KIZLAR NAPICAM BİLMİYORUM

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti

Defalarca kilo verdim fazlasıyla geri aldim suan da 117-120 kilo arasindayim bilmiyorum net olarak tartim bozuldu aranizda kilo vermis olan varmı ve ne yaptı yazarsa cok sevinirim yaz geliyor biraz kilo vereyim en azindan biraz giydigim yakissin cok moralim bozuk diyetisyene gittim ama hep ayni liste sorunum yok istedim mi kilo veririm var mı önerisi olan bu sefer birakmak yok diyeti

canımmmm.. öncelikle bu tek basına olacak iş degıl.. öncelikle kan degerlerine baktrmalısın.. sorun olabılır.. troıd seker vs.. özel diyetisyene gidebilyrsan git.. onun faydası olur ben gıdıyrum ve her hafta kontrolum oluyr ve cok ıyı geldi..

canımmmm.. öncelikle bu tek basına olacak iş degıl.. öncelikle kan degerlerine baktrmalısın.. sorun olabılır.. troıd seker vs.. özel diyetisyene gidebilyrsan git.. onun faydası olur ben gıdıyrum ve her hafta kontrolum oluyr ve cok ıyı geldi..
Gittim canim bi problem yok ben cok yiyorum ekmeyi

pardon canım tam okumadım özel diyetisyene mi gittin devlettekine mı ?

Tatlım kulaktan dolma diyetlerin herkesçe kullanılmasını fazlaca sağlıksız buluyorum. Bir kişi diyetisyene gidiyor tahlilleri yapılıyor onun metabolizmasına göre bir diyet programı çıkarılıyor ve kilo verince hemen internette yayımlıyor başkaları da bu diyeti uyguluyor. Ama senin bu diyeti alan şahısla metabolizman ne kadar aynı ? Belki onun vücudu kaldırabilecek düzeyde olduğu için tamamen şekersiz ve tuzsuz bir liste çıkarıldı ama sen uygulasan şekersizlikten elden ayaktan düşüp kendine ciddi zararlar vereceksin ? O yüzden herkesin önerdiği diyetleri kullanma. Bugüne kadar gittiğin diyetisyenlerden memnun kalmadıysan başka bir diyetisyenle dene şansını. Ve verilen programa uy. Unutma iş sende bitiyor nefsine hakim olmalısın. Erkek arkadaşım geceleri yatmadan önce yoğurdun içine yarım çay kaşığı pul biber ve limon suyu katıp tüketiyor. Sanırım kilo da veriyor. Eğer mide problemin yoksa, kaldırabileceksen bir dene bakalım. Ama diyet meselesinde söylediklerimi unutma.

Bir diyetisyene git bence obezitesin yani,yaz geliyor giydiğim yakışsın durumu sen dr olmaz o çizgiyi aşmışsın.Ciddiyetinin farkına var.

arkadas doğru souluyr canım eger maddı gucun varsa özel dıyetısyene gıt derim.. tek basına olmuyr malesef.. bir de sporrr cokkk onemli olan bır husus..

boyun kaç?

bende kilo verme çabasındayım egzersiz yapıyorum tartıda olmasada vücutta birazcık değişim olsun diye .diyetede pek sıcak bakamıyorum artık diyetide bırakınca aynı kiloları geri alıyorsun

A

Cok para ama ya benim o kadar gücüm yok ögrenciyim

o zaman anladım kuzum.. istersen bırlıkte uygulayalım sana yardımcı olayım diyetisyenımın dedıklerını dıyeyım.. cokta ısterım yardımcı olmayı

Bence buraya yazdığın gibi açık açık anlat kv ye sonuçta bu senin suçun değil kimseyi zorlayamazsin gelmiyorsa ggelmiyor ben geliyorum yetmezmi dersin annenin ayibini yüklnenmek zorunda değilsin

defalarca kilo alip verdiyseniz ozaman yaptiginiz diyetlerde yanlis birsey var hata var demek oluyor
bunun cok sagliksiz oldugunu biliyorsunuzdur umarim

o zaman anladım kuzum.. istersen bırlıkte uygulayalım sana yardımcı olayım diyetisyenımın dedıklerını dıyeyım.. cokta ısterım yardımcı olmayı
Cok sevinirim bazi doktorlar yag yakmayi hizlandirici formuller veriyor pul biberli yoğurt gibi

X