kizlar ne olur acil cevap verin ne olur

cocuksuzbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
90
8
34
5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin

5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin

bu kadar tedirgin olup, kendinizi ve bebeği strese sokacağınıza konuyu dokturunuza sorsanız sizin için daha sağlıklı olur.

doktorunuz bir şey demediyse yada uyarıda bulunmadıysa sıkıntı yok gibi gözüküyor ama en doğru kanıyı doktorunuz söyleyecektir.

Doktorunuz bir şey demedi mi? Şimdi burda herkes yorum yapar ama doktoruna sormak en iyisi. Eğer o sıkıntı yok dediyse aaya takmayın bence.

Banada doktor keseyi gördüğü zaman kanamn oluyo mu dedi hayır dedim olabilir sıvı var dedi. 2 ay her tuvalete gidip gidip baktım. Hiç bir şey olamdı. Hermde 2 dr birden demişti. Bence endişelenmeyin. Şu an 28. Haftadayım çok şükür.

X