verilir mi bilmiyorum